واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ آبان ۱۳۹۴ (۱۶:۱ب.ظ)
معاون اول رئيس جمهور در بازديد از فرودگاه امام خميني (ره) تاکيد کرد: لزوم اقدامات پيشگيرانه نسبت به اخذ مجوزهاي غيرقانوني موج - معاون اول رئيسجمهور تأکيد کرد: سياستگذاريهاي مشخص از هماکنون بايد اعمال شود تا برخي با استفاده از روابط خاص نتوانند اقدام به اخذ مجوزهاي غيرقانوني در اين مناطق کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، اسحاق جهانگيري در جريان بازديد از ترمينال سلام (ترمينال زيارتي در حال ساخت) فرودگاه بينالمللي امام خميني (ره) با اشاره به اينکه اين فرودگاه بينالمللي از اهميت ويژهاي نسبت به هر زماني برخوردار است، اظهار کرد: کشور ما با جمعيتي حدود ۸۰ ميليون نفر در موقعيت استراتژيک در شرق و غرب قرار دارد. علاوه بر اين در منطقه و جهان اسلام نيز از امتيازات ويژهاي برخوردار است، لذا اين موقعيت نيازمند توسعه زيرساختهاي موجود بيش از گذشته است که قطعاً يکي از اين زيرساختها توسعه حملونقل هوايي کشور و به طور خاص فرودگاه بينالمللي امام خميني(ره) و ساير فرودگاههاي بينالمللي مانند مشهد، شيراز، اصفهان، تبريز و غيره است.
وي ادامه داد: پيش از انقلاب ميبايست به فرودگاه بينالمللي امام توجه ميشد اما متأسفانه عدم توجه به اين فرودگاه موجب شد تا فرصتهاي زيادي از دست برود.
معاون اول رئيسجمهور با اشاره به اينکه طرحهاي خوبي از سوي وزارت راه و شهرسازي مبني بر اصلاح وضع موجود فرودگاه، توسعه ظرفيت مسافري اين فرودگاه و ايجاد مناطق ويژه تجاري و آزاد پيشبيني شده است، افزود: بر اساس گزارشها و آمارهاي ارائه شده در ۶ ماهه امسال حدود چهار ميليون و ۸۰۰ هزار مسافر از اين فرودگاه اعزام و پذيرش شدهاند که اين آمار نشان ميدهد ظرفيت مذکور تا پايان سال جاري احتمالاً به پنج ميليون مسافر ميرسد اما با توجه به اينکه ظرفيت ترمينال فعلي فرودگاه بينالمللي امام حدود پنج ميليون مسافر در سال است لذا حجم تردد فعلي محدوديتها و نابسامانيهايي را براي بازرسي و ورود و خروج مسافران ايجاد کرده است که بايد از اين جهت از مردم و مسافران عذرخواهي کرد.
وي تأکيد کرد: از طرفي حجم مسافر ورودي و خروجي فرودگاه بينالمللي امام خميني در آينده رو به افزايش است و با توجه به تعاملي که بين ايران و دنيا برقرارشده قطعاً علاقهمندان و گردشگران زيادي براي حضور در کشورمان اعلام آمادگي ميکنند بنابراين با توجه به افزايش سفر گردشگران طي دو سال اخير ظرفيت فرودگاه امام نيز نيازمند توسعه است.
جهانگيري بر افزايش ارائه تسهيلات به مسافران در فرودگاه بينالمللي امام در شرايط موجود تأکيد کرد و گفت: يکي از اقدامات جاري وزارت راه و شهرسازي بهبود وضعيت موجود ترمينال فعلي اين فرودگاه است تا با افزايش ظرفيت اين ترمينال در ايام نوروز پيش رو ارائه خدمت به مسافران افزايش يابد.
معاون اول رئيسجمهور به ترمينال در حال ساخت «سلام» و «ايرانشهر» اشاره و اظهار کرد: اقدامات براي سرمايهگذاري در جهت توسعه فرودگاه بينالمللي امام بايد پيگيري شود تا طي سه سال آينده ظرفيت مسافري اين فرودگاه به جابهجايي ۳۰ ميليون مسافر در سال افزايش يابد که از اين جهت بايد پيگيريهاي لازم براي اتمام پروژهها بر اساس زمانبندي اعلام شده صورت گيرد.
وي افزود: در اين راستا بايد سازمان مديريت و برنامهريزي، وزارت اقتصاد و بانک مرکزي در صورت لزوم جلسات لازم را برگزار کنند تا فرآيند اجراي عمليات پروژههاي فرودگاه امام پيگيري شود؛ چراکه توسعه اين فرودگاه يکي از اولويتهاي اصلي دولت است.
جهانگيري در بخش ديگري از اظهاراتش با تأکيد بر اينکه منطقه آزاد و منطقه ويژه تجاري فرودگاه امام ظرف مدت کوتاهي بايد تبديل به يکي از مناطق اقتصادي کشور شود، گفت: کلانشهر تهران ديگر تحمل واگذاري حجم واحدهاي صنعتي را ندارد در همين راستا شب گذشته بر اساس مصوبه هيات وزيران مقرر شد تا شرکتهاي دانش بنيان در اطراف تهران مستقر شوند که اين منطقه از فرودگاه ميتواند شرايط را براي اين شرکتها فراهم کند.
وي با اشاره به اينکه در ايجاد منطقه آزاد و منطقه تجاري فرودگاه امام بايد از هم اکنون پيش بينيهايي صورت گيرد، گفت: با توجه به اينکه سرمايهگذاران زيادي براي حضور در اين مناطق اعلام آمادگي ميکنند، لذا بايد محدوديتها و چارچوبهاي مشخص از هماکنون مورد توجه باشد.
جهانگيري گفت: همچنين براي ايجاد منطقه آزاد و منطقه ويژه تجاري در فرودگاه بين المللي امام خميني بايد مراحل قانوني از هم اکنون پيگيري شود؛ چراکه در حال تدوين برنامه ششم توسعه هستيم و اگر فرايند قانوني اين شرايط لحاظ نشود براي سال آينده با طي مراحل طولاني قانوني با مشکل مواجه خواهيم شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]