تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. براى ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848707360




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از همین لحظه یک هفته فیسبوک را تعطیل کنید؟


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: تأثیرات شبکه های اجتماعی بر زندگی فردی و اجتماعی ما این روزها به یک مبحث داغ در بین روانکاوان و روانشناسان اجتماعی تبدیل شده است. در حالی که بیشتر مطالعات جنبه های منفی شبکه های اجتماعی بر زندگی روزمره افراد را متذکر شده اند، دسته ای از روانشناسان اجتماعی به نوعی از درمان های مدرن دست پیدا کرده اند که منجر به افزایش تمرکز، بهبود روابط اجتماعی و افزایش میزان شادی می شود.
اگر شما هم از آن دسته کاربرانی هستید که همواره و از روی اعتیاد، مراجعه مدام به فیسبوک  دارید، شاید این موضوع برای شما جالب توجه باشد و منجر به تأثیرات بسیار عمیق شود. گروهی از روانشناسان در یک آزمایش جالب، تأثیرات مرخصی گرفتن یک هفته ای از فیسبوک  را بر سلامت روان و میزان شادی افراد برآورد و به نتایج شگفت آوری دست پیدا کرده اند.

این دسته از درمان ها به هیچ وجه به دارو یا مشاوره نیاز ندارد و تنها راه شروع آن یک مرخصی یک هفته ای از فیسبوک است. نام این درمان از سوی پژوهشگران مبدع آن Taking a Week off Facebook گذاشته شده است.
 
چرا باید همین الان یک هفته فیسبوک را تعطیل کنید؟
 
این روش مبتنی بر پژوهش هایی است که مؤسسه تحقیقات شادکامی ـ Happiness Research Institute ـ صورت داده که در واقع یک مؤسسه تحقیقاتی و پژوهشی دانمارکی است. در این مطالعه پژوهشگران 1095 کاربر عادی و روزانه فیسبوک را در دو دسته طبقه بندی کرده اند.
 
در یک دسته کاربران به شکل معمول، استفاده روزانه خود ازفیسبوک را ادامه دادند و دسته دیگر استفاده از فیسبوک را متوقف کردند. بعد از یک هفته افراد دسته دوم همگی نتایج شگفت آوری را در مورد وضعیت روانی خود گزارش دادند.
 
این گزارش ها شامل زندگی روزمره اجتماعی بهتر، سهولت بیشتر در تمرکز بر امور فردی و اجتماعی، تجربه وضعیت روانی بهتر و آرامش بیشتر و اتلاف وقت کمتر بوده است.
 
بنابراین، افراد گروه دوم در این یک هفته وقت خود را به جای استفاده از فیسبوک، به اموری دیگر نظیر ارتباطات مستقیم و رو در رو با سایرین به ویژه با خانواده، مطالعه و گشت و گذار و مانند آن اختصاص دادند و در مجموع آرامش روانی بیشتری را تجربه کردند.
 
پژوهشگران در کنار مجموع عوامل اساسی در تغییر رفتار و کنش افراد مورد مطالعه یک موضوع محوری را در دستور کار خود داشتند. به عقیده آنها بخشی از آرامش روانی افراد گروه دوم مربوط به موضوعی در فضای مجازی فیسبوک است که مربوط که «حسادت» و «رشک» می شود.
 
در واقع نتیجه کار محققان بر اساس این مفروضه بوده است که افراد به شکل عمومی اغلب بهترین و شاد ترین لحظات خود را در شبکه های اجتماعی با دیگران به اشتراک می گذارند و مقایسه ای که در این میان برای فرد به وجود می آید، منجر به احساس «رشک» یا فشار روانی برای وی در نگاه به پست های افراد دیگر می شود.
 
به عبارت دیگر از نظر پژوهشگران این مؤسسه نگاه و بازبینی لحظات خوش و خوب دیگران ـ به جای به یاد آوردن و باز بینی لحظات خوب شخصی خودمان ـ منجر به یک نوع حس سرخوردگی و افسردگی پنهان میشود. خلاصه ای از نتایج این پژوهش می گوید: از هر ده نفر، پنج نفر در فیسبوک نسبت به پست های شاد دیگران احساس رشک و حسد می کنند. از هر سه نفر یک نفر نسبت به اینکه دیگران در فیسبوک خوشحال به نظر میرسند احساس رشک میکند و از هر ده نفر چهار نفر نسبت به موفقیت های دیگران در شبکه های اجتماعی نظیر فیسبوک احساس حسادت و غبطه می کند.
 
این پژوهش دستاورد مهمی برای محققان روانشناسی اجتماعی بوده و قدم بعدی در این مسیر آزمایش روی گروهی از افراد است که از آنها خواسته می شود برای یک سال مداوم استفاده از فیسبوک  را تعطیل کنند.مشرقاخبار مرتبط :جديدترين عكس منتشر شده از مهران مديري در فيس بوك شخصي اش!استاتوس جدید الناز شاکردوست در فیسبوک دردسرساز شد+عکسچرا نمی توانیم فیسبوک را کنار بگذاریم؟


سه شنبه 3 آذر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن