واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
موسوی لاری: مجلس وکیلالدوله نمیخواهیم
وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: مجلسی میخواهیم که مکمل اندیشههای اصلاحطلبانه باشد و بتواند دولت را در سیاست خارجی داخلی و مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کمک کند، نه اینکه وکیلالدوله باشد.
خبرگزاری فارس: وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: مجلسی میخواهیم که مکمل اندیشههای اصلاحطلبانه باشد و بتواند دولت را در سیاست خارجی داخلی و مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کمک کند، نه اینکه وکیلالدوله باشد.
حجتالاسلام عبدالواحد موسوی لاری عصر پنج شنبه در گردهمایی اصلاحطلبان دولت تدبیر و امید و گرامیداشت شهدای 5 آذر گرگان که در مکتب الحسین شهرستان گرگان برگزار شد، اظهار کرد: باید چهار دولت پس از انقلاب را با آیتمهای اقتصاد، فرهنگ، سیاست خارجی و تعامل بین اقوام مقایسه و نمره داد.
وی تصریح کرد: یکی از جاهایی که معمولاً اشتباه صورت میگیرد آن جایی بوده که عدهای تریبون دستشان است و شروع به شعاردادن میکنند، اینکه ما که بودیم و چه کردیم باید مطرح شود باید کسانی که بودند نقد شوند نه کسانی که خواهند آمد.
موسوی لاری با بیان اینکه باید عملکرد دولتها در مسائل اقتصادی، معیشت مردم و مهار تورم مورد بررسی قرار گیرد، افزود: ما باید براساس ملاکهایی که به عنوان سند بالادستی برنامهریزی کشور و سیاستهای کلی که توسط مقام معظم رهبری تعیین شده است، دولتهای مختلف را ارزیابی کنیم.
رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در انتخابات مجلس دهم افزود: شاخص رشد در صنعت، کشاورزی و خدمات در دولت اصلاحات در چه مرحلهای بوده یا در دولت سازندگی و دوران هشت ساله اصولگرایان با محوریت احمدینژاد چگونه اداره شده است و چگونه دولت به رئیس جمهور بعدی تحویل داده شده، باید به صورت جدی بررسی شود.
وی با اشاره به اینکه داوری بر اساس گفتهها کافی نیست، بیان داشت: کارنامه دولتها با مردم صحبت میکند و کارکردهای آنان را نشان میدهد، همچنین جریان اصلاحطلبی وظیفه خود میداند از قانون اساسی با همه مشخصاتش دفاع کند و خودش را بخشی از نظام که میثاق آن قانون اساسی است، میداند.
موسوی لاری گفت: جریان اصلاحطلبی خودش را در متن انقلاب میداند و هم قبل و بعد از انقلاب اسلامی سهم داشته است نیاییم شعاری برخورد کنیم.
* دولت احمدینژاد یک قرن درآمد نفتی را معلوم نیست چه کرد
رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در انتخابات مجلس دهم با تأکید بر اینکه عرصه انتخابات عرصه حضور و تقویت نظام اسلامی است، ابراز داشت: اینکه آقای الف یا خانم ب انتخاب میشوند یا نمیشوند، مسئله دوم بوده و مسئله اصلی این است که ما از طریق انتخابات و صندوقهای رأی به تغییر مدیریت میاندیشیم.
موسوی لاری بیان داشت: 8 سال دولت احمدینژاد بیش از 800 میلیارد دلار درآمد به اندازه یک قرن درآمد نفتی را معلوم نیست چه کرده است، از نظر توسعه قرار بود کشور در برنامه چهارم که اولین سال دولت اصولگرایان بود، رشد 8 درصدی داشته باشد وقتی دولت را تحویل دادند به رشد منفی 5.6 رسیده بود که باید دید این سرمایه ملی کجا رفت.
وی گفت: البته ما نمیتوانیم یک دولت را مقصر بدانیم، بالاخره بخشهای نظارتی و مجلس نیز در این زمینه مقصر هستند، ما دلمان مجلسی میخواهد که بتواند مسائل را نظارت و کنترل کند.
* مجلس وکیلالدوله نمیخواهیم
وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: ما دو تابلو داریم، تابلوی 84 که اصلاحطلبان با هم اختلاف داشتند و 4 کاندیدا داشتند یک آقای گمنامی آمد و رأی آورد و آن همه مسائل برای کشور ایجاد شد، یک تابلوی دیگری هم داریم که در سال 92 اصلاحطلبان نشستند و عقلشان را روی هم گذاشتند و دورنمای بهتری برای کشور ترسیم کردند.
موسوی لاری بیان داشت: آدم عاقل این طور نیست که یک پله بالا رفته و دوباره پایین بیاید، ما در انتخابات 92 یک پله بالا رفتیم و اکنون مجلسی میخواهیم که مکمل اندیشههای اصلاحطلبانه باشد و بتواند دولت را در سیاست خارجی داخلی و مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کمک کند، نه اینکه وکیل الدوله باشد و این جزء با اجماع، اتحاد و از خود گذشتگی حاصل نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]