واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ آبان ۱۳۹۴ (۹:۲۲ق.ظ)
خط قرمز وزارت نيرو در طرحهاي آبرساني کنترل کيفي آب است موج - مدير عامل شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور گفت: خط قرمز وزارت نيرو در طرحهاي آبرساني موضوع کنترل کيفي آب است.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از پايگاه اطلاعرساني وزارت نيرو (پاون)، حميدرضا جانباز در همايش معاونان بهرهبرداري شرکتهاي آب و فاضلاب که در اروميه برگزار ميشود، اظهار داشت: تابستان امسال شرايط سختي در اکثر نقاط کشور حاکم بود و بر اساس گزارش شرکت مهندسي آب و فاضلاب بيش از 540 شهر در آستانه تنش آب بود.
وي ادامه داد: در تابستان امسال حدود 7 هزار روستا در کشور با تانکر آبرساني ميشد و در اکثر روستاها وضعيت مطلوب نبود، اما؛ با وجود اين تنشها شاهد عبور مناسب از بحران پيش رو در تابستان بوديم.
جانباز با اشاره به برنامهها و اقدامهاي آتي مدنظر يادآور شد: روز بهروز چالشهاي بخش آب تغيير مييابد و متفاوتتر ميشود؛ بهطوري که کشور در آستانه تغيير اقليم به سمت کاهش نزولات جوي قرار گرفته و با افزايش جمعيت به صورت بيرويه در تعدادي از شهرهاي کشور مواجه است که در شرايط موجود با سطوح مديريت قبلي نميتوان چالشهاي کنوني را مديريت کرد.
وي گفت: استفاده از ظرفيت بخش خصوصي در طرحهاي بهرهبرداري بايد مورد توجه باشد و اقدامها در اين راستا با جديت پيگيري شود.
جانباز عدم بهرهگيري از تجارب جهاني را از جمله ضعفهاي اساسي عنوان کرد و افزود: تجارب جهاني در اين خصوص رصد نشده، به طوري که استفاده از سرمايهگذاري بخش خصوصي نيازمند تشکيل کارگروه، تعريف مأموريت و استفاده از تجارب کشورهاي صاحب سبک در اين زمينه است و بايد تمامي اين موارد در دستور کار معاونت بهرهبرداري قرار گيرد.
مدير عامل شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور خط قرمز وزارت نيرو را موضوع کنترل کيفي آب شرب عنوان کرد و يادآور شد: بايد روند عملياتي کردن تمامي موضوعات مطرح شده بيش از پيش سرعت گيرد؛ بهطوري که نبايد در هيچ نقطه کشور آبي که خارج از استاندارد است به مردم ارائه شود.
وي بر لزوم ارائه آموزشهاي لازم به بهرهبرداران اشاره و خاطرنشان کرد: موضوع جداسازي سامانههاي آب شرب از بهداشتي در آينده در برخي استانها بر اساس اقليم، فرهنگ، گستردگي شهر و ساير پارامترها عملياتي خواهد شد.
جانباز با بيان اين که همايش معاونين بهرهبرداري شرکتهاي آب و فاضلاب با رويکرد تبادل تجربيات برتر برگزار ميشود، تصريح کرد: بايد مستندسازي تجارب مورد توجه قرار گيرد و در اين راستا بهرهگيري از مشارکت دانشگاههاي استان مدنظر باشد و گروه فني و علمي در اين راستا تشکيل يابد.
وي بر لزوم صدور گواهي تشخيص صلاحيت براي نيروهاي فعال در عرصه بهرهبرداري با مشارکت سازمان فني و حرفهاي تأکيد کرد و افزود: نيروهاي فعال در عرصه بهرهبرداري از جمله پيمانکار بهرهبردار بايد گواهي معتبر تشخيص صلاحيت داشته باشند در اين راستا تا 15 آذر امسال اين تفاهمنامه عملياتي خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 5]