تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوشى و آسايش، در رضايت و يقين است و غم و اندوه در شكّ و نارضايتى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820925638




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نجات گربه با تکنولوژی پرینت سه‌بعدی!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نجات گربه با تکنولوژی پرینت سه‌بعدی!




برخلاف پروتزهای معمولی، در این‌جا پاهای مصنوعی از بالا به استخوان‌های اصلی وصل شده‌اند، برای همین هم وقتی استخوان‌ها رشد می‌کنند، پروتزها بیش‌تر در آن‌ها ادغام می‌شوند و بهتر جا می‌افتند.





مجله دیجی کالا - فرزانه احسانی مؤید: پزشکان بخش ارتوپدی دانشگاه ایووا با کمک تکنولوژی پرینت سه‌بعدی موفق به ساخت دو پای عقبی برای یک گربه شدند. «ونسان» (Vincent) گربه‌ای هست که به علت یک تقص مادرزادی، بخش‌های درشت‌نی در قسمت پاهای عقبی را نداشت. اگر این زبان‌بسته را دیرتر به بخش نگهداری از حیوانات ایووا می‌رساندند، قطعا تا الان مرده بود.

در آن‌جا توجه دکتر «مری سارا برگ» (Mary Sarah Bergh) که یک دستیار جراح ارتوپد در مرکز امپزشکی لوید (Lloyd) در دانشگاه ایووا است، به این گربه جلب شد.


تکنولوژی پرینت سه‌بعدی جان یک گربه را نجات داد



دکتر برگ دراین‌باره با شرکت پرینت سه‌بعدی Biomedtrix صحبت کرد و به آن‌ها سفارش یک جفت پای مصنوعی از جنس تیتانیوم داد. اندازه و مشخصات دقیق این دو پا برای شرکت تعریف شد و آن‌ها سفارش را ساختند.

این کاشت عضو با موفقیت انجام شد و به این ترتیب گربه توانست برای اولین بار راه برود. حالا ونسان با پاهای جدیدش مثل یک دزد دریایی راه می‌رود، ولی به نظر ما این گربه بیش‌تر شبیه «سایبرگ» (Cyborg) هست. (سایبرگ به موجودات زنده‌ای اطلاق می‌شود که بخشی از ارگان‌های بدن‌شان مصنوعی و مکانیکی است.)

دکتر برگ در پی این موفقیت می‌گوید: "فکر می‌کنم درهای تازه‌ای برای کمک به حیواناتی که نقص عضو مشابه دارند، برای ما باز شده است. در مورد ونسان ما یک‌سری تکنیک‌ها و اصول کاشت عضو را اصلاح کردیم. پس در مورد حیوانات بعدی، کار از این هم بهتر و ساده‌تر انجام خواهد شد.”

برخلاف پروتزهای معمولی، در این‌جا پاهای مصنوعی از بالا به استخوان‌های اصلی وصل شده‌اند، برای همین هم وقتی استخوان‌ها رشد می‌کنند، پروتزها بیش‌تر در آن‌ها ادغام می‌شوند و بهتر جا می‌افتند.






تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن