تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815193676




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تأثیر گران بودن نهادها در کاهش راندمان تولید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تأثیر گران بودن نهادها در کاهش راندمان تولید
عضوکمیسیون کشاورزی گفت: گران بودن نهادها موجب شده که راندمان تولید به نحو احسن افزایش نیافته است.


هدایت الله میر مراد زهی عضوکمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص مشکلات بخش کشاورزی اظهار کرد: از چند سال گذشته که گام اول برای توزیع یارانه به مردم برداشته شده از طرفی نیز قرار بوده که نهادهای کشاورزی اعم از بذر، سم و خدمات در قالب بسته‌های حمایتی به کشاورزان داده شود اما متاسفانه این اقدام تاکنون صورت نگرفته و گفتنی است که به خاطر گران بودن نهادها راندمان تولید به نحو احسن افزایش نیافته است.


وی افزود: بخش کشاورزی نیاز به ادوات، ماشین آلات، مکانیزاسیون صحیح و درست و اجرای سیستم‌های نوین ابیاری دارد تا بتواند باکاهش هزینه‌ها راندمان این بخش راافزایش دهد زیرا نباید فراموش کرد که با اجرای سیستم‌های آبیاری تحت فشار راندمان آبیاری از 37 به 70 درصد خواهد رسید.


میر مراد زهی در ادامه گفت: امسال دولت باید در لایحه بودجه‌ای که به مجلس ارائه می‌دهد باید اعتبارات خوبی به بخش آب و پروژه‌های آبخیز کشاورزی است و به همین خاطر لازم است که منابع آبی را تقویت کنیم.



عضو کمیسیون کشاورزی تصریح کرد: در واقع خرید تضمینی کلیه محصولات باید فراهم شود و از طرفی نیز در راستای اقتصادی مقاومتی باید برنامه ریزی و مدیریتی صحیحی صورت گیرد تا نه تنها نیازی به واردات برخی از محصولات به کشور نداشته باشیم بلکه جز کشورهای صادر کننده انواع محصولات کشاورزی در دنیا باشیم.



وی با اشاره به مکانیزاسیون بخش کشاورزی یاد آور شد: وزیر جهاد کشاورزی تلاش‌های زیادی را در راستای مکانیزاسیون بخش گندم و برخی بخش‌ها انجام داده اما این امر نیاز به همکاری هیات دولت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی درتخصیص منابع و اعتبارات لازم دارد زیرا مهمترین بخش اقتصاد کشور متکی به کشاورزی است و کشورهای پیشترفته در ابتدا بخش کشاورزی خود را غنی کرده و توانسته با ایجاد صنایع تبدیلی و بازارهای جهانی را به دست گیرد و از سویی با توجه به اینکه ایران کشوری 4 فصل است با سرمایه گذاری لازم قطعات این مشکلات حل خواهد شد.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/












اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

حضور پررنگ دلالان بر سر گوجه فرنگی / قیمت گوجه فرنگی 7 هزار تومان شد
ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و مجارستان
احتمال افزایش قیمت مرغ در هفته آینده
تشکیل شورای مشترک ایران و مجارستان / همکاری‌های مشترکی دو کشور در تولید خودرو
علاقه مجارستان به حضور در برنامه هسته‌ای ایران
توقف خرید تضمینی شیر خام از دامداران





۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۲:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن