تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819599614




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولید رگ‌های خونی توسط پرینت سه بعدی +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
رگ خونی تولید رگ‌های خونی توسط پرینت سه بعدی +عکس


تولید رگ‌های خونی توسط پرینت سه بعدی +عکس
پرینت سه بعدی مواد زیستی از این دست، می‌تواند در نهایت به تکنولوژی موسوم به «عضو بدن بر تراشه» منجر شود.



به گزارش سرویس کشکول جام نیـوز، رگ‌هایی که با ترکیب سلول‌های زنده و ماده‌ای به نام «بیواینک» پرینت سه بعدی شده‌اند، شباهت زیادی به رگ‌های واقعی دارند.
پرینت سه بعدی رگ‌های خونی دیگر کار شاقی نیست. اما پرینت سه بعدی رگ‌هایی که مثل رگ‌های واقعی عمل می‌کنند تاکنون کار دشواری بوده است. محققان آزمایشگاه ملی «لارنس لیورمور» ( Lawrence Livermore) با موفقیت توانسته‌اند رگ‌هایی خونی را پرینت سه بعدی کنند که مثل رگ‌های بدن انسان می‌توانند مواد غذایی را منتقل کنند.

پرینتر‌های زیستی سه بعدی به پرینترهای سه بعدی عادی شبیه هستند، اما در آنها از ماده‌ای به نام «بیواینک» (bio-ink) استفاده می‌شود. از بیواینک برای تشکیل ساختارهایی پایه‌ای استفاده می‌شود که با بدن انسان سازگاری دارند. برای پرینت سه بعدی رگ‌های خونی، محققان آزمایشگاه لارنس لیورمور این زیست‌ماده‌ی خاص را با سلول‌های زنده ترکیب کردند.

این رگ‌های خونی حاصل شده را نمی‌توان پیوند زد، اما آنها برای مطالعات سم‌شناسی و آزمایش‌های پزشکی مفید واقع خواهند شد. به دنبال آن، وابستگی به حیوانات آزمایشگاهی کاهش خواهد یافت. «مونیکا مویا» سرپرست این تحقیق می‌گوید این رگ‌های خونی زمینه‌ی مناسبی را برای آزمایش‌های علمی فراهم خواهند کرد. علاوه بر این، پرینت سه بعدی مواد زیستی از این دست، می‌تواند در نهایت به تکنولوژی موسوم به «عضو بدن بر تراشه» منجر شود. این تکنولوژی می‌تواند به مشکل کمبود اعضای اهدایی کمک کند.

در حال حاضر ساختار این رگ‌ها شباهت چندانی به رگ‌های موجود در بدن یک فرد ندارند و فقط ظرفی پر از رشته‌های رگ حاصل می‌شود. دانشمندان امیدوار هستند که این رگ‌ها را به همان شکلی که به طور طبیعی در بدن انسان وجود دارند، بتوانند سامان‌دهی کنند. اگر بتوانند از عهده‌ی این کار بر بیایند، ممکن است روزی شاهد نمونه‌هایی از بافت‌های مصنوعی بدن و اعضای پیوندی باشیم که شباهت زیادی به نمونه‌های واقعی دارند.



۱۶/۰۹/۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن