واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ آذر ۱۳۹۴ (۱۴:۳۷ب.ظ)
رئيس کميسيون شهرسازي شوراي شهر تهران خواستار شد؛ خروج سازمان نظاممهندسي از حوزه امور مالي موج - رئيس کميسيون شهرسازي و معماري شوراي شهر تهران خواستار خروج سازمان نظاممهندسي از حوزه امور مالي در دوره جديد شد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد سالاري در جلسه علني شوراي شهر تهران ضمن تبريک به اعضاي جديد سازمان نظاممهندسي استان تهران که هفته گذشته اعتبارنامه خود را از وزير راه و شهرسازي دريافت کردند، گفت: قطعا شوراي شهر تهران به عنوان پارلمان محلي و حلقه اتصال مديريت شهري و ديدهبانهاي شهري و نهادهاي تخصصي با مردم با توجه به مشکلاتي که در دوره گذشته براي مردم پيش آمد مطالبات جدي از اين سازمان دارد.
وي ادامه داد: اميدواريم همانطور که آخوندي نيز تأکيد کردند، سازمان نظاممهندسي از حوزه تصديگري و مديريت مالي به سمت انجام امور نظارتي خود برود؛ چراکه متأسفانه در دوره گذشته کليه مبالغي که بايد متوليان ساختوساز به مهندسين پرداخت مينمود به حساب سازمان واريز کردند که موجب به وجود آمدن شائبههايي نيز شد.
سالاري تأکيد کرد: در سازمان نظاممهندسي سهميهبندي مفهومي ندارد و فضاي ارائه خدمات فني و مهندسي بايد رقابتي باشد.
اين عضو شوراي شهر تهران در همين راستا خواستار برگزاري جلسه مشترک بين اعضاي نظاممهندسي منتخب و اعضاي شوراي شهر تهران و مديريت شهري شد و گفت: شهرداري تهران و معاونت شهرسازي و معماري شهرداري نيز با رويکرد همراهي و همدلي با سازمان، مشکلاتي که در سازمان وجود دارد را رفع کنند؛ چراکه مردم به شدت در اين حوزه دچار مشکل هستند.
رئيس کميسيون شهرسازي و معماري شوراي شهر تهران همچنين در ادامه اين جلسه و پيس از ارائه گزارش مسئولين در خصوص طرح انضباط شهري اظهار داشت: موضوع ساماندهي منطقه 12 و آسيبهاي اجتماعي دغدغه عموم شهر، شورا، شهرداري و مسوولين سازمانها شده است که ما امروز به يک نقطه مشترکي رسيديم اما گفتمان جاري در اين جلسه نشان داد که هنوز فاصله جدي با يک طرح جامع انضباط شهري که داراي سلسله مراتب و مباني و الگوهاي استاندارد باشد، داريم به اين معني که اين طرح داراي چشمانداز، راهبرد، برنامه عملياتي و اهداف کمي، طرح، پروژه، مجريان مرتبط، ارزياب و رصد کننده باشد و قابليت سنجش پذيري و راستي آزمايي داشته باشد.
وي ادامه داد: امروز مشخص شد مجموعه مسوولين حاضر در جلسه هنوز به تفاهم نرسيدند؛ چراکه گزارشها و دغدغههاي مطرح شده به صورت منفصل و مستقل براي آن سازمان و نهاد بود و من فکر ميکنم شورا و شهرداري تهران و ساير نهادها و سازمانها در راستاي تحقق اصل مديريت يکپارچه شهري و در آستانه تصميم بسيار مهمي هستند که قطعا ميتواند يک الگوي موفقيت يا عدم موفقيت براي تهران و ساير کلانشهرهاي کشور باشد.
سالاري افزود: ما موضوع آسيبهاي اجتماعي را داريم، اعتياد، کودکان کار، زنان سرپرست خانوار يا بدسرپرست، کمپهاي محل نگهداري، ناهمگوني نماهاي شهري، متروکه شدن بناهاي تاريخي و ميراثي، بافتهاي فرسوده و ناپايدار، ريزدانگي و نفوذناپذيري پارسل ها، پياده راهسازي و آرامسازي، ساماندهي مشاغل نامتجانس، مزاحمت خودرو و موتورسيکلت، غلبه سواره بر پياده و موضوعاتي مانند توسعه خطوط مترو و آل آرتي و... و نهايتا اشتغال و اقتصاد خانواده و شهر اين موضوعات نشاندهنده اهميت طرح انضباط شهري است که توصيه من به اعضا و رياست شورا اين است که اين کار بسيار بزرگي که شروع شده و در نوع خود بينظر است با همدلي و همراهي به سمت ايجاد يک سند جامع برود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]