واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ آذر ۱۳۹۴ (۱۰:۹ق.ظ)
عدم پذيرش مشمولان به دليل وجود مشکلات مالي و اعتباري در نيروهاي مسلح موج - رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا گفت: عدم افزايش ظرفيت مراکز آموزشي و وجود مشکلات مالي و اعتباري در نيروهاي مسلح؛ به ويژه ارتش از ديگر دلايل عدم پذيرش مشمولان بود.
به گزارش خبرگزاري موج، سردار سيد حميد صدرالسادات، در خصوص دوره انتظار مشمولان براي اعزام به خدمت گفت: مشمولين براي اعزام به خدمت بايد درخواست خود را از طريق دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي (پليس+10) ثبت کنند و با توجه به شرايطي که دارند تاريخ اعزامشان مشخص ميشود.
وي در خصوص نحوه اعزام مشمولان ديپلم و فارغالتحصيلان دانشگاهها بيان داشت: مشمولان ديپلم و زير ديپلم، 19 هرماه و فارغالتحصيلان دانشگاهها نيز اول ماههاي زوج سال و به عبارتي 6 دوره در سال به خدمت اعزام ميشوند.
وي درباره علت تمديد تاريخ اعزام در چند ماهه اخير گفت: ستاد کل نيروهاي مسلح در سال گذشته به موجب ابلاغيهاي مدت خدمت سربازي را به 24 ماه افزايش داد، اما؛ پس از بررسيهاي دقيقتر، مدت خدمت را همان 21 ماه اعلام کرد مبني بر اينکه مشمولان تا پايان سال خود را معرفي کنند، همين امر باعث نگراني مشمولان و خانوادههاي آنان شد، بنابراين قبل از اتمام فرصت يکساله براي اعزام به خدمت اقدام کردند تا افزايش خدمت شامل آنها نشود. در همين فاصله سازمان وظيفه عمومي با حجم بالايي از درخواستهاي اعزام به خدمت و تعجيل در موعد اعزام مواجه شد.
وي در ادامه افزود: عدم افزايش ظرفيت مراکز آموزشي و وجود مشکلات مالي و اعتباري در نيروهاي مسلح به ويژه ارتش از ديگر دلايل عدم پذيرش مشمولان بود.
سردار صدر السادات يادآور شد: به هرحال اين موضوعات باعث شد تا دوره انتظار تعداد زيادي از مشمولان براي اعزام به خدمت بيشتر شود. در حال حاضر با توجه به تعداد درخواستهاي زيادي که براي اعزام به خدمت از اواخر سال گذشته وجود داشته و با توجه به اين که ظرفيت مراکز آموزشي در نيروهاي مسلح نيز محدود است، تاريخهاي اعزام مشمولان به تأخير افتاده است.
رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا در ادامه خاطرنشان کرد: اگر بخواهيم دوره انتظار براي اعزام به خدمت کم شود بايد ظرفيت پذيرش مراکز آموزش نيروهاي مسلح با توجه به نياز افزايش يابد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]