واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: معاون وزیر صنعت و معدن: اختصاص۲۰۰ میلیارد تومان از منابع درآمدی هدفمندی یارانهها به صنعت
معاون امور صنایع وزارت صنعت ، معدن وتجارت از اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان از منابع درآمدی هدفمندی یارانهها به بخش صنعت خبرداد.
به گزارش صنعت، معدن و تجارت فارس، محسن صالحی نیا در کارگروه رفع موانع تولید شهرستان اقلید گفت: با تامین نقدینگی ۳۲ درصدی تامین تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی وصنعتی، به وضعیت مطلوبی رسیده ایم.
وی افزود: فراهم کردن شرایط مطلوب توسعه اقتصادی، تولیدی و صنعتی وظیفه همگان اعم از مسئولین ، تولیدکنندگان، سرمایه گذاران، کار آفرینان و صاحبان فکر واندیشه اقتصادی است.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت از تدوین بسته حمایتی دولت برای خروج صنایع از رکود خبر داد و گفت: در این بسته حمایتی، مجموعه راهکارهای مالی، حمایتی و قوانین به صورتی در نظر گرفته شده که تحریک تقاضا و عرضه صورت گیرد، اما تمرکز وزارت صنعت، معدن و تجارت در تحریک تقاضا، بر بازارهای صادراتی و رونق صادرات کالا است .
صالحی نیا با تاکید برممنوعیت واردات کالاهای مورد مصرف تولید داخل گفت: یکی از سیاستهایی است که بهمنظور رونق تولیدات داخلی بهصورت جدی به آن توجه داریم و با ارتقای کیفیت تولید باید مصارف عمده داخلی بجای واردات با تولیدات داخلی پوشش داده شود لذا با ساماندهی واردات از طریق مجاری رسمی در راستای فراهم نمودن شرایط مطلوب به گونه ای حرکت می کنیم که ضمن رضایت مصرف کننده ، حمایت تولید کننده داخلی هم مورد توجه است.
وی اضافه کرد: در شرایطی که در کالاهای مصرفی با واردات کالا مواجه نیستیم، واحدهای تولیدکننده باید با بهرهگیری از تمام ظرفیتها برای تسخیر بازار مصرف برنامهریزی کنند و افزایش کیفیت و کارآمدی محصولات تولیدی یکی از اصولی است که باید مورد توجه تولیدکنندگان قرار گیرد.
وی با اشاره به بسته حمایتی وتحریک تقاضا وعرضه حول ۳ محوردر بازار اضافه کرد : خرید کالاهای مصرفی با دوام وتاثیر گذار درفضایی قابل اعتماد جهت رونق تولیدی واقتصادی با تامین کارت اعتباری با نرخ ۱۲ درصد برای جامعه هدف که بزودی اعلام می شود، خرید کالاهای واسطه ای همانند صنایع ساختمانی ، کاشی وسرامیک وسیمان وغیره و خرید خودرو با تامین تسهیلات مورد نظر که موجب رونق در سایر صنایع وابسته وپایین دستی خواهد شد، سه محور مذکور محسوب می شود.
مهندس صالحی نیا افزود: از منابع درآمدی هدفمندی یارانهها بخش صنعت میتواند از اعتبار دو هزار میلیارد تومانی برخوردار باشد که تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان آن تحقق یافته و بر اساس شاخصها میان استانهای مختلف توزیع خواهد شد.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: این منابع طی سالهای آتی و حتی سال جاری میتواند افزایش یابد و در صورت دریافت اعتبارات جدید بر اساس شاخصها و نیازمندیها به توزیع اعتبارات میان استانها اقدام خواهیم کرد.
در ادامه جلسه رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان فارس نیز با اشاره به دومین کار گروه رفع موانع تولید در شهرستان اقلید فارس گفت: اقلید در دعوت از مسئولان استانی در راستای ارایه توانمندیها ، پتانسیل ها وظرفیت ها ونیز بررسی ومرتفع نمودن مشکلات از شهرستانهای پیشرو است.
مهندس علی همتی در خصوص اجرای برخی طرحها در شهرستانهای استان که به گونه ای نیازها رابرآورده نکرده است، اظهار داشت: ضرورت دارد؛ راه اندازی هر طرح تولیدی در شهرستانهای استان با مطالعه وشناخت شرایط وموقعیت همه جانبه شهرستان صورت پذیرد تا در آینده دچار مشکل وضرر وزیان نشویم.
وی افزود: دراجرای طرحهای جدید بهره مندی از نیروی کار آمد، دانش فنی ، علم و تکنولوژی روز دنیا ، توسعه زیرساخت ها در جهت رشد فعالیتهای اقتصادی نقش اساسی ایفا می کند.
مهندس همتی با اشاره به اهمیت تجارت، تولید و صنعت در رفع نیاز استان و ایجاد اشتغال پایدار، بر همدلی و همزبانی عمومی برای حل مشکلات این بخش تأکید کرد وگفت: باتوجه به خشکسالیهای اخیر،ضرورت دارد با بررسی دقیقتر وکارشناسانه مسائل و مشکلات صنعتی وتولیدی شهرستان اقلید باهدف ارائه راهکارهای علمی و عملی و بهرهگیری مفید از قابلیتها و ظرفیتهای مختلف جهت توسعه بیش ازپیش منطقه مورد بررسی قرارگیرد تا بهترین تصمیمات عملیاتی در راستای اولویتهای سرمایه گذاری صورت پذیرد.
این مسئول با اشاره به در اولویت قرارگرفتن حفظ واحدهای موجود افزود: عارضه یابی وآسیب شناسی کارشناسانه واحدهای تولیدی، بررسی علل معوقات بانکی ، لایحه خروج از رکود، قانون بهبود فضای کسبوکار، ایجاد ستاد کارگروه رفع موانع تولید و... از جمله اقدامات انجامشده دولت تدبیر وامید در رفع مشکلات تولید کنندگان وصنعتگران در بازگشت به چرخه واقعی تولید با اشتغال پایدار است که همه مسولین باجدیت تمام پیگیر این مهم هستند تا رونق همه جانبه در استان وکشور ایجاد شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان فارس گفت: برآیند ۲۳ جلسه کارگروه رفع موانع تولید در ۴ ماهه گذشته سالجاری بررسی مشکلات ۱۱۰ واحد صنعتی با ۱۶۸ مصوبه است که ۸۲ مصوبه اجرایی ۴۶ مصوبه دردست اقدام ونیز ۴۰ مصوبه اجرا نشده است که درحال پی گیری آنها هستیم.
همچنین نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی دراین جلسه گفت: دومین کارگروه رفع موانع تولید دراقلید با همت وتلاش مهندس صالحی نیا ومسولین استانی برگزارشد.
الیاس طاهری قانون رفع موانع تولید با بیش از ۶۰ بند را یکی از اقدامات مؤثر در حل مشکلات صنعتی کشور دانست و بر لزوم همراهی و مساعدت مسئولان و متصدیان در اجرای این قانون تأکید کرد.
دکتر طاهری با تأکید بر اینکه اشتغال یکی از بزرگترین مشکلات کشور است، همدلی و همزبانی بانکها با صنعتگران در راستای ایجاد اشتغال پایدار و رفاه و رضایت مردم را خواستار شد.
وی افزود: از آنجا که شهرستان اقلید در تولید محصولات زراعی وباغی در شمال استان از اهمیت ویژه ای برخورداراست؛ لذا ضرورت دارد ؛ جهت رونق تولید وصنعت در شهرستان فعالیتهای بیشتر وبهتری صورت پذیرد.
طاهری با اشاره به حفظ شرایط صوتی وزیست محیطی در اقلید اضافه کرد: ضرورت دارد با بررسی وتحقیقات لازم تعدادی از واحدهای تولیدی وصنعتی که مشکلات فوق الذکر را دارند در شهرک صنعتی استقرار یابند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۱۴ آذر ۱۳۹۴ - 05 December 2015
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]