تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خدا را خالصانه ياد كنيد تا بهترين زندگى را داشته باشيد و با آن راه نجات و رستگارى را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802661589




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مطهری:ترکیب شورای نگهبان معتدل تر شده است/سران فتنه در خارج هستند


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: مطهری:ترکیب شورای نگهبان معتدل تر شده است/سران فتنه در خارج هستند سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - ایرنا نوشت:عضوکمیسیون فرهنگی مجلس بابیان اینکه عدالت مقیاس دین است نه دین مقیاس عدالت، گفت: دموکرات بودن یک حکومت، از نوع برخورد با مخالفانش مشخص می شود و وجود اقلیت منتقد و مخالف برای کل جامعه مفید است.

علی مطهری در جمع دانشجویان دانشگاه سهند تبریز با بیان اینکه ترکیب شورای نگهبان بهتر شده و افراد معتدل تری وارد آن شده اند، گفت که احتمال می دهم در انتخابات مجلس آتی وضعیت بهتری داشته باشیم.
وی با تسلیت فرارسیدن ایام اربعین حسینی گفت: با گذشت زمان، حادثه عاشورا بیشتر شناخته شده است و این امر مختص حوادث بزرگ است. امیرالمومنین نیز طبق قولی از خودشان در دوران خود شناخته نشد و بعدها ارزش های والای ایشان مورد توجه عالم اسلام قرار گرفت.
این نماینده مجلس ادامه داد: امام حسین(ع) جزو افرادی بودند که وارد تاریخ شدند و اتفاقا جزو قله های مرتفع و یکی از سازندگان تاریخ بودند. در انقلاب های فکری و اجتماعی، خطر نفاق وجود دارد. همچنین در انقلاب ها، چه دینی و غیر دینی، بعضی مخالفان به داخل آن نفوذ می کنند و حتی شعارهای تندتر و انقلابی تر می دهند ولی در اصل قصد انحراف حرکت اجتماعی را دارند و این وظیفه ی پیشوا و امام و چشم بینای اوست که در مقابل این انحراف بایستد؛ و امام حسین در چنین وضعیتی قرار داشت که اگر قیام نمی کرد اثری از اسلام باقی نمی ماند.
مطهری همچنین افزود: خداوند با هیچ قوم و قبیله ای خویشاوندی ندارد و هر انقلابی احتمال انحراف دارد. همانطور که انقلاب بزرگ پیامبر اکرم بعد از 50 سال به انحراف کشیده شد و امت پیامبر فرزند ایشان را در کربلا شهید کردند. با این رویکرد بود که حضرت علی خلفای پیش از خود را نقد می کرد چرا که آنان فقط به فکر افزایش فتوحات بودند. امام علی علیه السلام به دنبال اصلاح داخل و برقراری عدالت در جامعه بودند.
وی یادآور شد: نوعی تعصب عربی توسط معاویه و حکومت او تبلیغ می شد و با استخدام عامل روحانیت و جعل احادیث به جنگ با حضرت علی پرداخت و نیز از ابزار مسموم کردن دشمنانش از جمله امام حسن و سعد ابن ابی وقاص و غیره استفاده کرد. معاویه خلافت را به سلطنت تبدیل کرد و قیام امام حسین از همین جا شروع شد و امام حسین با حرکت خود بین اسلام و خلافت اسلامی فاصله انداخت و به مردم فهماند که خلافت اسلامی ادامه حرکت پیامبر نیست. ما باید از این واقعه درس بگیریم.
وی ادامه داد: قیام علیه ظلم تنها وظیفه ی امام حسین(ع) نبود و این طور نیست که دستور خصوصی داشت. مامور به این کار نبود بلکه از روی محاسبه این کار را انجام داد و به همین جهت اصحاب و اهل بیت خود را برد و این وظیفه ی همه است که با انحرافات مقابله کنند و برخی از اقشار نیز وظیفه مضاعفی دارند. دانشجو و دانشگاه از دیده بان های جامعه هستند که باید به موقع آژیر خطر بکشند و این به خاطر بیدار بودن فطرت الهی در قشرجوان و دانشجو است که البته احساسی و ابزاری عمل کردن نیز جزو آسیب های دوره ی دانشجویی است.
مطهری با بیان این سوال که آیا ما بعد از انقلاب به جنبش دانشجویی نیاز داشتیم یا خیر؟ پاسخ داد: جنبش دانشجویی همواره مورد نیاز است و نقد قدرت باید همواره انجام گیرد چراکه در غیر این صورت حکومت ها فاسد خواهند شد و قدرت نباید در خلوت قرار گیرد و همواره باید نقد شود.
وی ادامه داد: باید انقلاب اسلامی را با آرمان های آن از جمله آزادی، استقلال و عدالت ارزیابی کنیم و ببینیم که آیا به این آرمان ها رسیده ایم یا نه.
وی به اثرات نبود عدالت در جامعه اشاره کرد و گفت: نتیجه چنین فقدانی از بین رفتن تعادل روانی جامعه است زیرا سبب ایجاد دو قشر مرفه و مظلوم در جامعه می شود که تعادل روانی جامعه را به خطر می اندازد. علاوه بر این، بی عدالتی سبب رویکرد به بخت و اقبال و شانس می شود زیرا در چنین شرایطی، دیگر تحصیلات و تلاش رنگ می بازد و اعتقاد به شانس و اقبال جای آن را می گیرد و همچنین افراد جامعه به نظام عالم بدبین می شوند.
در بخش دیگری از این نشست مطهری در پاسخ به این سوال که آیا در انتخابات آینده در لیست اصلاح طلبان خواهد بود یا اصولگرایان؟ اظهار کرد: این دسته بندی ها را قبول ندارم و دیواری بین اصلاح طلبی و اصول گرایی قائل نیستم و هر اصلاحی باید بر اساس اصولی باشد و لذا در دوره قبل هم مستقل در انتخابات مجلس شرکت کردم، با این که در تهران کار بسیار مشکلی است.
این نماینده مجلس در پاسخ به سوال دیگری اظهار کرد: قانون اساسی قانون بسیار خوبی است و حقوق مردم خوب در نظر گرفته شده و حقوق شهروندی را خیلی خوب رعایت کرده است و در مجموع قانونی دموکراتیک است ولی مشکل در اجرای آن است. شاید در برخی جاها نیاز به اصلاح آن وجود دارد که این هم کار یک فرد نیست.
مطهری ادامه داد: قبلا این گونه بود که به استعلامات چهارگانه استناد می شد اما بعدها نظارت استصوابی مطرح و قانون شد که صلاحیت کاندیداها باید احراز شود، نه این که عدم صلاحیت او احراز شود. در این حد که غیر از استعلام های چهارگانه درباره احوال شخصی افراد تحقیق شود قابل قبول است ولی نمی شود که افراد را به خاطر انتقادی که داشتند یا در راهپیمایی شرکت کرده اند و در ستاد فرد خاصی بوده اند رد کرد چون سبب می شود افراد آزاده حذف شوند.
مطهری در پاسخ به سوال دیگری درباره تشکیل دادگاه صالحه برای افراد موسوم به سران فتنه یادآور شد: به قول رهبری نظام، سران فتنه در خارج کشور هستند.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره زندانیان سیاسی و موضوع حصر اظهار کرد: زندانیان سیاسی در شرایط بدی نیستند و از نظر بهداشت و درمان رسیدگی هایی می شود. درباره بازدید از زندان ها در حادثه بند 350 زندان اوین درخواست کردیم که هیاتی از مجلس برای تحقیق برود. هیات رئیسه مجلس و کمیسیون امنیت ملی همراهی نکرد و این نقطه ضعف مجلس است که وارد این حوزه ها نمی شود.
وی با بیان اینکه جنبش دانشجویی تا حد زیادی تحلیل رفته است، گفت: فضا خیلی راحت و آزاد نیست و باید در جهت تغییر فضا تلاش کرد. البته بخشی هم مربوط به خود دانشجویان است که باید ملاحظه کاری را کنار بگذارند و فعالتر شوند.
این نماینده مجلس درباره بازداشت اخیر چند نفر از روزنامه نگاران نیز اظهار کرد: من با اصل بازداشت در صورت وجود مستندات مخالف نیستم اما وقتی وزارت اطلاعات داریم نباید سایر نهادها این کار را بکند. رئیس جمهوری هم می تواند به عنوان رئیس قوه ی مجریه و مجری قانون اساسی، طبق قانون اساسی اخطارهایی را بدهد، خصوصا که به بهانه نفوذ این کار انجام شد. 214

کلید واژه ها: انتخابات مجلس دهم - فتنه (حوادث پس از انتخابات خرداد88) - علی مطهری -




سه شنبه 10 آذر 1394 - 11:21:28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن