واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ناشران هر کتابی را چاپ نکنند!
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان گفت: ناشران باید مواظب باشند که هر کتابی را چاپ نکنند و خوانندگان نیز هر کتابی را نخوانند.
آیت الله سید یوسف طباطبائی نژاد در خطبه های این هفته نماز جمعه اصفهان اظهارداشت: سه موضوع است که خداوند برای هیچکس جواز انجام آن را صادر نفرموده که اولین آن امانتداری نسبت به مردم میباشد و باید هر کسی هر امانتی که نزد ما می گذارد، امانتدار آن باشیم و حق خیانت در امانت را نداریم، حالا این امانت شیء باشد یا هرچیز دیگر مهم نیست، مهم نفس امانت است.
امام جمعه اصفهان اظهار کرد: وفای به عهد و پایبندی به آن و نیکی به پدر و مادر نیز دومین و سومین مسئله ای هست که خداوند بر آن تاکید دارد.
وی با تاکید بر این که از معجزات قرآن می توان دریافت که این کلام از سوی حضرت حق نازل شده است،تصریح کرد: این کلام نورانی انسان ساز در بسیاری از موارد راهنما و راه گشای انسان ها بوده و باید به توصیه های آن به صورت کاربردی توجه و عمل نمود.
امام جمعه اصفهان با شاره به اعجاز قرآن در زمینههای مختلف افزود:رسالت انبیا این بود که به بشر بفهمانند که این دنیا از سوی چه کسی خلق شده و وظیفه آنان در برابر بزرگی و عظمت خالق این جهان چیست.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با تاکید بر این که حفظ آبروی مومن،حفظ آبروی جامعه است،خاطرنشان ساخت:بدگویی از طرف های مقابل سیاسی و تهمت زدن به آن ها اقدامی بسیار زشت و ناپسند است که هیچ کجای دین آن را مجاز نشمرده است.
آیت الله طباطبائی نژاد با اشاره به این که انسان عصبانی کنترل دقیقی بر رفتار خود ندارد، افزود:اگر انسان بتواند جلوی غضب خود را بگیرد، خداوند نیز در آن دنیا بر وی غضب نمی کند و این مسئله در مسایل سیاسی مربوط به انتخابات پیش رو باید در دستور کار طیف های مختلف سیاسی باشد.
امام جمعه اصفهان همچنین به روز ملی مبارزه با دیابت اشاره و گفت: اسلام به عنوان دین کامل همواره برای رفع بیماری به پیشگیری از ابتلا به بیماری سفارش می کند و پزشکان نیز در این زمینه معتقدند اگر انسان ها در مصرف مواد غذایی رعایت کنند، به بیماری های مختلف از جمله دیابت مبتلا نمی شوند.
امام جمعه اصفهان همچنین از مردم خواست در زمینه مطالعه کتاب کمی جدی تر باشند و با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند "بزرگترین تنبلی، تنبلی در خواندن کتاب است"، تصریح کرد: کتاب رشد فکری و دینی به انسان میدهد و یکی از راههای ورود غذای جان به بدن، برای رشد و به کمال رسیدن، شنیدن و دیدن کتاب و خواندن آن میباشد.
آیت الله طباطبئی نژاد از این که گفته می شود نباید کتاب ها پیش از چاپ کنترل شوند، انتقاد کرد و افزود: ناشران باید مواظب باشند که چه کتابی را چاپ میکنند و خوانندگان نیز هر کتابی را نخوانند.
وی ادامه داد: اینکه برخی از مسئولان معتقدند نباید جلوی نشر کتاب را گرفت تا خود مردم کتاب خوب را از بد تشخیص دهند،حرف درستی نیست ،چرا که کتاب غذای روح است و نباید غذای مسموم را در جامعه رواج داد.
نماینده ولی فقیه در اصفهان اذعان داشت: امام علی (ع) میفرمایند:"برخی افراد شکم خود را از غذای مسموم دور نگه میدارند اما روح و سینه خود را از رذائل و پستی حفظ نمیکنند"، برای همین است که باید مراقبت و توجه زیادی نسبت به خواندن کتابها بشود.
منبع : جوان آنلاين
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]