تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):غذا خوردن نزد مصيبت‏زدگان و با خرج آنان، از رفتارهاى جاهليت است و سنّت پيامبر صلى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833831696




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجرای طرح جنگل کاری اقتصادی برای رسیدن به توسعه پایدار و جلوگیری از سیلاب ها


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


اجرای طرح جنگل کاری اقتصادی برای رسیدن به توسعه پایدار و جلوگیری از سیلاب ها استان‌ها > البرز - ایرنا- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز با اشاره به اجرایی شدن طرح جنگل کاری اقتصادی در این استان، آن را راه حلی برای رسیدن به توسعه پایدار، کنترل روان آب ها و جلوگیری از سیلاب ها دانست.

حسین میررجبی افزود: طرح جنگل کاری اقتصادی که با مشارکت مردم اجرا می شود به توسعه جنگل­ها و حفظ و افزایش تنوع گونه­های جنگلی می انجامد که در نتیجه آن افزایش بیلان تولید آب، احیاء جنگل های مخروبه و بازسازی اکوسیستم­های جنگلی را در پی دارد.
وی، اثربخشی در تعدیل آب و هوا، ترویج فرهنگ درختکاری و توسعه جنگل در کشور، افزایش درآمد ساکنان عرصه های جنگلی ناشی از تولید محصولات ارگانیک جنگلی، حفاظت خاک و تغذیه سفره های آب زیرزمینی و کنترل فرسایش و رسوب، افزایش مشارکت و حضور واقعی مردم در احیاء و توسعه جنگل های کشور را از دیگر اهداف اجرای طرح جنگل کاری اقتصادی برشمرد.
وی در ادامه با تشریح اجرای این طرح گفت: امروزه نقش مهم و حیاتی جنگل ها و درختان در کنترل روان آب، تغذیه سفره های آب زیر زمینی، حفظ و تشکیل خاک، تولید اکسیژن، تلطیف هوا، پالایش گازهای سمی، تأمین غذا و پروتئین، تولید مواد دارویی و صنعتی، پناهگاه حیات وحش، تولید علوفه و ... بر کسی پوشیده نیست.
میررجبی افزود: به همین منظور استان البرز با دارا بودن بیش از 15 هزار هکتار جنگل طبیعی و دارا بودن شرایط اقلیمی، ادافیکی و اکولوژیکی منحصر به فرد، دارای تنوع گونه­ای منحصر به فردی می­باشد.
وی بیان داشت: با عنایت به اهمیت جنگل­های استان و سیاست­های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز، حفظ، احیاء و توسعه این منابع خدادادی در دستور کار اداره جنگل­کاری و جنگلداری قرار گرفته است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز اضافه کرد: موضوع حائز اهمیت در رسیدن به این هدف سبز، جلب مشارکت­های مردمی و ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست از جمله جنگل­ها می­باشد.
وی با اشاره به اینکه گونه های درختی مورد کاشت می­بایست از نوع جنگلی و الزاما بومی، اقتصادی و چند منظوره باشند، ادامه داد: در این طرح با تلفیق عوامل اکولوژیکی (فاکتورهای اقلیمی، خاک، مناطق مناسب شناسایی و پس از شناسایی و تعیین گونه و اجرای نقشه کاشت، روش های کاشت متناسب با وضعیت هر منطقه تعیین و اقدام به کاشت می شود.
میررجبی گفت: با اجرای شیوه ها و تکنیک­های ذخیره نزولات و عملیات مکانیکی لازم بر روی خاک شرایط لازم برای ذخیره و جذب حداکثر رطوبت حاصل از بارندگی و جلوگیری از تبخیر فراهم و با بکارگیری گونه­های دو منظوره منطقه مورد طرح احیاء خواهد شد.
وی با اشاره به بارش باران در روز یکشنبه ساعت 7.30 بعداز ظهر 28 تیرماه سال جاری در ارتفاعات بالادست روستای سیجان از حوزه آبخیز ارنگه (که بنا بر اظهار اهالی زمان بارش حدود 15 دقیقه بوده است) و پس از گذشت حدود 5 دقیقه از بارش، متاسفانه سیل وارد روستای سیجان شد.
وی ادامه داد: سیل با حمل مواد جامد از جمله تنه های درختان و سنگ های درشت باعث مسدود شدن پل های موجود در روستا، طغیان رودخانه و وارد شدن به روستا و منازل مسکونی شد که با توجه به تعطیلی عید فطر تراکم جمعیت در روستا بالا بوده و سبب وارد آمدن خسارت های جانی ومالی جبران ناپذیری شد.
میررجبی گفت: پس از وقوع این حادثه که هشداری برای ساکنین مناطق روستایی و مسوولین دولتی بود و بر اساس هماهنگی­های صورت گرفته بین شورای اسلامی روستا واداره جنگل کاری و جنگلداری استان البرز مقرر شد زمستان سال جاری پروژه جنگل کاری به مساحت 130 هکتار و با گونه­های دو منظوره از جمله بنه، زرشک، سنجد، سماق، زالزالک، گردو جنگلی، بادام جنگلی و غیره در قالب دو منطقه در روستای سیجان صورت گیرد.
وی اظهار داشت: این طرح در روستای سیجان با همکاری شورای اسلامی و اهالی محل و همچنین سازمان­های مردم نهاد به اجرا درآمده که در اجرای آن سعی خواهد شد با بکارگیری گونه­ های دو منظوره، ضمن رسیدن به اهداف بیولوژیکی پروژه­های جنگلکاری، وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم محلی نیز مدنظر قرار گیرد.

کلید واژه ها: استان البرز -




سه شنبه 17 آذر 1394 - 11:31:29





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن