واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ آبان ۱۳۹۴ (۱۲:۴۷ب.ظ)
توجه به روح شهر در احداث بناهاي عمراني/ نيازهاي انساني در مسکن مهر فراموش شده است موج - مدير دبيرخانه مرکزي نشست کلانشهرهاي کشور گفت: در احداث بناهاي عمراني بايد به روح شهر توجه شود، نه اينکه مانند بزرگراه نواب از همگسيختگي محلي و فرهنگي ايجاد شود.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد صارميزاده در دومين همايش و نمايشگاه عمران شهري در بيستودومين نشست معاونين فني و عمراني کلانشهرها در مرکز همايشهاي بينالمللي پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، با بيان اين که ما ابتدا بايد شهر متعالي را در ذهنمان تصور کنيم و بر اساس اين تصور نيازهاي ساکنان را مشخص و پيوستهاي خدماتي، عمراني، اجتماعي و فرهنگي را تهيه کنيم، اظهار داشت: ما اگر پلي احداث ميکنيم يا بنايي ميسازيم نبايد تنها به رفع مشکلات مادي شهروندان فکر کنيم، بلکه طراحان شهري ما بايد به روح سازهها نيز توجه داشته باشند.
وي ادامه داد: بناي تخت جمشيد با وجود آنکه به عهد باستان تعلق دارد، هنوز در رأس بناهاي تاريخي است؛ زيرا استانداردهاي آن فراتر از استانداردهاي زمان خودش بوده و حتي کساني که مشکل حرکتي نيز دارند به راحتي ميتوانند از پلههاي اين سازه بالا بروند.
مدير دبيرخانه مرکزي نشست کلانشهرهاي کشور با اشاره به احداث خيابان نواب توضيح داد: با وجود تلاشهايي که مجريان اين پروژه کشيدهاند، اما؛ يکي از انتقاداتي که به اتوبان نواب وارد است، جدايي و گسستگي است که بين بافت محلي ايجاد کرده است و سبب ايجاد برخي از مشکلات انساني در منطقه شده است.
صارميزاده اضافه کرد: ما در طراحي اتوبان امام علي اين مشکل را در نظر گرفتيم و هر جا مسائل انساني و محلي مطرح بود، طراحيها را تغيير داديم. در اتوبان يادگار امام (ره) نيز به اين جزئيات توجه داشته و در قسمت زير بزرگراه حرکت سريع و در روي اتوبان همچنان زندگي جريان دارد.
وي گفت: چرا از مسکن مهر به عنوان زاغهنشيني ياد ميشود؛ زيرا توجه به نيازهاي انساني شهروندان در آن ديده نشده است.
مدير دبيرخانه مرکزي نشست کلانشهرهاي کشور تأکيد کرد: گاهي ديده ميشود در کنار احداث پروژههاي شهري فضاهاي بيدفاع شهري ايجاد ميشود که بايد دقت کنيم ردي از اين فضاها در پروژهها نباشد؛ زيرا ظاهر شهرها را نابسامان ميکند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]