تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه كسى مستحق دوستى خداوند و خوشبختى باشد، مرگ در برابر چشمان او مى‏آيد و آرز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860880092




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خانواده‌های مجازی در فضای مجازی


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
خانواده‌های مجازی در فضای مجازی
خانواده‌های مجازی در فضای مجازی نتایج یک پژوهش بین‌المللی نشان داده است که استفاده زیاد از فضای مجازی با پیوند ضعیف اجتماعی مرتبط است و برعکس، کاربرانی که از اینترنت کمتر استفاده می‌کنند، به طور قابل ملاحظه‌ای با والدین و دوستانشان ارتباط بیشتری دارند.


به گزارش فرهنگ نیوز ، سونیا پوریامین، کارشناس رسانه طی یادداشتی در روزنامه جام جم نوشت: شکل و شمایل کانون خانواده‌ها این روزها اندک‌اندک در حال تغییر است. خانواده‌های شهری اکنون کمتر کانونی برای گفت‌وگوهای صمیمانه و درد‌دل‌های صادقانه و نصایح مشفقانه دارند. دیالوگ‌های خانوادگی به‌دلیل جایگزینی فضای مجازی در حال رنگ باختن است و گوشی‌های هوشمند تلفن همراه با صفحات، گروه‌ها، کانال‌ها و بازی‌های متعدد و پرجاذبه مجازی، زمان چندانی برای کودکان، نوجوانان، جوانان و حتی مادران و پدران باقی نمی‌گذارد.
 
موضوع ورود گوشی‌های هوشمند تلفن همراه به محیط‌های خانواده، تنها مختص خانه نیست. در مهمانی‌ها، اتومبیل، سفر، گشت و گذارهای خانوادگی هم موبایل‌ها رقیب بسیار بزرگی برای ارتباطات خانوادگی شده‌اند.
 
در سال‌های اخیر شبکه‌های اجتماعی و نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های ارتباطی آنچنان رواج یافته‌ که برای کاربران خود امکان ارتباط بیشتر و آسان‌تر را با گروه‌های مورد نظر کاربر فراهم و دایره روابط مجازی را بزرگ‌تر کرده است.
 
چندی پیش رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران اعلام کرد که طبق پژوهش‌های انجام شده، میانگین صحبت اعضای خانواده‌های ایرانی با یکدیگر در مدت شبانه‌روز به 15 دقیقه رسیده‌ است.
 
با این حساب، اگر این شرایط به همین ترتیب ادامه پیدا کند، نسل آینده، نسلی خواهد بود که در فضایی خالی از ارتباط کلامی با خانواده رشد کرده و شکل گرفته است؛ نسلی که از مهارت‌های بیانی، در ابراز محبت و علاقه و برقراری ارتباط با دیگران کم‌بهره است و از این نظر با خلأ‌های بسیاری مواجه است.این روزها یک بازی شبکه‌ای آنلاین که در محیط اپلیکیشن موبایل تعریف شده، بیش از دیگر اشکال فضای مجازی، وقت کوچک و بزرگ و پیر و جوان را در کشور ما به خود اختصاص می‌دهد.
 
نتایج یک پژوهش بین‌المللی نشان داده است که استفاده زیاد از فضای مجازی با پیوند ضعیف اجتماعی مرتبط است. برعکس، کاربرانی که از اینترنت کمتر استفاده می‌کنند، به طور قابل ملاحظه‌ای با والدین و دوستانشان ارتباط بیشتری دارند. همه اینها برای آن است که بگوییم بیایید حالا، در این موقعیت خاص که قطعا مقطعی از یک تحول اجتماعی در جامعه ماست، ما والدین نقشی را که به‌عهده داریم، بدرستی عمل کنیم تا فردا، نسل آینده که کودکان امروز ما هستند، در تحلیل‌هایشان به‌خاطر کوتاهی‌هایی که مرتکب شده‌ایم، شماتتمان نکنند.
 
بیایید تا جایی که ممکن ‌است از خرید تبلت و موبایل به ‌عنوان اسبا‌ب‌بازی برای کودکان دبستانی‌مان خودداری کنیم. باور کنیم که استفاده از وسایل دیجیتالی مانند تبلت و گوشی تلفن همراه یا رایانه اعتیادآور بوده و کودکان و نوجوانان را به پرخاشگری در رفتار نسبت به اطرافیانشان مبتلا می‌کند.
 
استفاده از تلفن همراه و تبلت را در خانه محدود کنیم و برای بچه‌های کوچکمان گلستان، شاهنامه و کلیله و دمنه بخوانیم تا به‌جای آموزه‌های بیگانه فرهنگ غربی، ارزش‌های ایرانی ـ اسلامی‌مان را به نسل آینده منتقل کنیم. بیاییم با گذراندن اوقات بیشتری با فرزندان در فضای بیرون از خانه کاری کنیم که فرزندان ما از نظر عاطفی، احساس خلأ نکنند و جهت جبران این کمبود به فضای مجازی پناه نبرند.









94/8/26 - 10:53 - 2015-11-17 10:53:08





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن