واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ آبان ۱۳۹۴ (۱۰:۳۰ق.ظ)
وزير کار: هنوز نتوانستهايم ميان دستمزد و بهرهوري رابطه معنادار ايجاد کنيم موج - وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در ادامه به وضعيت دستمزد نيز اشاره کرد و گفت: هنوز نتوانستهايم ميان دستمزد و بهرهوري رابطه معناداري ايجاد کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، علي ربيعي در يازدهمين همايش توسعه منابع انساني در مرکز همايشهاي صداوسيما افزود: يکي از ويژگيهاي دولت تدبير و اميد آن است که به آنچه ندارد و نميداند، اذعان ميکند و به داشتههاي ديگران احترام ميگذارد.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي افزود: بسياري از کشورهاي تازه صنعتي شده از طريق مسيرهاي مشخص و ميانبر توانستهاند مسير توسعه را طي کنند.
وي به تجارب کشورهاي برزيل مکزيک، هند، سنگاپور و مالزي در اين زمينه اشاره کرد و گفت: با مطالعه کشورهاي ياد شده مشخص ميشود که آنها تمرکز خود را بر توسعه منابع انساني قرار دادهاند.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي خاطرنشان کرد: اين کشورها به پرورش نوين منابع انساني توجه کردند تا بتوانند تحول ايجاد کنند.
ربيعي به تجربه کشور هند اشاره کرد و افزود: اين کشور توسعه منابع انساني خود را در حوزه فناوري اطلاعات انجام داده است.
وي با طرح اين پرسش که آيا دولت، مجري ايجاد اشتغال است؟ تأکيد کرد: دولت بايد تحرک لازم را در بازار کار ايجاد کند.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در ادامه به وضعيت دستمزد نيز اشاره کرد و گفت: هنوز نتوانستهايم ميان دستمزد و بهرهوري رابطه معناداري ايجاد کنيم.
ربيعي افزود: متأسفانه بيبرنامگي سالهاي گذشته که با برداشتهاي بيرويه از زمين همراه بود، به محيط زيست صدمه زد.
وي به فرهنگ کار نيز اشاره کرد و گفت: نگرش کار بايد تغيير کند؛ اين موضوع نياز به کار عميق دارد. مطالعهاي که در سال 1387 انجام شد نشان داد که بيشتر ايرانيها اعلام ميکردند دستمزدي که دريافت ميکنند فقط براي 2 روز کار است.
ربيعي در ادامه افزود: اين نگرش به دليل سياستهاي پوپوليستي ايجاد شد که متأسفانه در سالهاي گذشته نيز اتخاذ شده بود.
وي با بيان اينکه دولت نميتواند مشکلات را با جراحي حل کند، ادامه داد: در برنامه ششم توسعه موضوع توسعه انساني مورد توجه قرار گرفته است.
وي خاطرنشان کرد: دولت تدبير و اميد دست نياز به سوي انديشمندان اجتماعي دراز ميکند؛ زيرا ساختارها بايد به تدريج بهبود يابد.
وزير تعاون با تأکيد بر اينکه توسعه بايد در بخشهاي مختلف اقتصادي اعم از صنعتي، کشاورزي و خدمات ايجاد شود، افزود: مهارت يکي از ارکان مهم براي تحقق اين امر است.
وي با اشاره به آموزش مهارت براي دانشآموختگان دانشگاهي گفت: متأسفانه فارغالتحصيلان دانشگاهي در بسياري از موارد فاقد مهارت کافي براي انجام کار هستند.
ربيعي با بيان اين که در شوراي عالي اشتغال به اين مهم توجه شده است، افزود: مهارتآموزي رابطه تنگاتنگي با فقر زدايي دارد.
وي گفت: مطالعات زيادي روي مهارت و کاهش فقر انجام شده است که نشان ميدهد افزايش مهارت در ميان مردم ميتواند در زدودن فقر مؤثر باشد.
ربيعي تأکيد کرد: صلاحيت حرفهاي با جديدت در حال پيگيري است؛ ضمن آنکه آموزشهاي مهارت بايد از آموزشهاي رسمي جدا شود.
وي مهارت با يکديگر کار کردن را از ديگر مهارتهاي مهم برشمرد و گفت: جامعه ايران به مهارتهاي گوناگون نياز دارد و اين مهم به تنهايي از عهده دولت بر نميآيد؛ جامعه مدني ايران نيز بايد در اين مهم به ياري بيايد.
وزير کار با يادآوري اينکه در برنامه ششم توسعه به منابع انساني توجه زيادي شده است، افزود: در توسعه منابع انساني بايد بياموزيم که همگي مساله واحدي داريم و بايد مهارت را تا سطح سازماني در جامعه ارتقا دهيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]