واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ آذر ۱۳۹۴ (۲۲:۴۰ب.ظ)
استقرار واحدهاي مراقبت هاي بهداشتي در پايانه مرزي موج - رئيس دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز گفت: واحدهاي مراقبت هاي بهداشتي در پايانه مرزي به صورت فعال مستقر هستند و به طور مستمر در مسير کاروانهاي عزاداران حسيني نظارتهاي بهداشتي دارند.
به گزارش خبرگزاري موج، اسماعيل ايدني در حاشيه بازديد از درمانگاههاي سيار مرزي و پايگاه هاي بهداشت ضمن تسليت فرا رسيدن ايام اربعين حسيني افزود: با ايجاد درمانگاههاي ثابت و سيار و استقرار آمبولانس و بالگرد، تمام تلاش خود را براي خدمت به زائرين و آسودگي خاطر زائرين اباعبدالله الحسين (ع) از جنبه بهداشت و درمان انجام ميدهيم.
وي گفت: با برنامه ريزيهاي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در سال جاري برنامههاي حوزه بهداشت و درمان در امر خدمت رساني به زائران اربعين حسيني در استان خوزستان، به صورت متمرکز در دو مرز چذابه و شلمچه انجام مي شود.
ايدني با اشاره به ارائه خدمات بهداشت محيط براي زائران افزود: با استقرار بيش از 30 نيروي بهداشتي از جمله پزشک، کارشناس مبارزه با بيماريها و کارشناس بهداشت محيط در پايانه چذابه، غربالگري زائران ورودي به کشور از نظر بيماري هاي تنفسي و عفوني انجام مي شود تا در صورت وجود مورد مشکوک، اقدامات درماني لازم انجام شود.
ايدني ادامه داد: درمانگاه سيار دانشگاه نيز در مرز چذابه مستقر است و دو پزشک به صورت شبانه روزي و نوبتي، خدمات درماني را به زائران ارائه ميدهند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز تصريح کرد: در حوزه فوريتهاي پزشکي 3 دستگاه اتوبوس آمبولانس در مرز چذابه مستقر شده اند که هر کدام داراي 12 تخت بوده تا در هنگام بروز سوانح احتمالي وارد عمل شوند. همچنين در هر کدام از مرزهاي چذابه و شلمچه يک فروند هليکوپتر امدادي به منظور ارائه خدمات فوريتهاي پزشکي مستقر شده است و دو فروند هليکوپتر ديگر نيز در اهواز و دزفول به صورت پشتيباني در حالت آماده باش هستند تا در صورت لزوم وارد چرخه خدمات رساني شوند.
ايدني با بيان اينکه در چذابه و در مسير منتهي به مرز چذابه 15 دستگاه آمبولانس مستقر هستند، ادامه داد: تقريباً در هر 10 کيلومتر 2 آمبولانس استقرار يافته تا خداي ناکرده در صورت بروز سانحه خدماترساني مناسب و به موقع انجام شود.
وي اضافه کرد: بيمارستان بستان نيز به عنوان مرکز درماني پشتيبان براي زائران اربعين آماده شده و بصورت شبانه روزي در خدمت آنان قرار دارد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز گفت: با برنامه ريزيهاي صورت گرفته توسط معاونت غذا و داروي دانشگاه، داروهاي مورد نياز زوار تأمين شده و اين اقدام تا پايان بازگشت زائرين به کشور ادامه دارد.
ايدني گفت: همچنين از زمان استقرار نيروهاي بهداشتي در پايانه چذابه بيش از يک ميليون نسخه رسانه آموزشي با موضوعات راههاي پيشگيري از ابتلا به بيماريهاي عفوني و روده اي، روش صحيح شستن دست ها و ديگر توصيههاي بهداشتي تهيه و در بين زائرين توزيع شده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز در پايان به ديگر اقدامات انجام شده در راستاي تأمين سلامت زوار حسيني اشاره کرد و گفت: جلوگيري از توزيع آب شرب غير بهداشتي، نظارت بر وضعيت کلر باقي مانده در مخازن آب، نظارت بر شرايط کيفي و ميکروبي آب شرب مواکب، نمونه برداري مستمر مواد غذايي براي انجام آزمايشات ميکروبي و شيميايي و آموزش چهره به چهره به بيش از 172 هزار نفر از زوار امام حسين (ع) در خصوص مسائل بهداشتي و روشهاي خودمراقبتي در پايانه مرزي چذابه از ديگر اقدامات اين دانشگاه براي تأمين سلامت زائرين اربعين حسيني هست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]