تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس جز با اجراى حدود و احكام خدا خوشبخت نمى‏شود و جز با ضايع كردن آن بدبخت نمى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833870663




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برخی خود را به دروغ به رهبری وصل می‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: آیت الله هاشمی:
برخی خود را به دروغ به رهبری وصل می‌کنند




رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام امام خمینی را اولین فرمانده بسیج در کشور توصیف کرد و گفت: باید این میراث امام(ره) برای همیشه در کشور باقی بماند و نگذاریم عده‌ای این نهاد مقدس را در چشم و دل مردم جناحی جلوه دهند.





پایگاه خبری انتخاب: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام امام خمینی را اولین فرمانده بسیج در کشور توصیف کرد و گفت: باید این میراث امام(ره) برای همیشه در کشور باقی بماند و نگذاریم عده‌ای این نهاد مقدس را در چشم و دل مردم جناحی جلوه دهند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با بیان این جمله که از تحزّب خوب، مجلس خوب و از مجلس مردم پسند، دولتی موفق بیرون می‌آید، جمله امام را که مجلس در رأس امور است، بسیار اساسی و مدبّرانه توصیف کرد و گفت: همه‌ی دلسوزان و احزابی که دل در گروی انقلاب، تشیّع و ایران دارند، باید تلاش کنند تا قانون اساسی به عنوان بهترین سند جمهوری اسلامی در کشور اجرا شود تا امنیت و حرّیت انقلاب، الگویی برای ملت‌های مسلمان و ستمدیده گردد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، صبح امروز در دیدار اعضای شورای مرکزی خانه احزاب ایران، با تبریک هفته بسیج به خیل بسیجیان کشور، گفت: این نهاد با تدبیر امام(ره) برای حفظ انقلاب شکل گرفت که اولین نتیجه آن را در مقاطع مختلف دوران دفاع مقدس دیدیم.

ایشان، با تأکید بر این نکته «خودم بارها در طول هشت سال دفاع مقدس شاهد خط شکنی‌های بسیجیان بودم»، بر نقش مؤثر تاریخی آنان در انقلاب و جنگ تأکید کرد و گفت: این شجره طیبه نقش ماندگار خود را در تاریخ ایران ایفا و نزد مردم تقدس پیدا کرد و نباید بگذاریم این نهاد ملی و حتی اسلامی، دستمایه سوء استفاده‌های  جریان‌های سیاسی کشور شود.

 آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در ادامه سخنان خود امام خمینی را بنیانگذار و اولین فرمانده بسیج در کشور توصیف کرد و با تحسین تدبیر ایشان در سال 58 که هنوز جنگ تحمیلی شروع نشده بود، گفت: باید این میراث امام(ره) برای همیشه در کشور باقی بماند و نگذاریم عده‌ای این نهاد مقدس را در چشم و دل مردم، جناحی جلوه دهند و از آن برای اغراض باندی و غیر ملی بهره بگیرند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به رهبری منحصر به فرد آیت‌الله خامنه‌ای، سابقه مبارزاتی، دیانت و تجربه و آشنایی با افکار و سوابق همه‌ی نیروهای داخلی را از ویژگی‌های ایشان دانست و گفت: مشکل اینجاست که متأسفانه کسانی خودشان را به دروغ به رهبری وصل می‌کنند تا افکار قبل از انقلاب خودشان را در جامعه پیاده نمایند که ضدّیّت با امام، مبارزه و برپایی حکومت در زمان غیبت بود.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، در بخش دیگری از سخنان خویش به راهپیمایی سراسری شیعیان جهان برای حضور در مراسم اربعین در کربلا اشاره کرد و گفت: حضور میلیونی شیعیان از اکثر کشورهای اسلامی در عراق و استقبال مردم این کشور از عزاداران حسینی، بسیار زیبا و قابل تأمل است و نشان می‌دهد که مسلمانان چگونه با هم اتحاد و همدلی دارند.

ایشان امام حسین(ع) را خورشید درخشان اسلام و تشیع در همه اعصار و قرون خواند و گفت: بهترین تعریف برای خورشید، انوار مقدسی است که می‌تاباند تا تاریکی ظلم و جهل و فساد از جوامع اسلامی برکنده شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با ابراز تأسف از ترویج فرهنگ شیعه ستیزی در جوامع اسلامی و تشریح اختلافات مسلمانان در اقصی نقاط گیتی، گفت: این دسیسه‌ی دشمنان اسلام است که مسلمانان، برادران دینی خود را در عراق، سوریه، افغانستان و دیگر کشورهای اسلامی بکشند و غمناک‌تر اینکه به کشتن خود افتخار کنند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با یادآوری درس‌های آیت‌‌الله العظمی بروجردی و تأکیدات ایشان بر اهمیت حفظ وحدت میان مسلمانان، گفت: آن مرجع بزرگوار همیشه تأکید می‌کرد که دامن زدن به اختلافات تاریخی بر سر خلیفه اول هیچ دردی از مسلمانان دوا نمی‌کند، بلکه اختلافات را بیشتر می‌کند و آن چه برای مسلمانان در این زمان مهم است، حجّیّت اقوال است که می‌توان با فقه مقارن، درباره اختلافات شیعه و سنی بحث کرد و عاقلانه به نتیجه رسید که باید در کنار روایت‌های معصومین، آن‌چه را که قرآن کریم و عقل می‌پسندند، ملاک قرار دهند.

ایشان عقل را رسول و حجت باطنی و پیامبر را حجت ظاهری انسان دانست و گفت: در حالی که مسلمانان، قرآن، قبله و پیامبر مشترک دارند، بعضی‌ها با ادعای مسلمانی و با آرزوی رسیدن به بهشت! خود را تکه تکه می‌کنند تا چند نفر را بکشند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تفکرات افراطی شیعه ستیزی را برخاسته از تعالیم مسموم وهابی‌ها دانست و گفت: اولین کار  آنان تخریب آرامگاه‌های ائمه معصوم در بقیع بود و امروز با ابزار جدید به مبارزه‌ی با تشیّع برخاسته‌اند که با مکتب اهل بیت(ع) عصاره ناب اسلام است.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خویش، به تشریح ضرورت وجود احزاب در جوامع مدعی دموکراسی پرداخت و گفت: اگر کشوری بخواهد با دموکراسی واقعی اداره شود، بدون تحزّب موفق نخواهد شد.

ایشان با ابراز تأسف از تفکرات کسانی که رأی مردم را زینتی می‌دانند، گفت: این تفکر کشور را به پرتگاه می‌برد، وقتی هرج و مرج بر جامعه‌ای حاکم شود، نظامی‌ها مانند مصر به خود حق می‌دهند که انقلاب یک مردم را مصادره کنند و بر سر کار بیایند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تحلیل اتفاقاتی که طی چند سال اخیر در مصر و لیبی افتاده است، گفت: مردم این دو کشور پس از سال‌ها تحمل استبداد با قیام مدبرانه خویش، دیکتاتوری‌های شدید را شکستند، ولی بعدها تروریست‌ها و تندروها، به جان مردم افتادند و نتیجه‌اش یا برگشت مجدد نظامی‌هاست و یا اینکه کشورشان منبع و محل اجتماع تروریست‌های خطرناک از سراسر جهان می‌شود.

ایشان با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات در مصر که ناظران بین‌المللی می‌گویند، در مرحله اول هشت درصد مردم شرکت کرده‌اند، گفت: این نتیجه یأس و نا امیدی مردم و عدم اطمینان آنان از سلامت انتخابات است و اگر کشوری بنا دارد که بماند، عدالت داشته باشد و رأی مردم ملاک انتخاب مسؤولین باشد، بدون دموکراسی و حضور گسترده مردم در همه عرصه‌ها نمی‌شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأکید بر این نکته که دوره‌ی خان و خان‌بازی گذشته که اقوام و قبیله‌ها در هر گوشه‌ای از کشور حکومت محلی داشته باشند، گفت: الان عصر حضور یکپارچه مردم است که بهترین راه برای این حضور یکپارچه، تحزب واقعی است.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، حضور مردم را یکی از ویژگی‌های کم نظیر انقلاب اسلامی در همه‌ی دوره‌های مبارزه‌، تثبیت، مقابله با شورش‌های کور و توطئه‌های گوناگون، دفاع مقدس، دوران سازندگی و تثبیت و تداوم دانست و گفت: در زمان مبارزه هم، هر وقت مردم حضور یکپارچه پیدا می‌کردند، رژیم می‌ترسید و در بقیه‌ی مقاطع اگر چه مبارزه شخصیت‌ها و احزاب تأثیر داشت، اما باعث می‌شد که ساواک خود را تقویت کند و به بهانه‌ی مهار مبارزه تسمه از گُرده مردم بکشد.

ایشان با یادآوری این جمله شهید رجایی که با اطلاعات 36 میلیونی انقلاب را حفظ کردیم، گفت: امروز هم اگر مردم در صحنه باشند، هیچ تهدید داخلی و خارجی نمی‌تواند برای انقلاب خطرناک باشد و تحزّب یکی از راه‌های تجربه شده دنیا برای تشویق حضور مردم است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان دلایل مخالفت امام(ره) با تحزّب در سال‌های مبارزه و سپس تأیید، حمایت و حتی کمک مالی امام به تشکیل حزب جمهوری به اثرات سیاسی این حزب در کشور، برنامه‌های منافقین برای مصادره انقلاب‌ از طریق تسلط بر مجلس و دولت اشاره کرد و گفت: حزب جمهوری اسلامی با تکیه بر آرای مردم، مجلس اول را در انقلاب تشکیل داد که کارهای فراوانی برای تقویت و تحکیم نظام از خود به یادگار گذاشت.

ایشان همچنین با ابراز امیدواری از برگزاری انتخاباتی پرشور در اسفندماه، به تأکیدات رهبری نظام درباره حق‌الناس بودن رأی مردم، اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین مسائل برای رعایت این حق‌الناس، این است که کاری نکنیم تا زمینه‌های حضور میلیونی مردم در انتخابات محدود و مسدود شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، ملت ایران را ملتی آگاه، دولت را دولتی معتدل، برگزاری انتخابات پرشور را ضرورت زمانه و حضور میلیونی مردم را موجب تغییر نگاه ملت‌ها به انقلاب اسلامی و ایران دانست و گفت: هیچ‌کس با هیچ بهانه‌ای داخلی و خارجی نمی‌تواند در مسیر آگاهی مردم سنگ‌اندازی کند و همه باید برای اعتلای کشور بکوشیم و از ناهمواری‌ها، دست‌اندازها، تریبون‌های مأیوس کننده و تهدیدهای سیاسی نهراسیم.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، خصومت‌های حزبی را به ضرر انقلاب دانست و با اشاره به برنامه‌ی افراد تندرو برای بهم زدن نشست‌های سیاسی و فرهنگی، گفت: یک عده محدود افراطی با سفرهای استان به استان خویش سعی می‌کنند با بهم زدن مجالس و برنامه‌ها، تابلویی از بهم ریختگی کشور برای دشمنان ترسیم ‌کنند، در صورتی که امنیت داخلی ایران در این منطقه نا‌امن نشان از اقتدار نظام است.

ایشان رشد علمی و تحصیلی زنان در انقلاب اسلامی را ستود و گفت: زنان به عنوان نیمی از جامعه می‌توانند مکمل بحث‌های دموکراسی و حتی عمل به آن، با حضور همه جانبه در انتخابات باشند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، در بخش دیگری از سخنان خویش به اهمیت تأسیس و فعالیت خانه‌ی احزاب اشاره کرد و با تقدیر از کسانی که برای نهادینه شدن تحزب در کشور تلاش می‌کنند، گفت: با همدلی و همکاری، فضایی ترسیم کنیم تا دنیا بتواند از تجربه‌ی موفق ایران به عنوان یک درس اسلامی و انقلابی استفاده نماید.

در آغاز این دیدار، آقایان دکتر حسن غفوری فرد، مهندس کاشفی، حجت‌الاسلام مرتضوی، کنعانی مقدم، دکتر کواکبیان، دکتر حق‌شناس، ولی زاده و خانم محمدی از احزاب اصولگرا، اصلاح‌طلب، مستقل‌ها و اعتدالیون، ضمن ارائه گزارشی از اوضاع سیاسی کشور و جناح‌های متبوع خویش، به بیان دیدگاه‌ها درباره‌ی ضرورت توجه به خانه احزاب، جایگاه احزاب در ایران، آسیا و جهان، ضرورت حفظ وحدت ملی، مهاجرت نیروهای انسانی کارآمد و فرار مغزها، توهین و تهمت به استوانه‌های نظام، اهمیت توجه به افکار اعتدالی اسلام و قرآن، ضرورت توجه دولت به بودجه‌ی احزاب، فلسفه‌ی شکل‌گیری خانه‌ی احزاب، روند آغاز منازعات سیاسی در انقلاب، پیوند قانون احزاب و قانون انتخابات، تدوین قانون جامع فعالیت‌های سیاسی، اقدامات صنفی کمیته بانوان، حضور جدی بانوان در صحنه‌های اجتماعی، عدم مانع تراشی برای حضور زنان و موارد دیگر پرداختند.







تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن