واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ آبان ۱۳۹۴ (۱۲:۲۲ب.ظ)
منطقه آزاد اروند به قطب فولادسازي کشور تبديل مي شود موج-خوزستان-مديرعامل سازمان منطقه آزاد اروند:با برنامه ريزي انجام شده و اجراي طرح هاي عمراني فولادي،منطقه آزاد اروند به قطب توليد فولاد کشور تبديل مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج از خوزستان، اسماعيل زماني توسعه صنايع بزرگ و پايين دستي نفت در شهرک هاي صنعتي آبادان و خرمشهر را از ظرفيت ها و توانمندي هاي منطقه آزاد اروند خواند و گفت: راه اندازي واحدهاي صنعتي فولاد، نفت و گاز، پتروشيمي و صنايع تجهيزات مربوط به آن، اشتغال جوانان را تامين کرده و نياز بازارهاي عراق را نيز تامين کند.
وي با بيان آغاز عمليات اجرايي صنايع فولاد در شهرک صنعتي خرمشهر، گفت: در برنامه توسعه شهرهاي آبادان و خرمشهر، ساخت سه واحد صنعتي توليد فولاد با ظرفيت پنج ميليون تن پيش بيني شده است.
زماني اظهار داشت: هم اکنون، فاز نخست صنايع فولاد کاوه با ظرفيت يک ميليون و 600 هزار تن توليد سالانه با پيشرفت فيزيکي 60 درصد پيش بيني شده است و در آينده نزديک به بهره برداري مي رسد.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد اروند در ادامه سخنانش تصريح کرد: همچنين شرکت فولاد استيل کويت متعلق به سرمايه گذار کويتي به نام الخالدي و شرکت فولاد شهيد جهان آراي خرمشهر در فاز نخست با ظرفيت توليد يک ميليون و 600 هزار تن و در فاز دوم نيز با ظرفيت توليد يک ميليون و 600 هزار تن در شهرک صنعتي خرمشهر در حال اجراست.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد اروند افزود: همچنين، مذاکرات اجرا و ساخت کارخانه آلومينيوم سازي در منطقه آزاد اروند از سوي ستاد اجرايي فرمان امام(ره) به عنوان موسس و يک شرکت چيني براي تامين فاينانس در حال انجام است.
زماني در ادامه سخنانش با بيان ظرفيت هاي منطقه آزاد اروند در موضوع پتروشيمي و نفت ، از صدور مجوز براي احداث هشت پالايشگاه کوچک در شهرک صنعتي آبادان و خرمشهر خبر داد و گفت: چهار پالايشگاه کوچک تا پايان سال جاري به بهره برداري مي رسد و چهار پالايشگاه ديگر نيز در دست اقدام است.
وي يکي از ماموريت هاي سازمان منطقه آزاد اروند را ايجاد اشتغال و رسيدن به استاندارد توسعه اقتصادي دانست و گفت: در منطقه آزاد اروند يک واحد اشتغال که ايجاد مي شود، گامي در راستاي تحقق اهداف توسعه اقتصادي برداشته مي شود.
زماني همچنين با بيان اينکه شهرهاي آبادان و خرمشهر در سال هاي قبل از وقوع جنگ تحميلي به عنوان شهرهاي پذيرنده نيروي کار شهرت داشت، گفت: آبادان و خرمشهر از دير باز کمترين بيکاري ايران را داشته و از شهرهاي مهاجر پذير بوده است و در هيات مديره نيز تصميم هايي براي توسعه اين شهرها با محور توسعه بندر، نفت و گاز و گردشگري اتخاذ شد.
وي با بيان اينکه در بخش صنايع سنگين نظير فولاد، به شدت به آب فراوان نياز است، گفت: سرمايه گذاران صنايع فولاد سازي مي توانند با بهره گيري از زيرساخت هاي مناسب سرمايه گذاري در منطقه آزاد اروند و حمايت هاي اين سازمان، براي رونق کسب و کار خود در اين منطقه گام ردارند.
زماني تاکيد کرد: فولاد سازي و صنايع وابسته آن، از صنايع بزرگ و اشتغال زاست براي مثال، صنايع فولاد اهواز و لوله سازي و نورد حدود 20 درصد اشتغال شهر اهواز را به خود اختصاص داده و ظرفيت توليد آن 3.5 تن فولاد است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]