واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ آذر ۱۳۹۴ (۱۷:۱۹ب.ظ)
ضرورت توسعه يکپارچه شهرسازي و حملونقل موج-وزير راه و شهرسازي در ديدار با نمايندگان سازمان ملل متحد بر لزوم يکپارچه شدن شهرسازي و حملونقل تأکيد کرد و گفت: بايد تلاش کنيم در نهايت شهرهايي ايمنتر داشته باشيم که بتوانيم صلح را در آنها برقرار کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، نشست مشترک عباس آخوندي وزير راه و شهرسازي با کريستين سومر مدير برنامه بهسازي مشارکتي برنامه اسکان بشر سازمان ملل متحد/ هبيتات (PSUP)، لاکسمن پدرا مدير دفتر برنامه اسکان بشر ملل متحد در سريلانکا و سيامک مقدم مدير دفتر برنامه اسکان بشر سازمان ملل متحد در ايران، محمد سعيد ايزدي معاون وزير راه و شهرسازي و مديرعامل شرکت عمران و بهسازي شهري ايران، سعيد اسلامي بيدگلي و مجيد روستا اعضاي هيأت علمي اين شرکت ظهر امروز دوشنبه نهم آذر در وزارت راه و شهرسازي برگزار شد.
عباس آخوندي در اين جلسه با اشاره به فعاليتهاي ايران در زمينه بهسازي بافتهاي نابسامان شهري سوالي را درباره تجربههاي برتر بازآفريني شهري مطرح کرد و گفت: در برنامه توسعه شهري بايد روند توسعه يکپارچه و ارتباط اقدامات شهري و حملونقل را در نظر بگيريم. در مجموع بايد تلاش کنيم شهرهايي امنتر داشته باشيم که صلح در آنها برقرار شود.
وزير راه و شهرسازي ايران در ادامه اين سوال را مطرح کرد که آيا روند مهاجرپذيري از سمت شهرهاي کوچک به مگاشهرها و کلانشهرها در جهان تغيير کرده است؟ که لاکسمن پدرا در پاسخ به اين سوال گفت: در برخي مناطق که شهروندان احساس کنند امکانات مناسبي در شهرهاي کوچکتر وجود دارد اين مهاجرت از سوي شهرهاي بزرگ به سمت شهرهاي کوچک هم اتفاق افتاده است.
آخوندي سوالي را نيز درباره روند فقر در جهان پرسيد که کريستين سومر درباره آن گفت: در آمار کلي جهاني تعداد فقرا بيشتر شده، اما؛ با توجه به افزايش جمعيت ميتوان گفت درصد فقر در جهان کاهش يافته است.
سيامک مقدم در اين نشست با بيان اينکه ديدگاههاي آخوندي در زمينه برنامهريزي شهري بسيار ارزنده و با اهميت است، افزود: شما بارها بر لزوم تغيير در برنامهريزي شهري تأکيد کردهايد که ما نيز موافق چنين اقدامي هستيم. در زمينه بهسازي بافتهاي نابسامان شهري نيز در ايران فعاليتهاي خوبي انجام شده است و ايران يکي از اعضاي فعال اجلاس وزراي مسکن و شهرسازي در زمينه بهسازي مناطق نابسامان شهري است.
مدير دفتر برنامه اسکان بشر سازمان ملل متحد در ايران افزود: سومين کارگروه بهسازي مناطق نابسامان شهري فرصت مناسبي است که بتوانيم با تفکرات شما در فرايند بهسازي بافتهاي نابسامان آشنا شويم، ما به بهسازي و توانمندسازي بافتهاي نابسامان به عنوان يک برنامه جدا افتاده و تنها نگاه نميکنيم و معتقديم اين اقدامات بخشي از برنامههاي توسعه شهري هستند.
مقدم ادامه داد: درسهاي زيادي از فعاليت در حوزه بهسازي گرفتهايم، اما؛ بايد در انتقال آنها و عملياتي کردن اين برنامهها بيشتر فعاليت کرديم. از وزارت راه و شهرسازي و دولت ايران نيز تشکر ميکنيم که ساماندهي اين مناطق را در اولويت قرار دادهاند و سازمان ملل متحد نيز هر اقدامي بتواند در اين زمينه انجام خواهد داد.
وي با بيان اينکه نمايندگان سازمان ملل متحد در ايران علاوه بر وزارت راه و شهرسازي با ساير بخشهاي دولت نيز در زمينه ساماندهي بافتهاي نابسامان همکاري دارد اظهار کرد: براي اجرايي کردن برنامههايمان با بخشهاي مختلف دولت همکاريهايي را آغاز کردهايم. ضمن اينکه به طور موازي همکاريهايي را بخش دانشگاهي در ايران داشتهايم.
مدير دفتر برنامه اسکان بشر سازمان ملل متحد در ايران درادامه خطاب به آخوندي گفت:خوشحاليم که شما بار ديگر به عنوان وزير در ايران فعاليت ميکنيد و تيمي قوي در شرکت عمران و بهسازي شهري ايران و سازمان ملي زمين و مسکن داريد که اقدامات قابلتوجهي را در زمينه ساماندهي بافتهاي نابسامان انجام دادهاند.
وزير راه و شهرسازي در خاتمه اين نشست کتاب «پنج هزار سال مهندسي ايراني» را به مدير برنامه بهسازي مشارکتي برنامه اسکان بشر سازمان ملل متحد اهدا کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]