تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عمل اندک و بادوام که بر پایه یقین باشد و در نزد خداوند از عمل زیاد که بدون یقین ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868023544




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت به دنبال واقعی شدن واگذاریهاست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس سازمان خصوصی سازی: دولت به دنبال واقعی شدن واگذاریهاست رئیس سازمان خصوصی سازی گفت : اعضای هیات دولت همواره در جهت واقعی شدن واگذاریها در بخش خصوصی سازی تاکید داشته و مخالف واگذاری شرکت ها به موسسات و شرکت های شبهه دولتی بوده اند .
۱۳۹۴ چهارشنبه ۴ آذر ساعت 09:15

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا، پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی سازی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با موضوع اصلاح ساختار سازمان خصوصی سازی گفت : اصلاح ساختار نیروی انسانی از مهمترین اولویت های اصلاح ساختار سازمان خصوصی سازی است .
وی خاطر نشان ساخت :این موضوع در حالی مطرح می شود که همواره شرکت ها و سازمانهای دولتی با مازاد نیرو مواجه بوده اند و در قانون اصل 44 نیز دست اندرکاران موظف به تعدیل نیرو در قالب خصوصی سازی شده اند .
رئیس سازمان خصوصی سازی افزود : اما این موضوع در جریان خصوصی سازی در کشور ما رعایت نمی شود و خریداران موظف به حفظ سطح اشتغال در شرکت های خریداری شده می شوند .
پوری حسینی تصریح کرد: یک شرکتی که اصلاح ساختار نشده چگونه می توان از آن انتظار افزایش کارایی و بهره وری را داشت وکسانی که تئوری های خصوصی سازی را تعقیب می کنند به این موضوع به طور حتم واقف هستند .
وی در بخش دیگیری از صحبت های خود به روند غلط تعیین قیمت برای شرکت های دولتی اشاره کردو گفت : متاسفانه شرکت ها در ایران به بالاترین قیمت به خریداران واگذار می شود این روش اشتباه است .
رئیس سازمان خصوصی سازی اضافه کرد : باید بتوانیم شوق را در خریدار و واحد تولیدی بر اساس ارائه شرکت های دولتی به سازمانهای خصوصی بوجود آوریم اما با این روشی که در حال حاضر پیگیری می شود واحدهای واگذار شده تا پایان اقساطشان نمی توانند دارایی های خود را به عنوان وثیقه برای گرفتن تسهیلات استفاده کنند .
پوری حسینی گفت : بهترین راهکار برای حل این مشکلات ارائه ارزان تر واحد های تولیدی به خریداران است و باید در قیمت گذاریهای این واحدها روش قیمت گذاری بر اساس بازدهی را پیش رو گیریم .
وی با اشاره به زیان های بالای واحدهای تولیدی گفت : باید طوری عمل کنیم که خریداران بتوانند زیانهای واحدهای خریداری شده را برطرف و شرکت را به حد معقول برسانند .
رئیس سازمان خصوصی سازی در بخش دیگری از سخنان خود به روش مذاکره به جای مزایده اشاره کردو گفت : بر اساس قانون شرکت هایی که دو بار به مزایده گذاشته میشوند و به فروش نمی رسند را می توان از طریق مذاکره واگذار کرد اما به دلیل برخی از مشکلات تا به حال نتوانستیم این روش را اجرایی کنیم .
پوری حسینی در ادامه به برخی از سیاست های غلط اشاره و نمونه آن را خبر پخش شده صداوسیما در خصوص شرکت آلومینیوم سازی المهدی به طریق مذاکره خواند و گفت: متاسفانه در این خبر سازمان خصوصی سازی متهم به اخذ روش های غلط شده و تا زمانی که چنین قضاوتی درباره ما می شود نمی توان انتظاری بیش از این داشت .
وی در پایان صحبت های خود به لزوم اعتماد سازی برای خریداران در خصوصی سازی اشاره کرد و گفت : اگر بخواهیم در این زمینه موفق باشیم و از این طریق بتوانیم باری از دولت برداریم باید حقوق و مزایایی برای خریداران در نظر بگیریم .
در ادامه برنامه جعفر قادری دیگر مهمان تیتر امشب در این زمینه گفت :نیروی انسانی همواره یکی از معضلات واحدهای تولیدی در بحث خصوصی سازی بوده است و یکی از راهکارهای ارائه شده در این زمینه واگذاری به شکل پیمانه مدیریت هستند که در آن تنها مدیریت به بخش خصوصی واگذار می شود .
نایب رئیس کمیسیون اصل 44 افزود : باید بتوانیم شوق را در میان خریداران با ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی افزایش دهیم تا در نهایت شاهد افزایش کارایی و بهره وری باشیم .
وی ابراز امیدواری کرد که بتوان ایرادها و مشکلات جاری را از طریق قانون گذاری در مجلس حل کرد .
قادری خاطر نشان ساخت در حال حاضر ناچار هستیم که واحدهای تولیدی را بر اساس مزایده و تعیین قیمت پایه بفروشیم و با توجه به صحبت های رئیس سازمان خصوصی سازی منطقی است که قانون را در زمینه تعیین قیمت پایه اصلاح کنیم .
وی با اشاره به دخالت دولت در تعیین شرط برای خریداران گفت :‌در واگذاری ها متاسفانه هنوز می بینیم که دولت با شرط عدم تعدیل نیرو شرکت ها را به خریداران واگذار می کنید واگر بتوانیم این محدودیت ها را برطرف برسانیم به نوعی موفق بوده ایم .
طهماسب مظاهری در ارتباط تلفنی با این برنامه در خصوص بحث خصوصی سازی گفت : اگر خصوصی سازی به شکل درست انجام شود می توان انتظار داشت که اشتغال کل کاهش پیدا نکند اما در حال حاضر خصوصی سازی با هدف کسب درآمد برای دولت انجام می شود که این غلط است .
وی افزود : راه حال در حال حاضر این است که نظام اقتصادی کشور خصوصی شود و باید به بخش های خصوصی اجازه دهیم که تورم پرسنلی را خود تعدیل کنند و به نقطه درست برسند .
این اقتصاد دان در ادامه افزود : ارزیابی کارشناسی برای تعیین قیمت مزایده نقطه شروعی برای رسیدن به راه حل مطلوب است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن