تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر زبان مؤمن نورى (الهى) است و درخشان و برزبان منافق شيطانى است كه سخن مى‏گويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815399656




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرورش تارهای صوتی در محیط آزمایشگاهی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
پرورش تارهای صوتی در محیط آزمایشگاهی




محققان موفق به رشد دادن سلول‌ تارهای صوتی در آزمایشگاه شده‌اند. این سلول‌ها زمانی که در حنجره‌ی یک جاندار قرار گرفتند توانستند صدا نیز تولید کنند.





zoomit.ir - میعاد بافراست: محققان موفق به رشد دادن سلول‌ تارهای صوتی در آزمایشگاه شده‌اند. این سلول‌ها زمانی که در حنجره‌ی یک جاندار قرار گرفتند توانستند صدا نیز تولید کنند. کشف جدید بسیار امیدوار کننده است و در آینده این امکان را بوجود خواهد آورد تا افرادی که به هر دلیل صدای خود را از دست داده‌اند آن را دوباره بدست آورند.


محققان موفق به پرورش تارهای صوتی در محیط آزمایشگاهی شدند



محققان موفق به کشف روشی شدند که بوسیله‌ی آن می‌توان سلول‌های تارهای صوتی را پرورش داد. با استفاده از این روش می‌توان بیمارانی که مشکلات غیرقابل درمان در حنجره‌ی خود دارند را برای بازیابی صدا امیدوار کرد. ناتان ویلهم، متخصص حنجره در این خصوص می‌گوید:

این فناوری برای عملی شدن نیاز به زمان بسیاری دارد چرا که باید از انجام‌پذیر بودن آن روی انسان‌ها اطمینان حاصل کرد.
ولهم می‌افزاید:

فناوری که ما روی آن کار می‌کنیم در واقع برای مواردی است که از راه‌های موجود نتوان مشکلات در حنجره را رفع کرد. در این حالت ما تمامی سلول‌ها را با سلول‌های ساخت خودمان جایگزین می‌کنیم.
این گروه اقدام به پرورش سلول‌ها در محیط آزمایشگاهی کرده و طی دو هفته متوجه رشد سلول‌هایی مشابه با تارهای صوتی شدند. گرانروی و الاستیسته‌ی سلول‌های پرورش داده شده کاملا مشابه با سلول تارهای صوتی طبیعی بود.

برای اطمینان از این که تارهای پرورش داده شده توانایی ایجاد صوت دارند، محققان این سلول‌ها را به حنجره‌ی سگ پیوند زدند. حنجره‌ی سگ تشابه زیادی از لحاظ آناتومی به حنجره‌ی انسان‌ها دارد. سپس محققان از درون این حنجره جریان هوایی گذراندند تا ایجاد صدا توسط آن را تست کنند.

با عبور جریان هوا، تارها شروع به ارتعاش و تولید صوت کردند. صدای ایجاد شده شباهت زیادی به اصوات تولیدی توسط انسان‌ها داشت.

سپس با پیوند زدن این تارها به حنجره‌ی موش زنده که حنجره‌ی آن نیز شباهت زیادی به انسان‌ها دارد، درصدد آزمایش این موضوع بودند که آیا تارهای پرورش داده شده، توسط حیوانات زنده پس زده می‌شوند یا خیر. این آزمایش نیز موفقیت‌آمیز بود و موش‌ها توانستند زنده بمانند و به حیات طبیعی خود ادامه دهند.

اما مشکل کوچکی در تارهای مهندسی شده وجود داشت. این تارها بسیار نابالغ بودند. با این حال محققان معتقد هستند که این موضوع مشکل‌ساز نخواهد بود چرا که تارهای صوتی انسان‌ها نیز برای رسیدن به بلوغ حدود ۱۳ سال زمان نیاز دارند.







تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن