تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه هاى عنكبوتى كه در اتاق هاى شماست، لانه شياطين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840775386




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عکس: هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: پایگاه نازی‌ها در نیویورک
عکس: هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!




دهکده‌ای در صد کیلومتری نیویورک وجود دارد که رد پای نازی‌ها سال‌ها در آن وجود داشت. دو خیابان به نام هیتلر و گوبلس نامگذاری شده بود و پرچین‌های شهر نیز به شکل صلیب شکسته هرس شده بود.





وبسایت فرادید: دهکده‌ای در صد کیلومتری نیویورک وجود دارد که رد پای نازی‌ها سال‌ها در آن وجود داشت. دو خیابان به نام هیتلر و گوبلس نامگذاری شده بود و پرچین‌های شهر نیز به شکل صلیب شکسته هرس شده بود.
 
به گزارش دیلی میل، دیگر اثری از خیابان آدولف هیتلر، گوبلس و هرمان گورینگ در این دهکده نیست؛ حتی اثری از پرچین‌های هرس شده به شکل صلیب شکسته هم نیست. دیگر هیچ اثری از سبقه نازی‌ها در این شهر نیست. گویی تمام شهر تاریخ خود را به فراموشی سپرده است.
 
فاشیست‌ها با لباس فرم مشکی و قهوه‌ای که شبیه نیروهای استورم تروپرِ (سربازان توفان) اس.اس پوشیده بودند، پرچم حزب نازی را به دست گرفته و در این دهکده رژه رفتند. امروز اما کودکان در خیابان‌های آن مشغول بازی بوده و مردان چمن را کوتاه می‌کنند.
 

تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!



تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!

یاپِینک (Yaphank) در فاصله‌ی 97 کیلومتری نیویورک قرار دارد. از نظر تقسیمات جغرافیایی ایالت نیویورک، یاپینک یک دهکده (hamlet) محسوب می‌شود


دهکده‌ای در صد کیلومتری نیویورک وجود دارد که رد پای نازی‌ها سال‌ها در آن وجود داشت. دو خیابان به نام هیتلر و گوبلس نامگذاری شده بود و پرچین‌های شهر نیز به شکل صلیب شکسته هرس شده بود.
 
کرتنی پیترز، پرستار 22 ساله و از ساکنان این دهکده می‌گوید که گذشته‌ی آزاردهنده‌ی شهر برای مردم بیشتر شبیه یک جوک است تا مایه‌ی شرمساری.
 
او در بیرون خانه‌ی مادربزرگش در خیابان «پارک بولوارد» می‌نشیند. نام این خیابان پیشتر آدولف هیتلر بود که مدت‌هاست نامش تغییر کرده است. سال‌ها است که خانواده خانم پیترز در یاپینک زندگی می‌کنند. مردم آنجا اغلب آلمانی-آمریکایی هستند. کرتنی هیچوقت در مورد گذشته از مادربزرگش سوال نکرده است.
 
البته شاید کار درستی کرده باشد. یاپینک در فاصله 97 کیلومتری نیویورک قرار دارد و جمعیت آن در حال حاضر 6000 نفر است، اما این دهکده روزگاری پایگاه رایش سوم بود.
 
محله‌ی «جرمن گاردنز» در دهه 30 میلادی برای تامین مسکن نازی‌های آمریکایی و کسانی که قصد داشتند به اردوی تابستانی بروند، ساخته شد تا آن افراد کمی با سوسیالیسم ملی با چاشنی آمریکایی آشنا شوند.
 
در آن روزها اردوگاه زیگفراید هیچ مورد خاص و تعجب آوری نداشت. آلمانی-آمریکایی‌ها در آن سال‌ها بزرگترین اقلیت ایالات متحده محسوب می‌شدند. انزواگرایی نیز پدیده‌ی رایجی بود و ایالات متحده در فاصله طولانی با آلمان قرار داشت.
 
پس از جنگ جهانی دوم، دولت ایالات متحده آن دهکده را تصاحب کرد. مدتی بعد، سازمان اجتماعی به نام «جامعه کلنی آلمانی-آمریکا» تلاش کرد تا آنجا را دوباره پس بگیرد که موفق هم شد.
 

تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!

خیابان آدولف هیتلر
 

تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!

نماد صلیب شکسته نیز ناپدید شده است
 

تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!



تصرف سواحل شرقی آمریکا توسط نازی‌ها در رمان «مرد قلعه بالا» نوشته‌ی فیلیپ کیندرد دیک به تصویر کشیده شد که به تازگی سریالی بر اساس آن در حال ساخت است. این سریال برای برخی از مردم یاپینک بسیار آشنا است.
 
زن و شوهری اهل یاپینک می‌گویند که تاریخ جامعه یاپینک چیزی فراتر از مرگ و دفن است. فیلیپ نیر و پاتریشا فلین-نیر از جامعه کلنی آلمانی-آمریکا شکایت کرده‌اند، چرا که آن‌ها نام اردوگاه زیگفراید را به پارک زیگفراید تغییر داده‌اند، جایی که خانه آن‌ها و پنجاه خانواده دیگر واقع شده است.
 
موضوع شکایت این خانواده نیز جالب است. آن‌ها نسبت به سیاست‌های رادیکال این انجمن شکایت کرده‌اند، زیرا آن‌ها بر اساس قوانین نمی‌توانند خانه‌شان را به فردی غیر آلمانی و رنگین پوست بفروشند. آن‌ها برای اثبات ادعای خود اسناد و مدارکی را در اختیار دادگاه گذاشته‌اند.
 
آن‌ها چندین مرتبه تلاش کرده‌اند تا خانه‌ی خود را بفروشند که آن سیاست‌های رادیکال مانع کارشان شده است. آقای رابرت کسلر، مدیر انجمن، می‌گوید که سیاست‌های آن‌ها مانع فروش خانه‌های آن‌ها نبوده است، چرا که خانواده نیر هنوز پیشنهاد مورد نظرشان از نظر مالی را دریافت نکرده‌اند.
 

تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!



اردوگاه زیگفراید و محله‌ی نازی‌ها در سال 1935 میلادی در صد کیلومتری نیویورک بنا شد تا نازیسم در ایالات متحده آمریکا ترویج داده شود. اما این اردوگاه به علت نزدیکی به نیویورک از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود. عضویت در این اردوگاه برای «شهروندان آمریکایی که خون آریایی در رگ‌هایشان در جریان است» انجام می‌شد. هر تابستان، صدها دوستدار حزب نازی از سراسر ایالت نیویورک به این اردوگاه می‌رفتند تا با افرادی شبیه خودشان ملاقات کنند.
 
مردم در ایستگاه «پن استیشن» منهتن نیویورک، سوار قطار می‌شدند و زمانی که به ایستگاه یاپینک می‌رسیدند با استقبال جمعیتی از مردم روبه‌رو می‌شدند. افرادی که لباس نظامی پوشیده بودند و به آن‌ها با سلام نازی‌ها ادای احترام می‌کردند. ایراد سخنرانی در مورد ایدئولوژی‌‌های نازی‌ها در زمینه‌‎هایی چون اصلاح نژادی و شرارت یهودی‌ها از جمله کارهایی بود که در این اردوگاه انجام می‌شد.
 

تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!



تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!



تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!



تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!



تصاویر/ هیتلر بیخ گوش آمریکایی‌ها!



امروز همه چیز تغییر کرده است. دیگر خبری از آریایی‌ها در پارک زیگفراید نیست. زیگفراید به منطقه‌ای متروکه بدل شده است. روزگاری بود که نیروهای توفان با سرخوشی تمام در خیابان‌های یاپینک رژه می‌رفتند، اما حالا دیگر همه چیز ناپدید شده و انگار هیچ گاه اتفاق نیفتاده است.
 
البته نام برخی آلمانی‌ها نظیر فردریش شیلر و سپاستیان باخ هنوز بر روی خیابان‌ها باقی مانده است. سیاستمداران محلی در سال 1995 میلادی تلاش کردند تا گذشته‌ی نازی یاپینک را از تاریخ این منطقه رسما حذف کنند. این طرح اما هنوز از سد قانون‌گذاران عبور نکرده است.
 
مهم نیست چه به سر پرونده‌ی خانواده «نیر» خواهد آمد. چیزی که اهمیت دارد این است که شهروندان این منطقه هیچ‌گاه این صفحه از تاریخ خود را فراموش نخواهند کرد؛ صفحه‌ای که برای بسیاری از خانواده‌ها مایه ننگ و شرمساری است.







تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن