واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ آذر ۱۳۹۴ (۱۴:۴۴ب.ظ)
به صورت مستمر؛ برنامههاي تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشکي کشور پايش ميشود موج- معاون آموزشي وزارت بهداشت گفت: براي بهبود اجراي برنامههاي تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشکي، اين برنامه ها تا آخر سال ارزيابي ميشود و برنامه ريزي براي سال آتي بر مبناي نتايج ارزيابي صورت ميگيرد.
به گزارش خبرگزاري موج، باقر لاريجاني در نشست دبيرخانه منطقه آمايشي 5 که در دانشگاه علوم پزشکي شيراز برگزار شد گفت: نقش دبيرخانه مناطق آمايشي هماهنگ کنندگي اجراي مأموريتهاي واسپاري شده است و کار با هماهنگي و همکاري کليه دانشگاههاي مستقر در منطقه پيگيري ميشود.
لاريجاني گفت: علاوه بر نقاط قوت و وفاق جمعي که در واسپاري مأموريت ها به مناطق آمايشي کشور وجود داشته، با چالشهايي نيز روبرو بودهايم و سعي شده از طرق مختلف اين امر به صورتي اثربخش صورت پذيرد.
ارزيابي نحوه پيشبرد اهداف برنامههاي تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشکي در کل کشور در آخر امسال
معاون آموزشي وزارت بهداشت با اشاره به طراحي مدلي روشن در واسپاري مأموريتهاي مناطق آمايشي اظهار داشت: به منظور رصد برنامه، نحوه پيشبرد اهداف برنامههاي تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشکي در کل کشور آخر سال جاري ارزيابي ميشود و براساس نتايج اين ارزيابي ادامه کار برنامه ريزي خواهد شد.
لاريجاني گفت:دانشگاههاي علوم پزشکي بسترهاي مناسبي براي پيشبرد برنامههاي وزارت بهداشت در سطح کشور بوده و بايد از اين زمينه به نحو مطلوبي استفاده شود. وي افزود: ظرفيتهاي زيادي در دانشگاهها وجود دارد و براي دستيابي به اهداف بستههاي تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشکي سعي شده که از اين بسترها حداکثر استفاده صورت گيرد.
معاون آموزشي وزارت بهداشت با اشاره به پيشبرد سامانه education Iran، اعتباربخشي بين المللي و اعتباربخشي داخلي دانشگاهها در بستر دانشگاهها براي کل کشور و گفت: برنامه اعتباربخشي بيمارستانهاي آموزشي در وزارت بهداشت تدوين شده و اجراي آن به يکي از دانشگاههاي علوم پزشکي کشور واگذار شده است.
نهايي شدن سنجههاي اعتباربخشي بيمارستانهاي آموزشي
وي اضافه کرد: سنجههاي اعتباربخشي بيمارستانهاي آموزشي نهايي شده و هدف از اين برنامه حفظ جايگاه و استاندارهاي بيمارستانهاي آموزشي در آموزش علوم پزشکي است.
دکتر لاريجاني گفت: نگاه در اجراي بستههاي تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشکي نگاه به آينده است و کليه برنامه ريزي ها در چارچوب سند آمايش سرزميني صورت گرفته است.
معاون آموزشي وزارت بهداشت با بيان اين که برنامههاي تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشکي و مدل اجرايي آن طي جلسات متعدد با صاحبنظران و مديران مختلف تدوين شده، تاکيد کرد: معاونت آموزشي از نظرات اساتيد و مديران در راستاي بهبود روند اجراي اين برنامه ها استقبال مينمايد و لازم است چالش ها در صحنه عمل احصا و بازخورد داده شود.
لاريجاني از تسهيل برخي روندهاي معاونت آموزشي در ذيل برنامههاي تحول و نوآوري آموزش علوم پزشکي خبر داد و اظهار داشت: باتوجه به مصوبه آمايش سرزميني، مصوبات شوراي گسترش بسيار به روز تر از قبل شده و درخواست تأسيس دانشکده و رشته مقاطع بر مبناي اين مصوبه بررسي ميشود.
وي بازبيني کوريکولوم هاي آموزشي را يکي ديگر از برنامههاي معاونت آموزشي برشمرد و گفت: اين کار در قالب مأموريتهاي واسپاري شده براي رشتههاي مختلف به مناطق و دانشگاههاي متولي هر رشته سپرده ميشود و لازم است کليه دست اندرکاران هر رشته در بازبيني کوريکولوها همکاري نمايند.
ضرورت بازبيني اساسي کوريکولوم هاي آموزشي
معاون آموزشي وزارت بهداشت بيان کرد: کوريکولوم بسياري از رشته ها در کشور سالهاست که مورد بازبيني اساسي قرار نگرفته و در برهه زماني فعلي اجراي اين برنامه ضروري است و کارهاي جديد بايد پيوست کوريکولوم ها شود.
لاريجاني اضافه کرد: فرايندهاي معاونت آموزشي در حال تغيير است و سعي شده از ظرفيتهاي داخلي معاونت در جهت پيشبرد کارها و تحول در آموزش علوم پزشکي بهره برداري شود.
برنامههاي تحول و نوآوري آموزش علوم پزشکي، نقشه راه روشني براي دانشگاههاي علوم پزشکي کشور
معاون آموزشي وزارت بهداشت همچنين در سفر خود به شيراز از قطب علمي آموزش الکترونيکي و مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکي دانشگاه علوم پزشکي شيراز بازديد کرد و طي اين بازديد در نشست خبري مسئولان دانشگاه علوم پزشکي شيراز به معرفي دستاوردهاي اين مراکز پرداختند.
لاريجاني در اين نشست برنامههاي تحول و نوآوري آموزش علوم پزشکي را نقشه راه روشني براي دانشگاههاي علوم پزشکي کشور ذکر کرد و گفت: توسعه آموزش علوم پزشکي در قالب اين برنامه ها از جمله اموري است که علاوه بر برنامههاي جاري دانشگاهها بايد پيگيري شود.
واسپاري مأموريتهاي روشن به دانشگاهها و مناطق آمايشي، نقطه عطفي براي نظام آموزش علوم پزشکي کشور
معاون آموزشي وزارت بهداشت واسپاري مأموريتهاي روشن به دانشگاهها و مناطق آمايشي را نقطه عطفي براي نظام آموزش علوم پزشکي کشور برشمرد و گفت: هر مأموريت در يک منطقه آمايشي و با همکاري کليه دانشگاههاي علوم پزشکي کشور به صورت شبکه اي پيگيري ميشود و چنانچه دانشگاهها برنامه يا درخواستي در راستاي مأموريتهاي واسپاري شده به منطقه آمايشي مربوطه داشته باشند به صورت ويژه در معاونت آموزشي وزارت بهداشت پيگيري ميشود.
دانشگاه علوم پزشکي شيراز با 55 عضو بنياد ملي نخبگان
بر اساس اين گزارش دکتر ايمانيه، رييس دانشگاه علوم پزشکي شيراز پس از معرفي مديران دانشگاه علوم پزشکي شيراز به اهميت حوزه آموزش اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 400 دانشجوي استعداد درخشان و 55 عضو بنياد ملي نخبگان در دانشگاه علوم پزشکي شيراز مشغول به تحصيل هستند.
وي افزود: دانشگاه علوم پزشکي شيراز 2600 دانشجوي تحصيلات تکميلي دارد و برنامههاي مختلفي براي ارتقاء آموزش در دانشگاه در دست پيگيري است.
تدوين ساز و کار همکاري دانشگاههاي مستقر در منطقه آمايشي 5
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شيراز با اشاره به مأموريتهاي واسپاري شده به منطقه آمايشي 5 گفت: توسعه دانش بين رشته اي مرتبط با علوم انساني و علوم پزشکي، راه اندازي شبکه تبادلات علمي و برنامههاي آموزشي، اجراي برنامه اعتباربخشي موسسه اي دانشگاه ها، توسعه رشته ها و مقاطع تحصيلي علوم پزشکي، راه اندازي مرکز آموزشهاي مجازي علوم پزشکي در منطقه آمايشي، توسعه برنامه پزشک خانواده، توسعه دانش بيوتکنولوژي و طب بازساختي، حمايت از شرکتهاي دانش بنيان و توسعه آموزشهاي تخصصي و فوق تخصصي در بيمارستانهاي آموزشي جامع زنان، راه اندازي مرکز سنجش صلاحيت باليني، راه اندازي مرکز سنجش منطقه اي آموزش پزشکي، توسعه دانش طب سنتي، توسعه دانشهاي زيست دريايي، توسعه دانش مرتبط با ايمني محيط زيست و همکاري در گسترش محيطي آموزش عالي سلامت از محورهاي اولويت دار منطقه آمايشي 5 ميباشد.
ايمانيه فاز بعدي عملياتي سازي مأموريتهاي واسپاري شده را تقسيم کار دقيق تر درخصوص هر محور بيان کرد و گفت: همکاري کليه دانشگاهها و دانشکدههاي مستقر در منطقه لازمه دستيابي به مأموريتهاي واسپاري شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]