تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ذكر زبان حمد و ثناء، ذكر نفس سختكوشى و تحمل رنج، ذكر روح بيم و اميد، ذكر دل صدق ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869145531




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اظهارات‌ نجفی درباره بورسیه‌های غیرقانونی


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: اظهارات‌ نجفی درباره بورسیه‌های غیرقانونی
سرپرست سابق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دیوان محاسبات اواخر دولت دهم از وزیر وقت علوم درباره بورسیه های غیرقانونی توضیح خواسته بود که وی از پاسخ امتناع کرده بود.
به گزارش نامه نیوز، محمد علی نجفی روز دوشنبه در همایش بورسیه های علمی در دولت مهرورزی افزود: دیوان محاسبات در آذر 93 طی نامه ای محرمانه به وزیر علوم دولت تدبیر و امید اعلام می کند که پرداخت هر گونه وجهی به بورسیه های مورد نظر تخلف محسوب می شود و افرادی هم که در دولت قبل این کار را انجام داده بودند از قانون تخلف کرده بودند.

نجفی ادامه داد: تمام تلاش ما این بود که پرونده بورسیه های غیرمجاز بر اساس معیارهای علمی و قانونی و به صورت غیرسیاسی بررسی شود ولی عده ای عامدانه این پرونده را سیاسی خواندند.

وی اضافه کرد: وقتی من سرپرست وزارتخانه شدم با بررسی بیشتر متوجه عمق ماجرا شده و بیانیه ای را در سایت وزارتخانه در این باره منتشر کردم که آقای لاریجانی رئیس مجلس در صحن علنی از اقدام ما تقدیر کرد.

مشاور رئیس جمهوری با اشاره به اینکه به خاطر حفظ آبروی افراد، هیچ لیستی از بورسیه های غیرمجاز منتشر نکردیم افزود: در موارد متعددی از این بورسیه ها برخلاف مصوبه سال 64 مجلس که اعطای بورس را صرفا از طریق آزمون مجاز دانسته رفتار شده و بدون برگزاری آزمون بورسیه داده شده بود.

مشاور رئیس جمهور با اشاره به اینکه به خاطر حفظ آبروی افراد هیچ لیستی از بورسیه های غیرمجاز منتشر نکردیم افزود: در موارد متعددی از این بورسیه ها برخلاف مصوبه سال 64 مجلس که اعطای بورس را صرفا از طریق آزمون مجاز دانسته رفتار شده و بدون برگزاری آزمون بورسیه داده شده بود.

عضو شورای عالی میراث فرهنگی افزود: این موارد از سال 85 و در زمان وزارت آقای زاهدی شروع شد و طی آن بندی به دستورالعمل بورسیه ها اضافه شد که طی آن افرادی که دارای رتبه های اول مقاطع کارشناسی و ارشد و المپیادهای علمی هستند نیز از طریق فراخوان بورس شوند که این مساله هر چند از نظر منطق علمی تا حدی قابل توجیه بود ولی باز هم خلاف مصوبه مجلس بود.

نجفی با بیان اینکه چند سال بعد هم توسط وزارت علوم دولت نهم بندی اضافه شد مبنی بر اینکه دانشجویانی که دارای صلاحیت باشند و معدل کارشناسی شان از 14 و کارشناسی ارشدشان از 16 پایین تر نباشد می توانند بورس شوند افزود: در حالی که در همان زمان میانگین معدل دانشجویان لیسانس 16 و نیم و کارشناس ارشد 17 بود یعنی معدل این افراد از میانگین معدل دانشجویان کمتر بود.

نجفی افزود: طبق قانون بورسیه های مصوب مجلس، دانشجویان متقاضی بورس باید اولا سوابق علمی خوبی داشته و در آزمون بورسیه قبول شوند. در ثانی حد نصاب زبان در کشور مقصد را به دست بیاورند. ثالثا در یکی از دانشگاههای مورد تائید وزات علوم پذیرش بگیرند و در موارد استثنا اگر رشته مورد نظر در کشور وجود داشته باشد بورس آنها تبدیل به بورسیه داخلی می شود.

وی تصریح کرد: در سال 87 این قانون دور زده شد. یعنی افراد بدون آنکه آزمون بورسیه داده باشند، امتحان زبان داده باشند و از یک دانشگاه معتبر خارجی پذیرش گرفته باشند یک مرتبه بورسشان تبدیل به بورس داخلی شده بود و در دانشگاههای داخلی بورس شده بودند.

وی ادامه داد: تخلف دیگر این بود که 60 درصد افرادی که بورس شده بودند از رشته های علوم انسانی بودند حال اینکه تا قبل از آن این رقم زیر 5 درصد بود یعنی در رشته های مثل ادبیات فارسی و فقه اسلامی بورسیه گرفته بودیم.





منبع: ایرنا


۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن