تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس چيزى از حقّ برادر مسلمان خود را نگه دارد [و به او ندهد]، خداوند، بركت روزى ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799512624




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روش جدید افزایش درمان سکته مغزی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
روش جدید افزایش درمان سکته مغزی




تحقیقات اخیر نشان می‌دهند یادگیری زبان دوم مزایای ادراکی زیادی را نیز در بطن خود دارد، چنین مزایایی می‌توانند مغز را از خطر ابتلا به زوال عقل و سکته‌ی مغزی مصون نگه دارند.





zoomit.ir - مهرداد عیسی لو: به نظر می‌رسد که تنها مزیت یادگیری زبان‌های خارجی امکان برقراری ارتباط با مردم ملل دیگر نباشد، چرا که تحقیقات اخیر نشان می‌دهند، یادگیری زبان دوم مزایای ادراکی زیادی را نیز در بطن خود دارد، چنین مزایایی می‌توانند مغز را از خطر ابتلا به زوال عقل و سکته‌ی مغزی مصون نگه دارند.


صحبت کردن به چند زبان، شانس درمان سکته مغزی را افزایش می‌دهد



پژوهشگرانی از انگلستان و هند با جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات ۶۰۸ تن از بیماران سکته‌ی مغزی حیدرآباد هند، به این نتیجه دست یافته‌اند که از بین این بیماران، افرادی که قادر به صحبت به بیش از یک زبان هستند، از شانس بالاتری برای بازیابی سلامت خود بهره می‌برند. به نظر می‌رسد که حتی با در نظر گرفتن عوامل دیگری مانند استعمال دخانیات، فشار خون بالا، دیابت و کهولت سن، افرادی که قادر به صحبت به دو زبان یا بیشتر هستند نسبت به افراد دیگر از شانس بالاتری برای بازگشت عملکردهای ادراکی به حالت طبیعی خود پس از سکته‌ی مغزی، بهره می‌برند.

بر اساس یافته‌های این پژوهشگران، چالش‌های ذهنی مداوم در افرادی که به بیش از یک زبان صحبت می‌کنند در طولانی مدت می‌تواند باعث افزایش "ذخیره‌ی ادراکی" آن‌ها شود، این عامل در نهایت منجر به تقویت قابلیت مقابله با صدمات مغزی ناشی از بیماری‌هایی مانند سکته مغزی می‌شود.

توماس باک، یکی از پژوهشگران دانشگاه ادینبرگ انگلستان می‌گوید:

افرادی که قادر به صحبت به دو زبان هستند باید به صورت مداوم بین دو زبان سوییچ کنند، بنابراین در حین متوقف ساختن صحبت به یک زبان، برای برقراری ارتباط، زبان دیگر را فعال می‌کنند. این فرآیند تغییر مداوم زبان نقش یک تمرین ذهنی را ایفا می‌کند که می‌تواند عاملی مفید در فرآیند بهبود بیماران سکته‌ی مغزی باشد.
پژوهشگران در جریان تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که از بین بیماران سکته‌ی مغزی، افرادی که قادر به صحبت به دو یا چند زبان هستند، علاوه بر اینکه از شانس بالاتری نسبت به افراد دیگر برای بهبود بهره می‌برند، در تست‌هایی نیز که با هدف سنجش دقت و توانایی بازیابی و سازمان‌دهی اطلاعات این بیماران در دوره‌ی پس از سکته‌ی مغزی صورت گرفت، عملکرد بهتری را از خود نشان دادند.

لازم به ذکر است که بخشی از نتایج درخشان بدست آمده از دوره‌ی بهبود بیماران این تحقیق در گرو ویژگی‌های زبانی منطقه‌ای است که تحقیق یاد شده در آن به انجام رسیده است. همان طور که این پژوهشگران در مقاله‌ی خود نیز آورده‌اند، حیدرآباد شهری است که جمعیت ساکن در آن به زبان‌های مختلفی مانند تلوگو، اردو، هندی و انگلیسی صحبت می‌کنند. بنابراین با در نظر گرفتن "تمرینات ذهنی" مردم ساکن حیدرآباد که به صورت ناخوداگاه با آن مواجه بوده‌اند و مزایایی که به صورت تئوریک از این تمرینات ناشی می‌شود، احتمالا نمی‌توان در مناطق دیگر نیز شاهد چنین نتایج درخشانی بود.

سووارنا علادی، متخصص مغز و اعصاب در مرکز علوم پزشکی نظام (NIMS)، در حیدرآباد می‌گوید:

تغییر مداوم زبان به یک امر روزمره در بین ساکنین حیدرآباد بدل شده است. بنابراین در مناطقی که نیاز به صحبت به دو یا چند زبان به این شدت نیست، نمی توان شاهد بروز مزایای ادراکی حاصل از این عامل بود.
با این حال برای افزایش "ذخیره‌ی ادراکی" خود الزامی به سکونت در مناطقی مانند حیدرآباد وجود ندارد. پژوهش‌های صورت گرفته در گذشته نشان می‌دهد که امکان صحبت به چند زبان، زمان ابتلا به آلزایمر را به تاخیر می‌اندازد. اما محققان می‌گویند یادگیری زبان‌های دیگر لزوما منجر به بالا رفتن شانس بهبود در بیماران سکته‌ی مغزی نمی‌شود، با این حال با فعال نگه داشتن مغز در طول زندگی خود می‌توانید به این مهم دست یابید.

سوبهاش کائول، یکی دیگر از اعضای تیم NIMS می‌گوید:

تحقیقات ما نشان می‌دهد که انجام فعالیت‌های محرک فکری که از سن کم و یا حتی از میان‌سالی آغاز شده است، می تواند افراد را از آسیب‌های ناشی از سکته‌ی مغزی مصون نگه دارد.






تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن