واضح آرشیو وب فارسی:مهر: معاون عمرانی استانداری قزوین:
پیگیری طرح های آبی استان قزوین لحظه ای متوقف نخواهد شد
شناسهٔ خبر: 2988450 - سهشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۳
استانها > قزوین
قزوین- معاون عمرانی استاندار قزوین گفت:به دلیل مشکلات ناشی از کم آبی در استان پیگیری هیچ طرح و پروژه آبی در استان متوقف نخواهد شد و با جدیت برای مدیریت منابع آبی مصمم هستیم. به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیبی ظهر سه شنبه در اولین جلسه شورای حفاظت آب استان که به ریاست استاندار قزوین در سالن جلسات استانداری برگزار شد اظهارداشت: در حال حاضر ۹۱ درصد آب استان در بخش کشاورزی، پنج درصد بخش شرب، چهار درصد خدمات و صنعت مصرف می شود و برای صیانت از منابع آبی باید استفاده از روشهای نوین آبیاری در اولویت قرار گیرد. حبیبی بیان کرد: برای کنترل منابع آبی باید یک سری اقدامات اصولی انجام داد که خوشبختانه با همکاری دستگاههای اجرایی برنامه های مختلفی پیش بینی و اجرایی شده که بخشی از کمبودها جبران شده است. وی اضافه کرد:با پیش بینی هواشناسی و تداوم کم بارشی دراستان قزوین تنها راه برون رفت از مشکلات اصلاح الگوی کشت، انسداد چاههای غیرمجاز، کنترل برداشت چاهای فعال و استفاده از ظرفیت پساب و نصب کنتورهای هوشمند است.
معاون عمرانی استانداری قزوین بیان کرد: شورای حفاظت از منابع آبی استان بر اساس تصمیم هیئت وزیران در استان فعالیت خود را آغاز کرده وامیدواریم بتواند به نتایج اجرایی برسد. وی یادآورشد: برای لحظه ای نباید پیگیری طرح های حوزه آب در استان متوقف شودو اگر در این مسیر غفلت کنیم آسیب خواهیم دید زیرا بحران آب جدی است. در این جلسه جمال انصاری رئیس کل دادگستری استان قزوین هم بااعلام آمادگی برای رسیدگی به پرونده های تخلف درحوزه آّب اظهار داشت: دستگاه قضایی در اقدامات کنترلی و برخوردی با برنامه ریزی انجام شده با همه مشکلات مشارکت جدی دارد و کارها بسرعت در حال انجام شدن است. وی افزود: مشکلات فرم های یک و پنج در حوزه آب باید در کمتر از دو سال ساماندهی شده و به نتیجه برسد تا کارها با شتاب بیشتری اجرایی شود. انصاری بیان کرد: سیاست ما در حوزه حل مشکلات آب استان حمایت از دستگاههای اجرایی ذیربط است تا بتوانند اقدامات قانونی خود را عملیاتی کنند.
نیازعلی ابراهیمی پاک رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین هم با اشاره به اهمیت کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی گفت: اگر بتوانیم سالانه 20 درصد در مصرف آب صرفه جویی کنیم نیازهای این بخش را تامین کرده ایم. وی افزود: برنامه مدونی در 18 سرفصل تدوین و آماده شده که در یک پروسه پنج تا 20 سال باید عملیاتی شود که در این مسیر اجرای سیستم آبیاری تحت فشار، استفاده از روش های به زراعی، بررسی کاهش سطح زیرکشت، برقی کردن چاهها، نصب کنتور هوشمند و جلوگیری از هدر رفت آب و قطع انشعاب های غیر مجاز پیش بینی شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]