واضح آرشیو وب فارسی:فارس: جانشین فرماندهی پایگاه قدس ساوه:
شهدای دانشآموز بهترین الگو فرهنگ ایثار و شهادت برای دانشآموزان هستند
جانشین فرماندهی پایگاه قدس ساوه شهدای دانشآموز را بهترین الگوهای فرهنگ ایثار و شهادت برای دانشآموزان و جامعه اسلامی دانست.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، منوچهر دانشور پیش از ظهر امروز در دیدار با خانواده شهید غواص حیدر کافی طباخی از شهدای دانشآموز شهرستان ساوه اظهار داشت: 36 هزار شهید دانشآموز با دفاع از تمامیت ارضی و ارزشهای نظام اسلامی و تقدیم جان خود امنیت و آرامش را برای ایران اسلامی به ارمغان آوردند. وی با بیان اینکه شهدا با اعتقاد کامل به رهبری امام خمینی(ره) و پیروی از رهبر انقلاب در برابر استکبار جهانی ایستادگی کردند، افزود: نسل امروز جوان و نوجوان کشور باید شهدای دانشآموزی دوران انقلاب و جنگ تحمیلی را الگو و سرمشق زندگی خود قرار دهند. جانشین فرماندهی پایگاه قدس ساوه در ادامه تصریح کرد: در راستای تحقق فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر ارج نهادن به مقام شهید و دلجویی از خانوادههای پایگاه قدس ساوه با دستور فرماندهی ناحیه سپاه شهرستان اقدام به سرکشی و دیدار با خانواده شهدای شهرستان کرده است. دانشور افزود: در این راستا هر دو هفته یک شهید و به نیت 12 امام (ع) از خانواده 12 شهید این شهرستان بازدید و تجلیل به عمل خواهد آمد. وی گفت: امید میرود با دلجویی از خانواده معظم شهدا و رسیدگی به مشکلات این عزیزان دین خود را به شهدا ادا کنیم. مادر شهید کافی طباخی نیز گفت: حیدر یکی از افتخارات شهدای دانشآموزی است.
خانم طباخی افزود: شهید کافی طباخی متولد 1349 بود که در سال 1365 در عملیات کربلای چهار شهید شد و بعد از 10 سال مفقودالاثر بودن، پیکر مطهرش در سال 1375 در امامزاده سید علی اصغر ساوه به خاک سپرده شد. وی اظهار کرد: حیدر ابتدا در گردان ولیعصر(عج) علیه دشمن بعثی میجنگید، اما پس از مدتی برای گردان کوثر به عنوان غواص انتخاب شد. مادر شهید کافی طباخی با اشاره به اینکه فرزند شهیدش سه بار به جبهه رفته و دوره غواصی را هم در جبهه دیده بود، با ذکر خاطرهای از این شهید بسیجی دانشآموز اظهار داشت: روزی عباس حاجیلو مسئول مخابرات گردانی که پسرم عضو آن بود با بنده تماس گرفت و از کله شقی و بی پروایی حیدر گله کرد و گفت که چون بیسیم ما خراب بود حیدر بدون هماهنگی به سنگر عراقیها رفته بود و از آن جا با بیسیم عراقیها به ما بیسیم زد که من در سنگر عراقیها هستم، این جا بیسیم زیاد است، برایتان میآورم و برایمان از آن جا بیسیم آورد. در این دیدار همچنین وصیتنامه شهید حیدر کافی طباخی که در شب شهادتش نوشته شد، قرائت شد. در بخشی از وصیتنامه این شهید غواص آمده است: ای جوانان نکند که در رختخواب ذلت بمیرید که حسین(ع) در میدان نبرد شهید شد، ای جوانان مبادا در غفلت بمیرید که علی(ع) در محراب عبادت شهید شد و مبادا در حال بیتفاوتی بمیرید که علی اکبر در راه حسین(ع) و با هدف شهید شد. ای مادران مبادا از رفتن فرزندانتان به جبهه جلوگیری کنید که فردا در محضر خدا نمیتوانید جواب زینب(س) را بدهید که تحمل 72 شهید را کرد. طبق معمول باز میخواهم به جبهه بروم و گفتم برای چندمین بار وصیتنامهای بنویسم شاید این بار فرجی باشد. داشتم فکر میکردم که انسان فقط یک بار است که خوب به جبهه میرود و آن وقتی است که به شهادت میرسد، هر چند سالها در جبهه باشد و اجر شهید را بگیرد. همه آن جبهه رفتنها برای پاکسازی کامل است که برای لحظه آخر به وجود میآید و من این مطلب را با ماندن در جبهه و حسرت بر رفتن شهیدان برای خودم به اثبات رساندم. خداوندا تو خود شاهدی که هیچ یک از دوستان و خانوادهام حق ادا نشدهای بر ضمهام ندارند. خدایا آرزو دارم سخت جان بدهم تا تمام گناهانم آمرزیده شوند. گیرم که شهادت نشود حاصل من/ زین حسرت جانگداز سوزد دل من، خواهم ز خدا شود فدایی راه حسین/ این جسم من، پیکر ناقابل من. انتهای پیام/87013
94/08/24 - 13:10
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]