واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: همکاری بانک ها برای تکمیل واحدهای صنعتی کمرنگ است
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان گفت: فعالان اقتصادی به دلیل پرداخت هزینه ساخت و تکمیل زیرساخت های مورد نیاز برای واحد صنعتی ،دیگر نقدینگی برای خرید ماشین آلات و تجهیزات ندارند و همکاری بانک ها نیزبرای تکمیل این واحدها بسیار کمرنگ است.
محمدجواد بگی در چهارمین کمیسیون صنایع اتاق اصفهان، اظهار داشت: بانک ها برخی از زمین های شهرک های صنعتی استان را به عنوان وثیقه بانکی برای ارایه تسهیلات قبول می کنند.
مدیر شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان با اشاره به 76 مصوبه احداث شهرک های صنعتی دراستان اصفهان، گفت: تاکنون 68 شهرک صنعتی در استان ایجاد شده است.
وی مکان یابی غیر صحیح برخی از شهرک های صنعتی را از چالش های دیگر شرکت شهرک ها برشمرد و بیان داشت: متاسفانه در ایجاد برخی از شهرک های صنعتی مطالعه کارشناسی و امکان سنجی دقیقی صورت نپذیرفته است.
وی کمبود آب در شهرک های صنعتی را یکی دیگر از مسایل پیش رو عنوان کرد و گفت: با وجود پرداخت 2 میلیارد تومان هزینه انشعاب طی سال های 85 تا 90 از سوی شرکت شهرک ها به سازمان های مسئول هنوز یک لیتر آب برای شهرک های مورد نظر دریافت نشده است .
نایب رییس کمیسیون صنایع اتاق اصفهان در این جلسه خواستار ایجاد بانک اطلاعاتی از کلیه بخش های صنعتی، معدن، تجارت و کشاورزی در اتاق اصفهان شد و گفت: این بانک می تواند اطلاعات دقیقی از وضعیت واحدهای صنعتی به مسئولان تصمیم ساز ارایه کند.
مجتبی ملااحمدی از اختصاص یک جلسه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی به بررسی مسایل و مشکلات شهرک های صنعتی استان خبر داد.
مسئول کمیته انرژی کمیسیون در این جلسه خواستار توجه فعالان بخش انرژی به پروژه های بهینه سازی مصرف انرژی شد و گفت: دولت برای این پروژه 100 میلیارد دلار بودجه اختصاص داده است.
رضا خیامیان خواستار دعوت از کمیسیون انرژی اتاق ایران به اصفهان با هدف بررسی مسایل و مشکلات تولید کنندگان بخش انرژی استان شد.
امیر مسعود هادی پور مسئول کمیته صنایع غذایی کمیسیون از فضای سازی ناصحیح علیه شرکت های صنایع غذایی در رسانه های گروهی انتقاد کرد و گفت: یک واحد تولیدی غذایی با زحمت بسیار تلاش می کند که یک برند خوشنامی در اذهان مردم شکل بگیرد و با یک برنامه تلویزیونی باعث مخدوش شدن اذهان عمومی نسبت به آن برند می شود.
مسعود خجسته فر مسئول کمیته صنعت خودرو کمیسیون با اشاره به برنامه تولید 8/1 میلیون خودرو در سال 2020 در ایران بیان داشت: برای دست یابی به این هدف و بررسی ظرفیت های تولید قطعات خودرو پیشنهاد می شود که سمیناری تخصصی در این زمینه در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شود.
منبع : جوان آنلاين
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]