واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ آذر ۱۳۹۴ (۱۰:۳۰ق.ظ)
معاون وزير کار: فرهنگ ريسکپذيري کار در کشور پايين است/سامانه ملي مشاغل آماده ابلاغ شد موج - معاون وزير کار با بيان اينکه فرهنگ ريسکپذيري ما در کار پايين است، گفت: سامانه ملي مشاغل شامل اطلاعات بازار کار و ميزان عرضه و تقاضاي نيرو، آماده ابلاغ در آذر است.
به گزارش خبرگزاري موج، حسن طايي گفت: برنامههاي کارشناسي و قابل اجرا در وزارت تعاون، کار و رفاه براي بهبود وضعيت بازار تدوين شده که علاوه بر حمايت از فضاي کسبوکار، کاهش فشار بر بنگاههاي خُرد و کوچک را نيز در دستور کار قرار داده است.
معاون توسعه کارآفريني و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه ترويج فرهنگ ريسکپذيري و سرمايهگذاري را راهکار توسعه کارآفريني دانست و اظهار داشت: وضعيت فضاي کسبوکار و نرخ بهرهوري کار در دولت يازدهم بهبود يافته است.
وي با بيان اينکه فرهنگ ريسکپذيري کار در کشور پايين است، افزود: لازم است با تنوعبخشي و تأمين مالي اعتبارات مورد نياز کارآفرينان، پساندازهاي خرد مردم نيز به سمت توسعه فعاليتهاي کارآفريني هدايت شود.
طايي ادامه داد: شيوههاي تأمين مالي جمعي، کانونهاي محلي و بنگاههاي کارآفرين نيز در وزارت کار آماده شده و بهزودي به استانها ابلاغ ميشود.
وي، توانمندسازي مراکز مشاوره اطلاع رساني و خدمات کارآفريني را از اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه خواند و گفت: اين مراکز ميتوانند به بهبود و پايداري کسبوکارهاي خرد و کوچک، تسريع ايده تجاريسازي، ايدهها در تحقيقات کمک کنند.
معاون وزير کار افزود: همچنين در راستاي افزايش بهرهوري بنگاههاي کوچک و رونق اشتغال پايدار نيز اقداماتي انجام شد.
وي با اشاره به راهاندازي سامانه ملي مشاغل گفت: يکي از اقدامات مهم در راستاي بهبود فضاي کسبوکار، راهاندازي سامانه ملي مشاغل بوده و در حال حاضر آماده شده و اميدواريم در آذر رونمايي شود.
اين مقام مسوول در وزارت کار افزود: اين سامانه، شبکه اطلاعات جامع مشاغل ايران است که شامل اطلاعات بازار کار، ميزان عرضه و تقاضاي نيروي کار، طبقهبندي مشاغل و توصيف ويژگي شغل و مشاغل مشابه يک رويداد اطلاعاتي در بازار کار است که با فناوري نوين اجرايي شده است.
وي در ادامه به طراحي و اجراي دورههاي آموزشي جامع کارآفريني اشاره کرد و گفت: براساس استانداردهاي بينالمللي در راستاي حمايت آموزشي و مشاورهاي از کارآفرينان نوپا، توسعه کارآفريني و بهبود فضاي کسبوکار پايدار، دوره آموزشي فراواني برگزار و توانمندسازي، اشتغالزايي و کارآفريني دانشجويان در برنامهاي موسوم به تاک دانش پيشبيني شد.
طايي گفت: هدف اين برنامه ترويج فرهنگ کار و کارآفريني در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي است و به آشنايي گسترده علمي دانشجويان بازار کار و ايجاد تعامل سازنده و کارآمد بين دانشگاه و صنعت را به همراه دارد. برنامه تاک دانش بهطور عمده بر توانمندسازي، اشتغالزايي و کارآفريني متمرکز است و بر نقش دفاتر مشاوره شغلي و کاريابيها تأکيد دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]