واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: در راستای طرح گنجینه مدیریتی استان نشست کارگروه مشورتی روسای سابق آموزش و پرورش مشهد تشکیل شد باحضور مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی نشست کارگروه مشورتی روسای سابق آموزش و پرورش مشهد تشکیل شد.
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۵ آبان ساعت 12:18
به گزارش خبرنگار پانا از خراسان رضوی، سیدجوادحسینی در نشست ویژه کارگروه مشورتی روسای سابق آموزش و پرورش مشهد که جهت تبادل نظر و تجربه گردانی در راستای نظام گروه بندی حرفه ای معلمان استان در مرکز آموزشی رفاهی امام علی (علیه السلام) مشهد برگزار شده بود ازنظام تعیین و سنجش حرفه ای معلمان در سال آینده خبر داد و افزود: طرح رتبه بندی که در حال حاضر اجرا شده ، طرح رتبه بندی ایده آل و موردنظر نیست.
وی عدم اعتبار کافی و عدم آمادگی تعیین صلاحیت معلمان را از جمله مشکلات اجرای نظام تعیین و سنجش معلمان در سال جاری برشمرد و بیان داشت : 1350میلیارد تومان جهت این طرح اختصاص داده شد، که این رقم برای دولت رقم بالایی است و درهیچ دولتی چنین اعتباری را به آموزش و پرورش اختصاص داده نشده ، که البته این اعتبار و مبلغ رقمی ناچیز است.
وی افزود: در سال آینده نیز مرکز تعیین سنجش صلاحیت های معلمان ایجاد خواهد شد که در سال دوبار همکاران فرهنگی را مورد سنجش قرار خواهد داد که بر اساس آن معلمان رتبه بندی می شوند و برهمان مبنا نظام پرداخت و رتبه بندی تصویب خواهد شد .
حسینی با اشاره به سیاست های پنج گانه ی دکتر فانی عنوان داشت : در دو سیاست،خراسان رضوی ورود خوب و موفقی داشته است .یکی ساماندهی نیروی انسانی که تقریبا در دوسال گذشته انرژی زیادی را آموزش و پرورش کشور صرف آن نموده است و دومین سیاست ، توسعه مشارکت ها بوده که خراسان رضوی دارای رتبه های کشوری و نقش الگویی را در کشور داشته است .
مدیر کل آموزش وپرورش خراسان رضوی با اشاره به زمین ماندن سه سیاست ارتقای مدیریت آموزشگاهی ، عملیاتی نمودن بودجه مدارس و تمرکز زدایی ، گفت : در مورد ارتقای مدیریت آموزشگاهی اتفاقی که افتاده این است که حدود هفت هزارآموزشگاه در سطح کشور (که 400 آموزشگاه آن در سطح استان خراسان رضوی می باشد) طرح تعالی مدیریت اجرا شده است .
وی از شروع به کار مرکز جامع آموزش و توانمند سازی مدیریت آموزشگاهی در سال آتی خبر داد و افزود : با این پیش فرض در نگاه اول تمام مدیران مدارس کشور با توجه به نقشی که مدیریت آموزشگاه در جهت ارتقای تعلیم و تربیت دارد ،حداقل یک هفته در دوره آموزشی با روش های نوین آشنا خواهند شد.
دکتر حسینی از تغییر ساختار نظام آموزشی متوسطه دوم خبر داد و گفت: شورای عالی آموزش وپرورش کشور بعد از مطالعات متعدد و اعتبار سنجی پیشینه ای را که درسطح بین الملل و تجربیات استان داشته ، طرح تغییر ساختار نظام آموزشی متوسطه دوره دوم را در دستور کار خود قرار داده است و با این کلیت که هدایت تحصیلی دانش آموزان از سال نهم به سال دهم منتقل خواهد شد .
این مقام مسئول در ادامه از صدور ابلاغ مازاد موظف و کسرموظف معلمان در سال آینده خبر داد و افزود: 24 ساعت موظف معلمان بعنوان معیار خواهد بود ولی ادارات می توانند به جهت استفاده از توانمندی همکاران ساعی و پرتلاش ابلاغ صادر نمایند و به تناسب همان نیز حقوق و مزایا دریافت و در بازنشستگی نیز این افزایش اعمال شود . و بر عکس نیز از ساعات موظف همکارانی که بدلایل مختلف تدریس 24 ساعت برای آنان مقدور نیست و مایل به کسر ساعت موظف می باشند ، کسر ساعت موظف اعمال و حقوق و مزایا نیز به تناسب ساعت، کسر خواهد شد .
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با تاکید بر این موضوع که این دوسال هم به لحاظ منابع مالی و هم منابع انسانی آموزش وپرورش سخت ترین دوره را گذرانده است گفت : شش هزار و 100 نفر (در این دوسال) از آموزش وپرورش استان و 65 هزار نفر از آموزش و پرورش کشور در کسوت بازنشستگی خارج و حتی یک نفر هم وارد آموزش و پرورش نشده است و سیاست بر این است که از این 500هزار نفری که در طول سه ، چهار سال آینده بازنشست خواهند شد ، آموزش وپرورش فقط 250هزار نفر جذب نماید و این یعنی 35% افزایش حقوق و مزایا برای افراد باقی مانده در نظام تعلیم و تربیت و این خارج از بحث رتبه بندی و افزایش سالانه حقوق بوده که در واقع این طرحی در جهت کمک به معلمان است و 250هزار نفری که وارد آموزش وپرورش خواهند شد از طریق دانشگاه فرهنگیان خواهد بود که این سیاست بصورت تفاهم نامه با دولت به امضاء رسیده است .
وی در خصوص جذب پنج هزار نفری که جدیدا با آزمون ،جذب آموزش و پرورش شده اند بیان کرد: اولا بر اساس نظام جامع برنامه ریزی نیروی انسانی بوده است و این یعنی که اگر در سرخس در منطقه روستایی مثلا رشته زیست شناسی نیاز بوده ، بر اساس آن، نیرو جذب شده و دوم اینکه باید دارای مدرک لیسانس و بالاتر باشند که بر اساس آمار بدست آمده، اکثر پذیرفته شدگان دارای مدارک فوق لیسانس از دانشگاه های تهران ، شهید بهشتی ، صنعتی شریف ، امبیر کبیر و .... هستند که با این حال پذیرفته شدگان باید قبل از صدور ابلاغ و طی یک سال در دانشگاه فرهنگیان دوره ی ویژه فن معلمی و کلاس داری را آموزش ببینند و سپس برای تدریس به کلاس بروند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]