واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ آبان ۱۳۹۴ (۱۴:۲۲ب.ظ)
نگهداشت خطوط لوله انتقال فرآوردههاي نفتي نيازمند تأمين اعتبار به موقع است موج - معاون فني مدير خط لوله شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران با بيان اين که حفظ و نگهداشت خطوط لوله انتقال نفت و فرآوردههاي نفتي نيازمند تأمين اعتبارات بيشتر و بهموقع است، گفت: بيش از ۷۰ درصد سرمايه اصلي شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران، خطوط لوله انتقال دهنده مواد نفتي است.
به گزارش خبرگزاري موج، پرويز معماريان با بيان اين که بيش از ۱۴ هزار کيلومتر خط لوله انتقال دهنده مواد نفتي در سراسر است، گفت: پيگراني هوشمند يکي از ابزارهاي گران قيمت پايش و روشي اطمينانبخش براي انتقال ايمن نفت خام و فرآوردههاي نفتي است که انجام هر پنج سال يکبار آن، به عنوان يک ضرورت در دستور کار قرار دارد.
معاون فني مدير خط لوله شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران گفت: بنابر رسالت شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران در انتقال بدون وقفه و آنلاين نفت خام و فرآوردههاي نفتي، ممکن است پيگراني هوشمند برخي خطوط لوله بنابه دلايلي مانند شرايط جغرافيايي، جنس خاک، خورندگي لوله و يا عبور خطوط لوله از مناطق پرجمعيت دو بار انجام شود.
وي تصريح کرد: بيش از ۷۰ درصد سرمايه اصلي شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران، خطوط لوله انتقال دهنده مواد نفتي است، بنابراين نگهداشت آنها در هر شرايط يک الزام تلقي ميشود.
معماريان با بيان اين که خطوط لوله به منزله شريانهاي حياتي و مراکز انتقال نفت نيز قلب شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران به شمار ميآيند، اظهار کرد: به منظور فعاليت منظم اين شريان ۱۴ هزار کيلومتري، پيگراني هوشمند خطوط لوله از سال ۱۳۸۱ به صورت مرحلهاي در دستور کار قرار گرفته است.
معاون فني مدير خط لوله شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران، گفت: اين عمليات (پيگراني هوشمند) در چهار فاز تعريف و دو فاز آن انجام شده است.
به گفته وي، در فاز نخست ۴۵۱۰ کيلومتر و در فاز دوم نيز ۴۱۲۸ کيلومتر از خطوط لوله پايش و پيگراني شدند که به واسطه نتايج حاصل از آن، نقاط آسيب ديده، ترميم و تقويت شد.
معماريان تصريح کرد: در فازهاي سوم و چهارم نيز پيگراني هوشمند نزديک به ۶ هزار کيلومتر از خطوط لوله انتقال نفت و فرآوردههاي نفتي به صورت همزمان در حال انجام است.
وي تصريح کرد: براي انجام اين عمليات با دو شرکت قرارداد بسته شده و هم اکنون نيز در دست اجراست.
معاون فني مدير خط لوله شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران، گفت: همراه با خطوط لوله احداث شده در مناطق زيرمجموعه ستاد اين شرکت، ۱۸۶ مرکز انتقال مواد نفتي که در ۱۱۰ نقطه کشور متمرکز شدهاند، انتقال مواد نفتي را به مبادي مصرف بدون وقفه و در ۲۴ ساعت شبانه روز انجام ميدهند.
وي با بيان اين که انتقال مواد نفتي به مبادي مصرف (پالايشگاهها، نيروگاهها، صنايع و ...) با استفاده از خطوط لوله با قطرهاي ۸ تا ۳۲ اينچ انجام ميشود، اظهار کرد: تجمع خطوط و مراکز انتقال نفت با توجه به جمعيت، به طور عمده در غرب، شمال غرب، شمال شرق و جنوب کشور متمرکز شده است.
معماريان با تاکيد بر ضرورت آمادگي خطوط لوله و مراکز انتقال نفت به منظور فعاليت منظم و بدون وقفه، تصريح کرد: نگهداشت تأسيسات، مراکز انتقال نفت و خطوط لوله، نيازمند منابع مالي کافي است.
معاون فني مدير خط لوله شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران، گفت: تزريق بهموقع منابع اعتباري ميتواند ضريب اطمينان بيشتري براي انتقال پايدار مواد نفتي در شبکه انتقال کشور ايجاد کند؛ از اينرو ميطلبد که توجه بيشتري به اين مهم شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]