تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815477088




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شهری مسلمان در قلب امریکا


واضح آرشیو وب فارسی:الف: شهری مسلمان در قلب امریکا
بخش تعاملی الف - علیرضا طالب زاده

تاریخ انتشار : شنبه ۷ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۶:۴۶


اولین بار که وارد این شهر می شوی این حس به شما دست می دهد که به یکی از شهرهای استانی در مصر یا ترکیه وارد شده ای. در نگاه اول بیشتر زنان را در حجاب کامل می بینی و ظهر که می شود صدای اذان از مناره مساجد شهر به گوش می رسد. اما نه! اینجا شهر ۲۲۰۰۰ نفری همترمیک در امریکاست، شهری در ایالت میشیگان که دیترویت که به شهر ماشین شهرت دارد آن را از همه طرف احاطه کرده است.همترمیک اولین شهر امریکا لقب گرفته که در آن مسلمانان در اکثریت هستند.

واشنگتن پست اخیرا در گزارشی به همراه تصاویری از ساکنان آن به توصیف بافت این شهر پرداخته است. آنچه باعث شده تا واشنگتن پست گزارشی درباره این شهر تهیه کند برگزیده شدن اکثریت مسلمان در انتخابات اخیر برای کرسی های شورای شهر همترمیک است. اما بهتر است نگاهی هم بکنیم به خلاصه گزارش واشنگتن پست درباره این شهر.

بیشتر ساکنان همترمیک را مسلمانان تشکیل می دهند. این اولین شهر در امریکاست که به این عنوان دست می یابد. در انتخابات شورای شهر که اخیرا برگزار شد اکثریت کرسی ها در اختیار مسلمانان قرار گرفت. همترمیک شهری است که در تاریخ طولانی خود همیشه لهستانی ها در آن اکثریت غالب بودند. اما سوال اساسی این است که چرا بافت شهر عوض شده است.

شهرهای زیادی در آمریکا وحود دارد که باقت جمعیتی آنها در حال تغییر است. مهاجران همه جا هستند. وقتی تازه واردها وارد شهری می شوند با خود تغییرات را هم می آورند. برای مثال صدای اذان هر روز پنج بار از مساجد همترمیک بلند می شود. بعضی از ساکنان غیرمسلمان که نزدیک مساجد زندگی می کنند صدای اذان را مخل آسایش خود می دانند. بیشتر زنان مسلمان حجاب و نقاب می پوشند. قانونی در این شهر حکفرماست که می گوید هیچ مغازه ای حق ندارد در شعاع ۱۵۰ متری مساجد مشروبات الکلی بفروشد. اگرچه نرخ فقر در این شهر بالاست اما بهای مسکن پایین است. تابلوها و نوشته های روی مغازه ها و فروشگاهها به زبان عربی و بنگالی است. سرپرست یکی از مساجد می گوید: «لهستانی ها فکر می کنند ما داریم بر آنها غلبه می کنیم و تهدیدی برای فرهنگ و مذهب آنها هستیم.»

کشیش یکی از کلیساها می گوید: «بسیاری از ساکنان آفریقایی تبار منتظرند ببینند که شورای جدید با اکثریت مسلمانان خود چگونه عمل می کند.»گروه های مسلمان شهر از کشورهای عربی، بنگلادش و بوسنی هرزگوین هستند. این گروه ها به علت تفاوت های زبانی کمتر با همدیگر می جوشند. انتخابات اخیر نگرانی هایی را به همراه داشته است. ساکنان قدیمی شهر می پرسند: «شهر مال کیه؟» اما برزگان و عقلای شهر می گویند: «همترمیک به همه تعلق دارد.»











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن