واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در جلسه کمیته صیانت از حقوق شهروندی اهر مطرح شد؛
فروشندگان لباسهای اسلامی حمایت شوند/ ضرورت تقویت اعتقادات جوانان
شناسهٔ خبر: 2977961 - سهشنبه ۳ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۵
استانها > آذربایجان شرقی
اهر - رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان اهر با اشاره به اینکه باید فروشندگان لباس های اسلامی حمایت شوند، گفت: باید درمقابل با فروشندگان لباس های غیراسلامی نیز برخورد شود. به گزارش خبرنگار مهر، عصر سه شنبه نخستین جلسه کمیته صیانت از حقوق شهروندی شهرستان اهر با حضور مسئولان مربوطه در اهر برگزار شد. رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان اهر در این جلسه اظهار داشت: دولت در هنگام جمعآوری لباسهای خلاف عرف جامعه اسلامی ایران از فروشندگان فروشگاههای پوشاکی که لباسهای اسلامی توزیع میکنند را به هر نحوی موردحمایت قرار دهد. احمد ابراهیمی با اشاره به اینکه کودکان با الگو قرار دادن رفتار و منش والدین چه از حفظ پوشش لباس در آینده آنها بسیار تأثیرگذار خواهد بود، افزود: همانطور که مسئولان با بیحجابی برخورد میکنند، بایستی در حفظ اعتقادات جوانان نیز موردتوجه گیرد و همچنین آموزشوپرورش مناسبترین ظرفیت را برای اصلاح دید عموم ازنظر حجاب و عفاف دارد. لزوم برگزاری کلاسهای آموزشی رعایت حجاب و عفاف در مدارس وی بر لزوم برگزاری کلاسهای آموزشی رعایت حجاب و عفاف در مدارس تأکید کرد و گفت: بهعنوانمثال دانشآموز دختر در مقطع دبیرستان هنگامیکه از چادر استفاده میکرد مورد تمسخر همکلاسیهای خود قرارگرفته بود و همین ناآگاهی و عدم توجه برخیها به حجاب در مدارس ریشه بسیاری از مشکلات جامعه ما است. رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان اهر نقش مدیران و مربیان در حفظ حجاب و عفاف را در مدارس مهم دانست، ادامه داد: نیروی انتظامی شهرستان اهر ضمن مقابله با ترویج و گسترش بیحجابی با حضور در خیابانها بهصورت اتفاقی کسانی که حجاب خود رعایت کردهاند مورد تجلیل قرار دهد.
ابراهیمی بابیان اینکه فرهنگ غیرت جوانان در بحث انتخاب لباسهای اسلامی برای بانوان تقویت شود، اظهار کرد: برگزاری همایش و کلاسهای مختلف در ارتباط با تقویت غیرت جوانان جهت الگوبرداری بانوان برای رعایت حجاب و عفاف مؤثر بوده و دستگاههای ذیربط در این زمینه با یکدیگر همکاریهای لازم را داشته باشند. وی ضمن اشاره به اینکه برخی از مدل لباسهای موجود در فروشگاههای عرضه پوشاک عملاً حمایت از فرهنگ غربگرایی است، تصریح کرد: رفتهرفته اگر از گسترش لباسهای خارجی که هیچگونه ارتباطی بافرهنگ ایرانی ندارد جلوگیری شده و برای فرهنگسازی باید جایگزین با مد پوشاک اسلامی ارائه شود. رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان اهر در پایان با تأکید بر اینکه با تولیدکنندگان لباسهای غیرمتعارف و غربی در راستای حفظ منش و فرهنگ اصیل ایرانی برخورد شود، خاطرنشان کرد: همانطوری که آموزشوپرورش با آغاز سال تحصیلی ملزم به استفاده از لباس تعیینشده کرده بایستی همین فرهنگسازی از طریق اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان انجام گیرد. محدودیتی برای استفاده از مانکن و لباسهای خارجی تعیین شود رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان اهر نیز در ادامه این جلسه گفت: هنگام بازرسیها از صنف پوشاک و لباس بایستی در قدم نخست چهارچوب و یا محدودیتی تعریف شود تا در غیر این صورت که اگر کسی بی به این قوانین بیتوجهی کرد طبق قانونهای تعریفشده اعمال شود. عیسی فتح اله زاده همچنین اظهار داشت: دستور دادهشده تا اتاق اصناف و کسبه شهرستان اهر در خصوص مغازه و فروشگاههای بدون پروانه کسب شناساییشده و بهصورت قانونی برخورد میشود.
وی با اشاره به اینکه استفاده از مانکنهای نامتعارف و ساماندهی ویترین فروشگاههای پوشاک از دغدغههای کنونی صنعت، معدن و تجارت شهرستان اهر است، افزود: هنگام بازرسیها از صنف پوشاک و لباس بایستی در قدم نخست چهارچوب و یا محدودیتی تعریف شود تا در غیر این صورت که اگر کسی بی به این قوانین بیتوجهی کرد طبق قانونهای تعریفشده اعمال شود. فتح اله زاده همکاری ادارات و سازمانها در هنگام بازرسی از اصناف و کسبه شهرستان اهر را ضروری دانست، ادامه داد: باوجوداینکه اداره صنعت، معدن و تجارت این شهرستان بیشتر یک بازرس ویژه ندارد، سازمانهای ذیربط در مواقع گشتهای مشترک بیشازپیش همکاریهای لازم را انجام دهند. رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان اهر سد معبر و جمعآوری فروشندگان لباسهای زنانه در کنار خیابانها و معابر عمومی شهر اهر را جزو وظایف شهرداری عنوان کرد و گفت: متأسفانه برخی از دستفروشان در اماکن پرتردد شهر بدون هیچ ابایی لباسهای زنانه در معرض عموم قرار دادهاند و این حرکت موجب شکایت و جریحهدار کردن عفت مردم شده که باید سریعاً جمعآوری شوند. مردم با مصرف کالای ایرانی از تولیدکنندگان داخلی حمایت کنند وی ضمن اشاره به اینکه مردم بدون هیچ وقفهای در مواقع خرید لوازم ضروری ازجمله لباس و پوشاک از تولیدکنندگان داخلی حمایت کنند، اضافه کرد: قاچاقچیان با واردات غیرقانونی لباسهای خارجی نهتنها به اقتصاد و تولیدات داخلی ضربه میزنند بلکه موجب گسترش فرهنگ غربی نیز میشوند. فتح اله زاده جلوگیری از فروش کالاهای قاچاق لباس در مغازهها و بوتیکها را از دیگر اقدامات برشمرد، بیان داشت: تولیدکنندگان پوشاک خارجی بدون در نظر گرفتن فرهنگ ایرانی اسلامی فرهنگ سایر کشورها را وارد میکنند و این بهنوعی عامل اصلی گسترش و ترویج بیحجابی در سطح شهرستانها و استانها است. رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان اهر در پایان با تأکید بر اینکه مقابله با بیحجابی و بدحجابی در طول یک ماه و یا یک سال صورت نمیگیرد، خاطرنشان کرد: برای بهبودی و تقویت فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه نیاز به افزایش فعالیتهای فرهنگی دارد و از طرفی باید بهجای برگزاری شوهای لباس زیرزمینی، مدهای لباس با طراحی ایرانی اسلامی در بازار پوشاک ارائه شود. شهرستان اهر یکی از شهرستان های بزرگ آذربایجان شرقی است که با جمعیتی بالغ بر ۱۳۰ هزار نفر به یکی از پرجمعیت ترین شهرستان های استان تبدیل شده که ۹۰ هزار نفر در شهر اهر و ۴۰ هزار نفر نیز در روستاهای این شهرستان زندگی می کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]