واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: وضعیت ارتباطات زائران اربعین نگران کننده است!
با توجه به اختلال تلفن همراه در آغاز پیاده روی زائران،وضعیت ارتباطات زائران در مراسم اربعین حسینی نگران کننده است.
![](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1394/9/8/3847622_606.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این روزها در حالی به ایام اربعین نزدیک می شویم که همهی ارگان ها وسازمان ها خود را برای برقراری آرامش زائران حسینی آماده کرده اند و علاوه بر برقراری امکانات و شرایط امنیتی و یکی از مهمترین اقدامات تامین ارتباطات زائران و مکالمه آسان برای زائران حسینی است.موضوعی که در سال جاری از چند ماه مانده به ایام اربعین دغدغه اصلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شد.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با توجه به تجربه اربعین حسینی سال گذشته مبنی بر ازدحام زائران در حرم و به دنبال آن ترافیک مکالمات و اختلال در ارتباطات زائران تمهیدات خود را از ماه های گذشته آغاز کردند و با سفر به عراق به همکاری های اپراتور عراقی با ایرانی اشاره کردند.همچنین در این مدت آمارهایی در خصوص افزایش کانال های ارتباطی و برقراری ارتباطات درکشور و انتقال آنتن های سیار و ارائه سیم کارت های متنوع از سوی اپراتورهای تلفن همراه مختلف داشتیم و همه ی این تمهیدات به امید آمادگی برای ارتباطات مناسب با زائران بود.
در حالی که هنوز حجم عظیمی از زائران در کربلا حضور نداشتند و گروهی از زائران هنوز در راه بودند تا خود را به مراسم اربعین برسانند. موضوع اختلال در تلفن های همراه زائران خبرساز شد و برخی زائران برای برقراری تماس با خانواده هایشان با مشکل روبرو شدند.
البته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در ادامه این اختلال ها به تکمیل بودن تمام ظرفیت ها و امکانات ارتباطی در کشور اشاره ای کرد و مشکل پیش آمده را در خاک عراق و اپراتورهای عراقی عنوان کرد موضوعی که وزیر ارتباطات پیش از این نیز آن را عنوان و اظهار داشت: اپراتورهای ایرانی آمادگی لازم را دارند و اگر مشکلی ایجاد شود به دلیل ناتوانایی اپراتورهای عراقی است.
وزیر ارتباطات با وجود اینکه اختلالات را در خاک عراق می دانست تیمی ازکارشناسان ارتباطات را به عراق فرستاد تا این اختلال ها رفع شود و گویا ظاهرا این مشکل برطرف شده است اما اکنون تنها چند روز به مراسم اربعین حسینی باقی مانده و جمعیت زائران در حال افزایش است وبا توجه به اینکه آغاز پیاده روی زائران با مشکل و اختلال در آنتن دهی تلفن مواجه بوده باید منتظر ماند و دید که آیا ارتباطات و آمادگی های زیر ساخت اپراتورهای کشورمان جوابگوی حجم عظیم زائران می شود یا این آمادگی ها و تمهیداتی که وزارت خانه ها انجام داده بیهوده بوده است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
واعظی: افزایش سرمایه گذاری در استان ایلام تا پایان سال
توصیه های ارتباطی شرکت ارتباطات زیرساخت به زائران امام حسین (ع) در اربعین
آغاز همکاریهای اقتصادی ارتباطی دو جانبه ایران و ارمنستان
واعظی:درصورت مسدود نشدن کانالهای غیراخلاقی راضی به فیلتر تلگرام هستیم
تسهیلات ارتباطی اربعین حسینی زائران فراهم می شود
وعده مسئولان تلفنی ایران برای بهترین وضعیت ارتباطی در اربعین
خوزستان دومين حجم ترافيک اينترنت شبکه همراه اول کشور/راه اندازی نسل سوم تلفن همراه در 9 شهر خوزستان
ستاد مدیریت ارتباطات اربعین حسینی تشکیل شد
کاهش 20 درصدی نرخ مکالمات تلفن ثابت به همراه با کشور عراق
چهل سوگواره بسته آوای انتظار برگزیده اربعین حسینی
۰۸ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]