واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: خبرهايي كوتاه از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
همايش راهكارهاي توسعه صنايع دستي ايران به مناسبت روزجهاني صنايع دستي و همزمان با برگزاري نمايشگاه بين المللي صنايع دستي در تبريز، در روز19 خرداد ماه 87 در دانشگاه هنر اسلامي تبريز برگزار خواهد شد.
_ همايش راهكارهاي توسعه صنايع دستي ايران بمناسبت روزجهاني صنايع دستي و همزمان با برگزاري نمايشگاه بين المللي صنايع دستي در تبريز، در روز 19 خرداد ماه 87 در دانشگاه هنر اسلامي تبريز برگزار خواهد شد. تاكنون افزون بر 50 مقاله توسط دبيرخانه همايش دريافت گرديده است كه از اين تعداد 16 مقاله در طول همايش ارئه خواهد شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي وزارت علوم، محورهاي همايش شامل صنايع دستي و نقش آن در اقتصاد ملي، صنايع دستي و نقش آن در فرهنگ و حفظ هويت ملي و باورهاي ديني، صنايع دستي و نقش آن در مسائل اجتماعي و پيشگيري از بزه هاي اجتماعي، صنايع دستي و نقش آن در اشتغال و كارآفريني، صنايع دستي و نقش آن در صادرات غير نفتي، نقش بازاريابي و تبليغات در رونق صنايع دستي، رسانه ها و صنايع دستي است.
هدف از اين گردهمايي بررسي نقاط قوت و ضعف توليد صنايع دستي در كشور و ارائه راهكار است، در اين همايش سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي با دانشگاه همكاري خواهد داشت.
_دانشكده الهيات و معارف اسلامي در دانشگاه تبريز بزودي تاسيس ميشود.
مسئول راه اندازي دانشكده الهيات و معارف اسلامي دانشگاه تبريز هدف از ايجاد اين دانشكده را معرفي مباني نظري مترقي اسلام به ويژه شيعه در عصر آكادميك كشور و نيز پاسخگويي به نيازهاي جامعه در عرصه هاي مختلف علمي از جمله مسايل ديني و اعتقادي عنوان كرد و گفت: با توجه به جايگاه ويژه دانشگاه تبريز در ميان دانشگاه هاي كشور و نياز منطقه ضرورت تاسيس اين دانشكده را مورد تاكيد قرار مي دهد.
حجه الاسلام و المسلمين دكتر ناصر فروهي افزود: گروه معارف اسلامي تنها گروه آمزوشي است كه مسئوليت مستقيم در مسايل اعتقادي و ديني دارد و فقدان دانشكده اي مستقل در اين خصوص كمبودي بود كه بارها به مسئولين وقت پيشنهاد تاسيس آن داده شده بود كه نهايتا اكنون امكان تحقق اين مهم فراهم شده است.
وي نيازسنجي ، تشكيل جلسات هيئت موسس و حذب هيئت علمي براي ايجاد رشته هاي مصوب را از جمله اقدامات انجام شده براي تاسيس اين دانشكده ذكر كرد و گفت: مطالعات و نيازسنجي تاسيس دانشكده از سال 1385 آغاز شده و در صورت موافقت وزارت علوم تحقيقات و فناوري پذيرش دانشجو در اين دانشكده از سال تحصيلي آينده آغاز مي شود.
حجه الاسلام و المسلمين دكتر ناصر فروهي با اشاره به اينكه در مرحله نخست فعاليت دانشكده الهيات و معارف اسلامي پذيرش دانشجو در سه رشته در مقطع كارشناسي انجام خواهد گرفت، گفت: ايجاد سه رشته فلسفه و كلام اسلامي، رشته فقه و حقوق اسلامي، و رشته علوم قرآن و حديث در دستور كار اين دانشكده قرار دارد كه با موافقت شوراي گسترش آموزش عالي دانشگاه تبريز پذيرش دانشجو در اين دانشكده را از مهرماه سالجاري آغاز مي كند.
شنبه 11 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 308]