واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: ريزش مو و لکهاي حاملگي دو عارضه پوستي بسيار شايع در بين زنان است که در اين بين هيچ درمان قطعي براي لک هاي حاملگي وجود ندارد و اين ضايعات به مرور زمان و در طولاني مدت کمرنگ مي شود.
ريزش مو در زنان باردار يک متخصص پوست با اشاره به تغييرات پوست در دوران بارداري گفت: ريزش مو و لکهاي حاملگي دو عارضه پوستي بسيار شايع در بين زنان است که در اين بين هيچ درمان قطعي براي لک هاي حاملگي وجود ندارد و اين ضايعات به مرور زمان و در طولاني مدت کمرنگ مي شود. ريزش مو در زنان باردار یکی از پزشکان ، هورمون ها را عامل بسياري از تغييرات پوست و مو در دوران بارداري دانست و افزود:هورمون هاي زنانه در دوران بارداري و شيردهي تاثيرات خاصي را روي بدن مي گذارند، که از جمله آنها مي توان به ريزش مو در بسياري از زنان اشاره کرد به طوري که 3 تا شش ماه بعد از زايمان، ريزش مو با درجات مختلف در بسياري از زنان شروع مي شود.
ایشان، در خصوص مراحل رشد مو در طول عمر گفت: رشد مو،سه فاز يا مرحله اصلي دارد که 80 درصد رشد يک تار مو در مرحله اصلي ماناژن و در طول 3سال اتفاق مي افتد.علاوه بر اين کاتاژن يا مرحله انتقال و تلوژن يا مرحله ي استراحت مو از ديگر مراحل رشد مو هستند.بر اين اساس طبق تاثيرات هورمون ها در دوران بارداري ، هورمونهاي جفت سبب طولاني شدن بيش از حد مرحله ماناژن مي شوند بنابر همين علت است که بسياري از زنان در دوران بارداري از پر پشتي مو هاي خود احساس رضايت مي کنند. ريزش مو در زنان باردار وي ادامه داد:بعد از رشد طولاني مدت موها در دوران بارداري، حدود 3تا6ماه بعد از زايمان ريزش مو در بسياري از خانم ها اتفاق مي افتد، به طوريکه موها بعد از اتمام تاثيرات هورموني دوران بارداري فرصت گذار از مرحله ي ماناژن به مرحله ي کاتازن را نداشته و موها يکباره شروع به ريزش مي کنند. دکتر ، ريزش مو در دوران بارداري را امري قابل جبران دانست و تصريح کرد:ريزش مو در دوران بارداري و شيردهي، هرگز موجب تاسي سر نمي شود. بنابراين اگر فرد کم خوني شديد نداشته باشد و از مواد غذايي حاوي پروتئين استفاده کنند، به سرعت اين ريزش مو متوقف شده و با رويش موهاي جديد ، وضعيت موي سر به حالت اوليه باز مي گردد. ريزش مو در زنان باردار لک حاملگي، ضايعه اي بدون درمان قطعياين متخصص پوست و مو با اشاره به لک هاي حاملگي به عنوان يکي ديگر از اتفاقات شايع دوران بارداري، اظهار داشت: لک هاي حاملگي يا به اصطلاح ملاسما، به 3 علت ژنتيک، هورمون هاي زنانه و نور آفتاب در نقاط برجسته صورت از جمله بيني، پيشاني و گونه ها ظاهر مي شوند.بدين منظور، نژاد هاي شرقي و يا کساني که از هورمون هاي خاص ويا قرص هاي جلوگيري از بارداري استفاده مي کنند، بيشتر درگير اين نوع ملاسما هستند. ريزش مو در زنان باردار وي در خصوص درمان لک هاي حاملگي گفت: درمان ملاسما بسيار مشکل است و در بسياري از موارد درمان قطعي وجود ندارد. بنابراين استفاده از کرم هاي ضد آفتاب فيزيکي طبق دستور پزشک، بهترين روش درماني جهت کم رنگ کردن و در طولاني مدت محو کردن آنها است.تاپ فاناخبار مرتبط :استفاده از ماهی در دوران بارداری!!آشنایی با آثار مخرب برخی وسایل بر رابطه جنسیعوامل موثر در ارگاسم زنان را میدانید؟
سه شنبه 10 آذر 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]