واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از وضعیت پایگاههای امداد و نجات جادهای
کمبود پایگاه امداد جادهای روند امدادرسانی را کند میکند
با توجه به وسعت سیستان و بلوچستان نیاز به تقویت پایگاههای امداد جادهای احساس میشود و میطلبد تا در این خصوص زمین و ساختمان مورد نیاز تامین شود تا جمعیت هلالاحمر نسبت به تامین امکانات و تجهیزات آن اقدام کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، با توجه به وسعت سیستان و بلوچستان نیاز به تقویت پایگاههای امداد جادهای احساس میشود و میطلبد تا در این خصوص زمین و ساختمان مورد نیاز تامین شود تا جمعیت هلالاحمر نسبت به تامین امکانات و تجهیزات آن اقدام کند. شهرستان مهرستان با جمعیتی بالغ بر 62 هزار نفر و با توجه به وضعیت جغرافیای خود همواره شاهد بروز حوادث طبیعی و غیرطبیعی بوده و به دلیل قرار گرفتن در مسیر ترانزیتی ایرانشهر نیازمند ایجاد پایگاه امداد جادهای است. یکی از شهروندان مهرستان اظهار داشت: مسافت شهر مهرستان تا ایرانشهر 120 کیلومتر است، که در این مسیر حتی یک پایگاه امداد جادهای وجود ندارد. عبدالله رئیسی با اشاره به اهمیت این مسیر عنوان داشت: در صورت بروز حوادث ناگوار چه کسی کار امداد و نجات را انجام خواهد داد. این شهروند اذعان داشت: با توجه به کمبود آمبولانس در مهرستان احداث این پایگاه جادهای در زمینه خدماتدهی برای مسافران امری ضروری است.
احداث پایگاه امداد نجات محور مهرستان- ایرانشهر نیازمند تامین اعتبار رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان مهرستان در این زمینه اظهار کرد: ایجاد پایگاه امداد جادهای یکی از ضروریات مهرستان است که مدتهاست مورد پیگیری مسئولان قرار دارد. محمدعلی حسینی افزود: زمینی برای احداث پایگاه جادهای در محور مواصلاتی مهرستان – ایرانشهر از طریق منابع طبیعی به این جمعیت واگذار شده که برای عملیات احداث آن نیازمند تامین اعتبار هستیم. امیدواریم اعتبار ساخت و ساز این پایگاه تامین شده و هرچه سریعتر شاهد راهاندازی آن برای خدمات رسانی به مصدومین احتمالی و کاهش خطرات جانی در تصادفات رانندگی و سایر سوانح باشیم.
این مسئول ادامه داد: باتوجه به حادثهخیز بودن محور مواصلاتی مهرستان به ایرانشهر تحقق این امر از خواستههای مردم است که به صورت جدی دنبال این موضوع هستیم. رئیس جمیعت هلال احمر شهرستان مهرستان خاطرنشان کرد: امیدواریم اعتبار ساخت و ساز این پایگاه تامین شده و هرچه سریعتر شاهد راهاندازی آن برای خدمات رسانی به مصدومین احتمالی و کاهش خطرات جانی در تصادفات رانندگی و سایر سوانح باشیم. لزوم راهاندازی دو پایگاه امداد جادهای دیگر در محور زابل- زاهدان عضو شورای اجرایی جمعیت هلالاحمر شهرستان زابل بر راهاندازی دو پایگاه امداد جادهای دیگر در محور زابل- زاهدان تأکید کرد. حامدشهرکی در این زمینه افزود: جاده زابل - زاهدان از اهمیت خاصی برخوردار است که به دلیل عبور و مرور خودروهای متعدد از جمله کامیونهای ترانزیتی و مسافت طولانی این محور باید در محدوده زابل تا سه راهی دشتک تعداد دو پایگاه امداد و نجات جادهای دیگر راهاندازی شود. عضو شورای اجرایی جمعیت هلال احمر شهرستان زابل با اشاره به تصادفات متعدد در محور مواصلاتی زابل - زاهدان افزود: برای ارائه خدمات مطلوبتر و جلوگیری از تلفات مردم منطقه در حوادث، پیشنهاد میشود، یک پایگاه امداد و نجات جادهای در منطقه شیله، (یادمان شهدا) و دیگری در منطقه سه راهی دشتک راهاندازی شود. این مسئول ادامه داد: پایگاه پیشنهادی سه راهی دشتک به لحاظ پوشش حوادث جادهای منطقه مذکور و حرمک و حتی به سمت سفیدآبه از اهمیت ویژهای برخوردار است و از طرفی پایگاه پیشنهادی شیله نیز میتواند نقش بهسزایی را در این زمینه ایفا کند. وی با تأکید بر لزوم اعمال قانون هر 35 کیلومتر یک پایگاه جادهای گفت: در جلسات متعدد مذاکرات شفاهی با اداره راه و شهرسازی زابل به عمل آمده که آماده همکاری در زمینه استقرار در این پایگاه هستند. در حال حاضر 21 پایگاه امداد جادهای، یک پایگاه امداد کوهستان، دو پایگاه امداد دریایی و یک پایگاه امداد ساحلی در سیستان و بلوچستان فعال است.
وجود 21 پایگاه امداد جادهای در محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان با بیان اینکه جمعیت هلالاحمر در قالب طرح زمستانه تمامی امکانات و تجهیزات و نیروهای خود را بهروز کرده است، گفت: در حال حاضر 21 پایگاه امداد جادهای، یک پایگاه امداد کوهستان، دو پایگاه امداد دریایی و یک پایگاه امداد ساحلی در سیستان و بلوچستان فعال است. رسول راشکی با بیان اینکه از نظر تعداد پایگاههای امداد جادهای هنوز به استاندارد نرسیدهایم، از تجهیز پایگاههای جادهای خبر داد و گفت: امکاناتی از قبیل پتو، چادر، والر و کنسرو و ... را در تمامی پایگاهها برای امدادرسانی به هرگونه حادثه احتمالی مهیا کردهایم. گفته میشود، طبق استاندارهای جمعیت هلالاحمر در هر 35 تا 40 کیلومتر یک پایگاه امداد جادهای نیاز است قطعا با تحقق این استاندارد و حضور به موقع جمعیت هلالاحمر برای رسیدگی به حوادث در جادهها، شاهد تلفات کمتری در تصادفات جادهای خواهیم بود. انتهای پیام/75005/ع30
94/09/03 - 10:53
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]