تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس چيزى را در دل پنهان نداشت، جز اين كه در لغزش هاى زبان و خطوط چهره او آشكار شد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845592105




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت یازدهم موفق عمل کرده است/ آینده اصلاح طلبان خوش بینانه است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معین: دولت یازدهم موفق عمل کرده است/ آینده اصلاح طلبان خوش بینانه است مصطفی معین در نشست دانشجویی در دانشگاه اراک، دولت یازدهم را دولتی موفق در امور خواند و اظهار کرد: تدبیر و امید در عملکرد این دولت قابل مشاهده است.
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ آذر ساعت 08:06

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس سیاسی پانا، دکتر مصطفی معین شامگاه یکشنبه در نشست پرسش و پاسخ در دانشگاه اراک که با حضور جمع کثیری از دانشجویان همراه بود شرکت کرد و به سئوالات دانشجویان پاسخ داد.
معین درباره آینده جنبش اصلاحات گفت: آینده اصلاح طلبان خوش بینانه است و سیر کلی آن به سمت صعود است و علت آن افزایش سطح آگاهی مردم است.شما دانشجویان آگاهی را به شهر و خانواده خود می برید و باعث ارتقای سطح بینش آنان می شود و فرایند جهانی اصلاحات دموکراتیزه شدن است.  دید من به آینده اصلاحات مثبت است زیرا پروسه، فرایند و روند جهانی آن ملت ها را بر سرنوشت خود مسلط خواهد کرد که به تدریج به سمت دموکراسی در حرکت هستند هرچند کامل نیست. س: چرا در جبهه اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری دوره نهم تعدد نامزدها به وجود آمد؟
ج: در انتخابات ریاست جمهوری سال 84 متاسفانه تعدد نامزدها وجود داشت و این امر اجتناب ناپذیر بود چون جبهه اصلاحات ضعف تشکیلاتی داشت.
اگر تعدد نامزدهای ریاست جمهوری نبود در دور دوم هرکس در مقابل احمدی نژاد قرار می گرفت برنده انتخابات بود.
متاسفانه نه اصولگرایان و نه اصلاح طلبان به نقد معتقد نیستند در حالی که راهکار به سمت آینده این است که خود را به شکل علمی مورد نقادی قرار دهیم تا نقاط قوت و ضعف شناسایی شود و نقاط منفی رفع و نقاط مثبت تقویت گردد.
فقدان تشکیلات منسجم، رقابت در داخل جبهه اصلاحات، رفاقت نکردن با توده مردم و عدم استفاده از پتانسیل دانشگاهها از جمله موارد ضعف ها بود که از فرصت ها استفاده لازم نشد و در آن دوره فرصت سوزی صورت گرفت.
به ویژه در آن دوران می شد به نهادهای مدنی و تشکل های مردم نهاد بیشتر بها داد ،لایحه به مجلس فرستاد، مصوبه گرفت و از امکاناتی که گرفته می شد در تمام استانها همه احزاب براساس آیین نامه از آن استفاده کنند تا رشد اجتماعی حاصل شود.
الان نگاه به حزب منفی است چون سابقه احزاب توده و مشارکت در اذهان وجود دارد و ندرخشیدند و منجربه تعطیلی شده اند.
اکنون با استفاده از اینترنت و شبکه های مجازی فرصت مغتنمی است تا برای برگزاری نشست ها کمترین هزینه انجام و افراد بیشتری جذب و بینندگان مختلف با کامنت های زیادی به وجود آید.
اگر جامعه به حقوق اساسی خود پی ببرد و آن را مطالبه کند به سمت پیشرفت حرکت خواهد کرد. س: فعالیت دانشجویی موجب شکل گیری دولت تدبیر و امید شد، اما چه تدبیر و چه امیدی ایجاد شده است؟
ج: تدبیر و امید مصادیقی دارد، دانشجو توانسته در کشور 80 میلیون نفری تحول ایجاد کند و این در حالی است که دولت نهم و دهم شعار دولت مهرورزی، عدالت گستر و پیشرفت شعار می داد یکی از مصادیق مهرورزی سال 84 این بود که یک هزار دانشجو ستاره دار و از تحصیل محروم شدند و دیگر مصداق آن انحلال تشکل های دانشجویی بود و استادان بازنشسته اخراج شدند و این مصداق مهر ورزی دولت گذشته بود.
مصداق شعار عدالت گستری نیز دادن یارانه و افزایش فقر در جامعه است، نمی شد این یارانه در بخش تولید یا رفاه مردم صرف شود؟ و لازم است برای ساماندهی یارانه میزان آن به تدریج کم تا حذف شود. نگاه من نگاه رای آوری نیست باید به آینده نگاه کرد، قیمت واقعی نفت دیده شود این درحالی است که کشورهای غربی دست به منابع نفتی خود نمی زنند و آن را از کشورهای عربی تامین می کنند اما ما با این میزان فروش نفت تا 30 سال آینده نفت خواهیم داشت.
جامعه کنونی ما در حال فروپاشی اخلاقی قرار دارد، در مناسبات اجتماعی اعتمادی نیست و همه جا پر شده از دروغ و نیرنگ و فقدان اعتماد به یکدیگر.
می پرسید کجا تدبیر شده است؟ در مساله هسته ای که به یک موضوع بغرنج تبدیل شده بود و چند نوبت توسط شورای امنیت محکوم شده بودیم در فصل هفتم این شورا قانونی بود که به قدرت های مسلط استکباری اجازه مداخله داده شده است ،مگر درکشورهای عراق، لیبی و افغانستان اتفاق نیفتاد.
دولت با تدبیر ظرف مدت زمان دوساله مشکل را حل کرد و این درحالی است که مردم ما جنگ طلب نیستند و جنگ گذشته نیز بر ما تحمیل شد و آن شهدا با غیرت و رشادت در مقابل دنیا مقاومت کردند، در زمینه انرژی هسته ای و تحریم با سرافرازی پیروز شدیم و آقایان روحانی و ظریف تدبیر کردند و با مذاکره با شش کشور، پیروزی کسب کردند و
اکنون تمام منطقه در آتش جنگ قرار گرفته است و ایران قدرت منطقه ای شناخته شده ای است.
از دوره ریاست جمهوری نهم و دهم آنقدر خسارت زیاد است که دولت کنونی موفق شده تورم 40 درصد را مهار و آن را کاهش دهد.
وی درباره شعار امید رئیس جمهوری نیز گفت: رئیس جمهوری انسانی با کیاست است می خواهد مردم امید داشته با شند و تخم ناامیدی انگیزه را از بین می برد و انداختن بذر ناامیدی که افتخار نیست و با درایت رئیس جمهوری موضوع انرژی هسته ای در حال سامان گرفتن است و ما در کشور نیاز به انسجام و وحدت داریم. س: چرا شما استعفا دادید؟
ج: استعفا دادم تا از حقوق دانشجویان حمایت کنم من سال 82 از دولت خارج شدم و علت آن این بود احساس کردم تحولاتی که مورد نظر است، اعمال نشده است. س: شما در سخنانتان گفتید در دولت نهم و دهم در بن بست علمی قرار داشتیم، پس چگونه در فناوری نانو و فضا موفقیت های زیادی کسب کردیم؟
ج: اینکه دختری در زیر زمین خانه شان فعالیت هسته ای انجام دهد ، توهم است، پیشرفت علمی نیست اگر در آن دوره موفقیت های علمی به بار نشست نتیجه سالها تلاش بود که میوه آن در دولت نهم و دهم به بار نشست.
اگر امروز رکود علمی وجود دارد علت آن این دولت نیست بلکه سیاست های اعمال شده در دوره قبل منشاء آن بوده است. س: به نظر شما مجلس آینده با تغییر ملموسی مواجه خواهد شد؟
ج: انتخابات سال 92 را با سال 86 مقایسه نکنید اکنون فضا بهتر و باز شده است باید هزینه کرد تا پیشرفت حاصل شود امید به انتخابات است و امید به جوانان و اصلاح طلبان وجود دارد.
امید داریم شورای نگهبان همانند مجلس هفتم دو هزار و اندی را رد نکند و اجازه دهد مردم انتخاب کنند.متاسفانه سیستم اداری ما فشل است ، در دوره هشت ساله ریاست جمهوری نهم و دهم یک و نیم برابر حجم دولت علی رغم انجام کارها توسط الکترونیک افزایش یافته و بودجه فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش کاهش یافته است.
در این نشست دانشجویان برخی سوالات و پاسخ هایی که می شنیدند را با کف و سوت تایید می کردند.
این آئین به همت اعضای انجمن اسلامی دانشگاه اراک و مجمع دانش آموختگان استان مرکزی برگزار شد. *** مبانی اصلاحی گره گشای مشکلات کنونی جامعه است
وزیر اسبق علوم در جمع فعالان سیاسی و مردم اراک در سالن کوثر نیز گفت: اصلاح طلبی یک ابداع و یا منحصر به یک شخص و گروه نیست بلکه مبانی آن هم راستا با خرد جهانی است و با آموزه های دینی، مولفه های علمی و اخلاقی همخوانی دارد.
مصطفی معین یکی از مهمترین راهبردهای اصلاحی را آرمانخواهی دانست و گفت: باید ذهنیت ها و فکرها اصلاح شود چرا که آزادی، عدالت ، کرامت، انسانیت و عزت نفس مولفه هایی است که خدواند به انسان عطا کرده و جزو گرایش فطری و حقوق اساسی انسان است.
وی گفت: آگاهی بخشی ؛ دومین رسالت جامعه اصلاحی است چرا که یک اصلاح طلب نمی تواند در دژ روشنفکرانه خود محصور بماند بلکه باید با مردم در ارتباط باشد، الگو و آموزش بدهد و آحاد توده را با مولفه های شهروند محوری مجهز کند.
معین افزود: مردم نیز باید حقوق خود را بشناسند و در پی آن حقوقشان را مطالبه کنند و این امر زمینه ساز حکومت دموکراتیک است و ایجاد امید و نشاط در جامعه یکی از تکالیف اصلاحی است ، زیرا جامعه بدبین و منفعت طلب نمی تواند رشد کند.
وی اظهار کرد: براساس پیمایشی که در دوره دولت اصلاحات انجام شد 80 درصد مردم نسبت به هم بی اعتماد بودند که در دایره اعتماد دولت و توده این شکاف و گسل عمیق تر است و این مساله مسئولیت نخبگان را سنگین تر می کند.
معین افزود: ساماندهی و کار تشکیلاتی در سطح ملی یکی از تکالیف اصلاحی در جامعه است و احزاب ، نهادهای غیردولتی، سمن ها و نمایندگان اصناف باید به تعداد زیادی گسترش یابد و ممکن است شیوه ها و گرایش سیاسی متفاوت باشد اما در راستای یک هدف بستر توسعه را فراهم کنند.
وی بیان کرد: امروز دو جنگ تجربه شده است ، جنگ هشت ساله تحمیلی که سخت افزاری بود و دیگری جنگ دوره سیاه دولت نهم و دهم که نرم افزاری بود که در جنگ سخت افزاری؛ زیرساخت های کشور تخریب شد و 200 هزار شهید دادیم اما در جنگ نرم افزاری زیرساخت های فرهنگی ، اجتماعی و اخلاقی هدف قرار گرفت که این خسارتی بزرگتر است و ترمیم این خرابکاری به زمانی طولانی تر نیاز دارد.
معین گفت: ایجاد یک نهضت اخلاقی از دیگر مولفه های حرکت اصلاحی است چرا که از طریق تریبون و با بیان نمی توان اخلاق را در جامعه نهادینه کرد و اخلاق حرفه ای نیازمند یک روش علمی است و باید در هر اداره و نهادی منشور اخلاقی بر مبنای مولفه های آن ترسیم شود.
وی تدبیر ، برنامه ریزی و ایستادگی را از دیگر ویژگی های حرکت اصلاحی دانست و گفت: شرایط کنونی کشور سخت است و این مساله برای اصلاح طلبان نسبت به اصولگرایان که امکانات و پایگاه های خاص خود را دارند سخت تر می باشد اما باید تدبیر داشت و بر مبنای خردجمعی برای مردم کار کرد.
وی افزود: اصل بر رقابت سالم است و در انتخابات نیاز است تا اخلاقی و منطقی به دور از دعوا و درگیری، بطور سنجیده و قانونی عمل کنیم.
در این نشست بیانیه شورای هماهنگی جوانان اصلاح طلب استان مرکزی و بیانیه مشترک دانشجویان دانشگاه های اراک ، صنعتی ، علوم پزشکی و آزاد اسلامی اراک قرائت شد. ***آقای روحانی بهترین گزینه برای موفقیت پرونده هسته ای بود
معین در همایش فعالان سیاسی و مردم اراک نیز گفت: در دوره یازدهم انتخابات ریاست جمهوری اجماع بر آقای روحانی بود زیرا وی بهترین گزینه برای موفقیت پرونده هسته ای بود.
وی افزود: آقای روحانی 15 سال دبیر شورای امنیت ملی بود و کار کشور با درک متقابل پیش می رود و آقای روحانی خوب مسائل کشور را می شناخت و من بعید می دانم کسی می توانست مساله برجام را به این خوبی پیش ببرد.
وی اظهار کرد: حضور من در عرصه انتخابات به این دلیل بود که دیگران را اصلح نمی دانستم و مدیریت کشور به کسی احتیاج داشت که هم علمی باشد و هم تجارب اجرایی قابل قبولی داشته باشد .
معین فعالیت های سیاسی خود را برشمرد و افزود: من در دوره های اول، سوم و پنجم مجلس شورای اسلامی نماینده مردم بودم، 20 سال عضو شورای انقلاب فرهنگی، رئیس دانشگاه و فعال در ان جی او بودم و بر اساس خطری که در استقرار دولت یارانه ای احساس کردم به میدان آمدم، من طرفدار حزبم و اداره باندی را پاسخگو مشکلات نمی دانم.
وی اظهار کرد: هنوز فضای کشور انتخاباتی نشده است و صداو سیما تاکنون جدی پای کار نیامده است اگر چه در مطبوعات مسائلی مطرح شده است اما 80 درصد شور انتخاباتی با صدا و سیما به اوج می رسد.
وی اظهار کرد: لازم است شخص رئیس جمهوری در رسانه ملی مردم را برای حضور در پای صندوق های رای ترغیب کند و هیچ تبلیغی بهتر از گفت و گوی مستقیم با مردم نیست.
وی با انتقاد از شیوه احمدی نژاد در سفر به شهرستانها گفت: اینکه رئیس جمهوری به شهری سفر می کند و مردم به دنبالش می روند غیراخلاقی و غیر انسانی است و تاثیر پذیری کمرنگی دارد.
معین گفت: باید حضور زنده تلویزیونی رئیس جمهوری جدی گرفته شود و نخبه ها و دانشجویان در تشویق مردم پای صندوق های اخذ رای نقش کلیدی برعهده دارند.
وی ادامه داد: چهار و نیم میلیون دانشجو ظرفیت فرهیخته کشور است که باید به درستی در انتخابات آگاهی رسانی کنند.
معین افزود: پیدایش انجمن های اسلامی مستقل توسط دانشگاه ها و دولت شکل نگرفت بلکه از بیرون هدایت شده بودند و بیشتر توهین، تحقیر و بحران سازی ها از سوی این انجمن ها شکل گرفت. ***خدمت به مردم باید بر منافع گروهی ارحج باشد
معین در جمع اعضای شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان استان مرکزی نیز گفت: خدمت به مردم باید بر منافع گروهی و فردی ارجح باشد و اگر قصد از گرفتن مسئولیت ها خدمت به مردم باشد دعوا و رقابت های مخرب دیگر مفهومی ندارد.
وی افزود: خدمت به مردم بار سنگینی است که باید برای آن در دادگاه وجدان، مردم و خدا پاسخگو بود و این مهم انگیزه خالص ، خداترسی، تعهد و تقوا می خواهد.
وی گفت: بر مبنای تفکر امام علی (ع) نظام اسلامی علاوه بر تقوا و خداترسی باید دارای نظم و تشکیلات و همدلی باشد و بر همین اساس اردوی اصلاح طلبی باید کادرسازی و تشکیلات را جدی بگیرد تا انسجام و اعتماد را در بین مردم افزایش دهد و ایجاد هسته های تشکیلاتی آثار محیطی موثری را خواهد داشت که شعاعش کشور را تحت تاثیر قرار می دهد.
معین خاطرنشان کرد: وظیفه گرایی اصلی اجتناب ناپذیر در رویه اصلاحی است و باید اردوی اصلاح طلبی با تدبیر، نظم و برنامه پای کار بیاید به ویژه در انتخابات پیش رو تکالیف سنگینی برعهده دارد و در حصول نتیجه به لطف خدا متکی باشد.
وی عنوان کرد: انفعال، سرخوردگی و تفرقه آفت بزرگی است و باید در برنامه های انتخاباتی توجه به ظرفیت قوی جوانان داشت و زنان را برای حضور اثرگذار در عرصه ترغیب کرد.
وی اظهار کرد: نباید زنان از حقوقشان بی بهره بمانند و باید در فرهنگ مردسالار تجدید نظر کنیم چرا که زن و مرد در حقوق برابرند.
معین عنوان کرد: حضور متخصصان در عرصه کاندیداتوری اصل است اما این تخصص صرف مدرک نیست و باید دیدگاه علمی و سوابق مدیریتی در عملکرد با آن توام باشد .
وی مقبولیت اجتماعی افراد را نیز یکی دیگر از ملاک هایی دانست که شورای اصلاح طلبان استان مرکزی باید در انتخاب نامزدها به آن توجه ویژه کند.
معین گفت: ایجاد شوراها و ستاد اصلاح طلبان در کشور اتفاق مبارکی است که اجماع ایجاد می کند و این تازه اول راه است و باید به جبهه اصلاحات برسیم که حضور همه گروه های همسو با پایبندی منسجم بر چارچوب خاص استوار است.
در ادامه این نشست نمایندگان عضو در شورای اصلاح طلبان استان مرکزی در خصوص جوسازی های رقیبان در فضای مجازی، توصیه به وحدت ، تاکید بر اصلاحات اقتصادی و ارائه راهکارهای سازنده در بهبود معیشت و اولویت ها و مطالبات روز مردم، تکیه بر سرمایه های اجتماعی ، احترام و وحدت تمامی گروه های سیاسی استان در راستای توسعه منطقه ای، شناسایی افراد توانمند برای نامزدی در انتخابات و تغییر نام شورای اصلاح طلبی به شورای فراگیر اصلاحات استان مطالبی بیان کردند.
علی یوسفی رئیس سورای اصلاح طلبان استان مرکزی نیز گفت: این شورا با 44 عضو با شیوه دموکراتیک و رای گیری در استان تشکیل شده و تاکنون پنج نشست داشته که مهمترین مسائل در دست انجام آن زمینه سازی برای انتخابات اسفند ماه و پیگیری مباحق تغییر مدیریت ها است.
علی یوسفی افزود: کمیته سیاسی شورای اصلاح طلبان برای انتخابات تشکیل شده و بررسی شرایط افراد برای داوطلب شدن و شناسایی افراد توانمند در دستور کار نخست آن است.
وی بیان کرد: تکلیف این شورا ایجاد و تقویت همسویی گروه های اصلاح طلب بر مبنای آیین نامه تدوین شده است و در این رویه توانسته تاکنون اجماع و وحدت موثری را در قوای اصلاح طلبی استان مرکزی ایجاد کند. 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن