واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مهمترین علت گرایش زنان به مواد مخدر کدام است؟
فرماندار شهرستان خرمدره، وسیع شدن دایره ارتباطی دختران با پسران را یکی از مهمترین علل گرایش بانوان به اعتیاد دانست و افزود: اغلب دختران توسط پسران به اعتیاد گرایش پیدا میکنند که این گرایش وقتی با وابستگی عاطفی دختر به یک پسر همراه باشد، شدیدتر میشود.
آفتاب : «جمشید شیخی» در جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان خرمدره با بیان اینکه دانشآموزان و دانشجویان از اقشاری هستند که در معرض اعتیاد قرار دارند، اظهار کرد: برای جلوگیری از به دام افتادن این قشر از جامعه باید نظارت جدی بر روی روابط آنها به ویژه در سن بلوغ وجود داشته باشد و کارگاههایی برای تقویت اعتماد به نفس در آنها تشکیل شود.
وی با بیان اینکه سازمانهای مردمنهاد نقش تأثیرگذاری در مبارزه با مواد مخدر ایفا میکنند، خاطرنشان کرد: در طی سالهای اخیر یکی از رویکرد اساسی دولت حمایت از سازمانهای مردمنهاد بوده است که برای موفقیت این سازمانها باید از همه سرمایههای اجتماعی بهویژه وجود افراد معتمد و خوشنام استفاده شود.
شیخی با بیان اینکه خسته شدن از اعتیاد، احساس تهدید در زندگی و رسیدن به آخر خط از عللی است که باعث میشود یک فرد معتاد نیاز به رهایی از دام اعتیاد یابد، تصریح کرد: اگر بهصورت نظاممند با این قبیل افراد برخورد شود میتوان آنها را از منجلاب اعتیاد نجات داد.
وی با تأکید بر اینکه اختلافات خانوادگی نقش اساسی در گرایش افراد به سمت اعتیاد دارد، اظهار کرد: همه افراد در مواجهه با مشکلات زندگی بهصورت یکسان برخورد نمیکنند و افراد ضعیف که توانایی غلبه بر مشکلات را ندارند اعتیاد را دوای مشکلات خود میدانند.
فرماندار شهرستان خرمدره، مشکلات مادی را یکی دیگر از علل گرایش افراد به سمت اعتیاد دانست و یادآور شد: اگر چه مشکلات مادی موجب گرایش عدهای به اعتیاد میشود، اما رفاه اقتصادی نیز در این زمینه تأثیرگذار است تا جایی که ما شاهد وجود معتادانی از قشر مرفه جامعه نیز هستیم.
وی وسیع شدن دایره ارتباطی دختران با پسران را یکی از مهمترین علل گرایش بانوان به اعتیاد دانست و افزود: اغلب دختران توسط پسران به اعتیاد گرایش پیدا میکنند که این گرایش وقتی با وابستگی عاطفی دختر به یک پسر همراه باشد، شدیدتر میشود.
در ادامه این جلسه، رئیس بهزیستی شهرستان خرمدره با بیان اینکه یکی از رسالتهای بهزیستی در تأسیس مراکز اقامتی میانمدت مراجعه اختیاری افراد به این مراکز است، تصریح کرد: مراجعهکنندگان به مراکز اقامتی میانمدت ترک اعتیاد کسانی هستند که خودشان به این نتیجه میرسند که از اعتیاد رهایی یابند.
«میترا رحمانی» با بیان اینکه جمعآوری اجباری معتادان و ارجاع آنها به مراکز ترک اعتیاد میتواند اثر معکوس داشته باشد، خاطرنشان کرد: برنامه جمعآوری معتادان باید به گونهای علمیتر دنبال شود.
جانشین فرمانده انتظامی شهرستان خرمدره نیز از متلاشی شدن دو باند توزیع مواد مخدر در شهرستان طی روزهای اخیر خبر داد و یادآور شد: این دو باند در طول سالهای اخیر موجب آزار مردم شهرستان و مأموران انتظامی میشد که به یاری خداوند و همت پرسنل انتظامی متلاشی شد.
«صفرعلی اوصانلو» با بیان اینکه با دستگیری قاچاقچیان در شهرستان نسبت به سال گذشته در شهرستان 200 درصد افزایش داشته است، اظهار کرد: دستگیری خردهفروشان در سال گذشته به تعداد چهار نفر بود که این رقم در سالجاری به 25 نفر افزایش یافته است.
کارشناس امور اجتماعی فرمانداری شهرستان خرمدره نیز با اشاره به مهمترین راهکارهای کنترل مصرف مواد مخدر، اظهار کرد: از مهمترین این راهکارها میتوان به تربیت نیروی انسانی متخصص در بحث درمان، تولید اطلاعات علمی برای برنامهریزیها، برآورد دقیق آثار سوءمصرف مواد و داشتن یک سیستم ارزیاب و نظارتکننده بر سازمانها اشاره کرد.
به گزارش ایسنا، «جعفر پیرنظری» با اشاره به اینکه ایران در کشف مواد مخدر رتبه نخست را در جهان به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: بار اصلی مبارزه در این حوزه بر دوش مأموران انتظامی است و تاکنون نیز شهدای بسیاری در این راه تقدیم شده است.
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]