واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ آذر ۱۳۹۴ (۹:۵۸ق.ظ)
خدمات بهداشتي و درماني در ۳ شهر غيرمذهبي عراق آغاز شد موج - رئيس مرکز پزشکي حج و زيارت جمعيت هلال احمر با بيان اينکه از روز گذشته ارائه خدمات بهداشتي و درماني در بدره، العماره و بصره نيز آغاز شده است، گفت: روزانه يک هزار و ۶۰۰ زائر به چادرهاي درماني هلال احمر مراجعه ميکنند.
به گزارش خبرگزاري موج، سيدعلي مرعشي اظهار داشت: با توجه به استقبال خوب زائران در سالهاي گذشته، پيش بيني ميشد که امسال تعداد زائران نسبت به سال گذشته افزايش چشمگيري داشته باشد.
وي ادامه داد: به همين منظور جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران تصميم گرفت تا ارائه خدمات بهداشتي و درماني مطلوب تر را از نظر کميت و کيفيت در امر درمان افزايش دهد.
رئيس مرکز پزشکي حج و زيارت جمعيت هلال احمر با بيان اينکه تيم درماني هلال احمر در سال گذشته شامل 330 پزشک و پرستار بود، افزود: تعداد نيروهاي آماده به خدمت امسال جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران با احتساب امدادگران اعزامي به يک هزار و 200 نفر؛ يعني حدود چهار برابر سال قبل رسيده است.
هماهنگي و نظارت هلال احمر با ساير حوزههاي دخيل در بهداشت و درمان
مرعشي با تاکيد بر اينکه به منظور ارائه بهترين خدمات درماني از روزهاي قبل، 85 تن دارو و تجهيزات درماني به عراق ارسال شده است، گفت: در سال گذشته داروهاي کمتري به عراق ارسال شد؛ اما امسال با توجه به استقبال چشمگير مردم، داروهاي بيشتري نسبت به سال قبل به عراق ارسال کرديم تا در ارائه خدمات به زائران با کمبود مواجه نشويم.
وي با اشاره به اينکه جمعيت هلال احمر متولي اصلي ارائه خدمات بهداشتي و درماني در کشور عراق است، اضافه کرد: تمامي سازمانهايي که قصد ارائه خدمات درماني به زائران را دارند، اين اقدامات را با هماهنگي و نظارت جمعيت هلال احمر ايران انجام ميدهند.
به گفته رئيس مرکز پزشکي حج و زيارت جمعيت هلال احمر، تيمهاي پزشکي و درماني اين جمعيت در نجف اشرف، مسير نجف تا کربلا و کربلاي معلي و همچنين در مسير مهران تا نجف، چزابه تا نجف و شلمچه تا نجف نيز مستقر هستند و نسبت به ارائه خدمات، اقدامات لازم را انجام ميدهند.
استقرار پايگاه درماني در کاظمين و بغداد
مرعشي با بيان اينکه با هماهنگيهايي که با مسئول ستاد عراق و سفير ايران در عراق انجام شد، امکان سفر زائران به صورت هوايي به بغداد و آغاز پياده روي از اين شهر، صورت گرفت، تصريح کرد: پست امدادي در مسير بغداد به کربلا در نظر گرفته شده و همچنين تيم پزشکي جمعيت هلال احمر ايران در بيمارستان حله نيز استقرار يافت.
وي يادآور شد: جمعيت هلال احمر ايران با وزارت بهداشت کشور عراق و همچنين جمعيت هلال احمر عراق ارتباط بسيار خوبي دارد و با توجه به پيش بيني حضور 20 ميليون زائر در اربعين حسيني، ارائه خدمات و امکانات بهداشتي و درماني تنها مختص به زائران ايراني نيست و زائران ساير کشورها نيز ميتوانند از خدمات بهداشتي و درماني پزشکان هلال احمر برخوردار شوند.
حضور شبانه روزي کادر درماني در تمامي چادرهاي بين راهي هلال احمر
رئيس مرکز پزشکي حج و زيارت جمعيت هلال احمر در خصوص استقرار چادرهاي امدادي هلال احمر در اقصي نقاط کشور عراق، تاکيد کرد: در کربلا مجموعاً 23 جايگاه ارائه خدمات داريم، 14 چادر ارائه خدمات بهداشتي و درماني به زائران ايراني در محل اسکان زائران ايراني، سه جايگاه هر کدام با ظرفيت 10 تخت بستري با همکاري شهرداري تهران فراهم کرديم، 2 درمانگاه شبانه روزي در کربلا، 2 چادر ارائه خدمات درماني در بين الحرمين با همکاري عتبه حضرت امام حسين (ع) و هلال احمر عراق، 11 چادر در بين راه نجف تا کربلا، 11 چادر در شهر نجف اشرف به همراه 2 درمانگاه شبانه روزي در اين شهر ارائه دهنده خدمات درماني به زائران هستند.
وي بيان کرد: تکنسينهاي اورژانس، پزشکان عمومي، پرستاران زن و مرد و نيروهاي آزمايشگاهي در چادرهاي بين راه هم استقرار پيدا کردند و به صورت شبانه روزي و به صورت کاملاً رايگان خدمات درماني ارائه ميدهند.
هر چادر درماني هلال احمر روزانه 1300 تا 1600 مراجعه کننده دارد
رئيس مرکز پزشکي حج و زيارت جمعيت هلال احمر به تعداد مراجعان هر چادر درماني هلال احمر اشاره کرد و اظهارداشت: به صورت متوسط در هر شبانه روز 1300 تا 1600 زائر براي دريافت خدمات درماني به چادرهاي برپا شده توسط جمعيت هلال احمر مراجعه ميکنند.
به گفته وي، گزارش خاصي در خصوص بيماريهاي اپيدمي در عراق نداريم و اين بيماري کاملاً کنترل شده است و مشکلي براي زائران وجود ندارد.
مرعشي با تاکيد بر اينکه از امروز ارائه خدمات بداشتي و درماني در بدره، العماره و بصره نيز آغاز شده است، گفت: علاوه بر آن، بيمارستان صحرايي هلال احمر واقع درکوت با 180 پرسنل، زائران خدمات درماني لازم را ارائه ميدهد.
توصيههاي بهداشتي به زائران در اربعين حسيني
رئيس مرکز پزشکي حج و زيارت از زائراني که داراي بيماريهاي خاص هستند، خواست تا حتماً داروهاي مورد نياز خود را به اندازه کافي به همراه داشته باشند تا در اين زمينه دچار مشکل نشوند.
وي خاطرنشان کرد: شستن مکرر دستها با آب و صابون، تعويض مکرر ماسکهاي تنفسي و همراه داشتن کيسه خواب و پتوي سبک را نيز به زائران توصيه ميکنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]