تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805488530




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شاگردان لس آنجلسی ها در بازار موسیقی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
شاگردان لس آنجلسی ها در بازار موسیقی




شاید شرکت در مسابقات استعدادیابی خوانندگی برای‌شان فرجام خوبی نداشته که تصمیم گرفتند، به ایران بازگردند و در اینجا فعالیت هنری‌شان را ادامه دهند. شاید آکادمی‌های موسیقی خارج از کشور فقط زرق و برق دارند و حمایتی از شرکت‌کنندگان نمی‌کنند. شاید هم حضور در این آکادمی‌ها یک دست‌گرمی و فرصتی برای کسب شهرت است





ایسنا: شاید شرکت در مسابقات استعدادیابی خوانندگی برای‌شان فرجام خوبی نداشته که تصمیم گرفتند، به ایران بازگردند و در اینجا فعالیت هنری‌شان را ادامه دهند. شاید آکادمی‌های موسیقی خارج از کشور فقط زرق و برق دارند و حمایتی از شرکت‌کنندگان نمی‌کنند. شاید هم حضور در این آکادمی‌ها یک دست‌گرمی و فرصتی برای کسب شهرت است.

مسابقات استعدادیابی خوانندگی از اواخر دهه‌ی ۸۰ در شبکه‌های فارسی‌زبان پا گرفتند. هرچند در ابتدای فعالیت، با استقبال مخاطبان روبه‌رو شدند، اما این محبوبیت دیری نپایید و با وجود شایعه‌های متعدد درباره فعالیت این آکادمی‌ها، جذابیت‌ آن‌ها رو به افول گذاشت.

جوانان زیادی از ایران مشتاق حضور در این مسابقات یا بهتر بگوییم «شوهای تلویزیونی» بودند. نحوه‌ی حضور این‌گونه بود که باید مقابل هیئت داوری تست صدا می‌دادند و اگر پذیرفته می‌شدند، اجازه‌ی آموزش دیدن توسط داوران را پیدا می‌کردند. البته وجاهت هنری اعضای هیئت داوری به‌شکل جداگانه باید مورد قضاوت کارشناسان قرار گیرد. بعد از طی کردن روندی خاص، خوانندگان برتر انتخاب می‌شدند و دیگر هم خبری از آن‌ها در فضای حرفه‌ای نبود.

در این میان، گویا برخی شرکت‌کنندگان در این‌گونه مسابقه‌ها در سال‌های گذشته ترجیح داده‌اند به ایران بیایند و در این کشور به‌شکل مجاز و با چارچوب فعالیت کنند. برخی آلبوم و کنسرت دادند و برخی دیگر هم هنوز پیگیر کارهای‌شان هستند.

امیرحسین کریمی

امیرحسین کریمی یکی از شرکت‌کنندگان در آکادمی موسیقی شبکه‌ی ماهواره‌ای بود. او در این برنامه، خود را ساکن نروژ معرفی کرد و در همان دوران هم طرفداران زیادی پیدا کرد. او به‌عنوان یکی از استعدادهای این آکادمی معرفی شد و توانست تا مراحل نیمه‌نهایی پیش رود. پس از پایان این شوی تلویزیونی، دیگر خبری از او و دوستانش نبود تا اینکه سال ۹۲ خبر رسید، امیرحسین کریمی در ایران است.

پس از حضور او در ایران، در خیلی از برنامه‌های هنری رسمی حضور پیدا کرد و در مواردی با هنرمندان ایرانی عکس یادگاری گرفت. شرکت در یک برنامه‌ی نمایش‌نامه‌خوانی در بنیادی خیریه، از این جمله بود.

امیرحسین هنوز فعالیت موسیقی خود را به‌طور رسمی در ایران آغاز نکرده است، اما از گوشه و کنار اخباری غیررسمی به گوش می‌رسد مبنی بر این‌که باید منتظر آلبوم این خواننده‌ی جوان باشیم.

رحمان

رحمان یکی دیگر از شرکت‌کنندگان مسابقات استعدادیابی دیگر شبکه‌ی ماهواره ای بود. او که نسبتا جا افتاده‌تر از سایر هم‌دوره‌ای‌هایش در این شوی تلویزیونی بود، توانست مقام نخست را کسب کند.

رحمان با وجود کسب مقام نخست به ایران بازگشت و تلاش کرد تا فعالیتش را به‌صورت مجاز در ایران ادامه دهد. فعالیت رسمی او در قالب یک اجرای صحنه‌ای در گرگان آغاز شد و او حالا در حال کار روی یک آلبوم موسیقی است.

شهرام شکوهی

شهرام شکوهی که اکنون یکی از خوانندگان مجاز و فعال در کشور است هم یکی از شرکت‌کنندگان همین مسابقات استعدادیابی بود. او نوروز سال ۱۳۸۸ در این‌گونه مسابقه‌ها حضور پیدا کرد و قطعه‌ی «مدارا» را برای داوران خواند.

او در پاسخ به انتقاد داوران به شیوه خوانندگی‌اش، دلایل فنی آورد، اما سرانجام اجازه‌ی حضور در فینال را پیدا نکرد. شکوهی خودش دلیل شرکت در این مسابقه، بیان دیدگاه‌ها و انتقادهایش نسبت به داوران عنوان کرد. او در سال‌های بعد، راه فعالیت در کشورش را پی گرفت.

او سرانجام آلبوم «مدارا» را در سال ۹۰ منتشر کرد و با انتشار این اثر، فصل جدیدی در زندگی‌اش رقم خورد.

مهران آتش

خبر حضور مهران آتش در ایران که چند سال پیش در یک آکادمی موسیقی مقام نخست را کسب کرد، چند روزی است که شنیده می‌شود.

خود او چند روز پیش، خبر حضورش در ایران را در صفحه‌ی اینستاگرامش منتشر کرد. گویا او هم به‌دنبال گرفتن مجوز برای فعالیت مجاز در حوزه موسیقی است






تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن