واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
آیت الله مکارم شیرازی؛ باید ریشه افکار داعشی ها سوزانده شود استانها > قم - یکی از مراجع تقلید شیعه در قم گفت: به علمای وهابی توصیه می کنم که خروجی این تفکرها را که چیزی جز بی رحمی، ویرانی، قتل و غارت، بریدن سر نیست را دیده و زمان آن فرارسیده است که به صفوف مسلمین برگردند و مذهب وهابیت را رها کنند.
به گزارش حوزه، آیت الله مکارم شیرازی صبح امروز در درس خارج فقه در مسجد اعظم قم با تأکید بر اینکه باید ریشه افکار داعشی ها سوزانده شود، اظهار داشت: ما کنگره تکفیری ها را برای روشن شدن افکار آنان در دنیا در قم برگزار کردیم و ان شاءالله سالگرد این کنگره را نیز برگزار خواهیم کرد.
وی با بیان این مطلب که امروز دنیا فهمیده است زادگاه داعش، عربستان سعودی است، ابراز داشت: این گروهک تروریستی، محصول افکار محمد بن عبدالوهاب و ابن تیمیه است و به علمای وهابی توصیه می کنم که خروجی این تفکرها را که چیزی جز بی رحمی، ویرانی، قتل و غارت، بریدن سر نیست را دیده و زمان آن فرارسیده است که به صفوف مسلمین برگردند و مذهب وهابیت را رها کنند.
این مرجع تقلید یادآور شد: امروز وهابیت افکار محمد بن عبدالوهاب و ابن تیمیه را در مدارس برای دانش آموزان تدریس می کند؛ اما مفتی بزرگ آنان تکفیر را حرام می داند که به نوعی یک بام و دو هواست و باهم متفاوت است.
آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان ساخت: افکار محمد بن عبدالوهاب و ابن تیمیه سرچشمه تکفیری است که متأسفانه در مدارس آنان تدریس می شود.
این استاد برجسته حوزه با تأکید بر اینکه نباید در مقابل واقعیات لج کرد، خطاب به وهابیون، تصریح کرد: به صفوف مسلمین بپیوندید و کتاب های آنان را در کناری بگذارید؛ چراکه تا زمانی که این تعلیمات وجو دارد، آتش جنگ و خونریزی روشن است و اگر در جایی از دنیا خاموش شود، در مکان دیگر روشن خواهد شد.
وی تاکید کرد: باید سرچشمه های آتش که افکار محمد بن عبدالوهاب و ابن تیمیه است را خاموش کنید.
این مرجع تقلید در بخش دیگر از سخنان خود به روایتی از امام حسن عسکری(ع) اشاره و گفت: حضرت فرمودند: «لَيسَ مِنَ الاَدَبِ اِظهارِ الفَرَح عِندَ المَحزونِ/ اظهار شادي نزد غمديده، از بي ادبي است».
وی ابراز داشت: در اسلام مجموعه ای از دستورات اخلاقی آمده است که اگر آنان را جمع کنیم، تبدیل به کتاب یا چندین جلد کتاب خواهد شد.
آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان ساخت: روایات بسیاری در مسائل اجتماعی از جمله عیادت بیماران، شرکت در تشییع جنازه مؤمنان، تبریک گویی برای فرزندان نوزاد، تبریک گویی در مسائل مربوط به ازدواج و ... وجود دارد که نشان از اهتمام اسلام به این مباحث است.
این استاد برجسته حوزه با بیان این مطلب که رعایت اینگونه مسائل، سبب الفت اجتماعی می شود، تصریح کردند: اگر این آداب را برای غیر مسلمانان رعایت کنیم، سبب جذب آنان خواهد شد.
وی کمک را بر دو نوع مادی و معنوی دانست و گفت: معنای کمک مادی که مشخص است؛ اما کمک معنوی این است که اگر نمی توانیم به صورت مادی به دیگران کمک کنیم، اظهار اندوه کرده و برای رفع مشکل او دعا کنیم.
وی با بیان این مطلب که گاهی ارزش کمک معنوی از کمک مادی بالاتر است، اظهار داشت: توصیه می کنم برادران اهل علم نسبت به اجرای این دستور اسلامی از دیگران کوشاتر بوده تا جاذبه اسلام، مذهب و روحانیت بیشتر باشد.
کلید واژه ها: آیت الله ناصر مکارم شیرازی - استان قم -
چهارشنبه 4 آذر 1394 - 12:02:33
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]