تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چهار چيز از خوشبختى و چهار چيز از بدبختى است: چهار چيز خوشبختى: همسر خوب، خانه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867623755




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یارانه آبان ماه کی واریز م ‎شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
یارانه آبان ماه کی واریز م ‎شود؟




یارانه نقدی می‌بایست در روز 22 ماه جاری واریز می‌شد، اما گویا تاخیر واریز به این ماه (مرحله 57) نیز قدم گذاشته و هنوز زمان پرداخت مشخص نیست.





باشگاه خبرنگاران جوان: یارانه نقدی می‌بایست در روز 22 ماه جاری واریز می‌شد، اما گویا تاخیر واریز به این ماه (مرحله 57) نیز قدم گذاشته و هنوز زمان پرداخت مشخص نیست.

اجرای طرح هدفمندی یارانه ها از سال 89  در کشور شروع شد و به موجب قانون پرداخت 45هزار و 500 تومان یارانه نقدی برای کمک به اقشار کم‌درآمد در دستور کار قرار گرفت.

اما متأسفانه از همان ابتدا که "یارانه‌"  وارد ادبیات اقتصادی کشور شد، تاریخ پرداخت آن یکسره در حال تغییر و تاخیر بود. تا جایی که امروز بازه زمانی این تاخیرها به جایی رسیده که خود مسئولان هم گاهی نمی‎توانند سررسید دقیق پرداخت یارانه‎ها را اعلام کنند، به طوری که این مقوله باعث سردرگمی مردم شده است.

طی بررسی‎های به عمل آمده زمان واریز یارانه از خرداد ماه سالجاری با تاخیر 4 الی 5  روز  همراه بوده است، به طوری که یارانه نقدی ماه جاری می‌بایست 22 آبان واریز می‌شد. اما گویا پروسه تأخیرها به مرحله پنجاه‎وهفتم نیز قدم گذاشته و هنوز زمان دقیق این پرداخت‎ها مشخص نیست.

در یک حساب سرانگشتی متوجه خواهید شد تاخیر در واریز یارانه‎ها به یک ماه رسیده است و به نظر می‎رسد که یارانه بگیران یک ماه یارانه از دولت طلب داشته باشند و این در صورتی است که معلوم نیست آیا دولت این مبلغ را به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد کرد؟ اما چیزی کاملا مشخص است اینکه گویا در این مرحله نیز مردم باید در انتظار تأخیری پنج روزه در دریافت یارانه‎های خود باشند.
 
براساس گزارش باشگاه خبرنگاران، مسئله یارانه دادن و یارانه گرفتن امروزه به معضلی میان مردم و دولت تبدیل شده که لازم است مسئولان ذیربط هر چه زودتر تدبیری برای این مسأله بیندیشند. چرا که هستند خانواده‎هایی که برای معیشت خود روی دریافت این یارانه‎ها حساب باز کرده‎اند و ادامه بی‎نظمی در این پروسه شاید که به عدم اعتماد مردم نسبت به کارگزاران منجر شود.

مهدی تقوی کارشناس اقتصادی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص تاخیر واریز یارانه از سوی دولت گفت: سیستم یارانه‌ها از اول اشتباه بود که این موضوع از دولت سابق به دولت کنونی به ارث رسیده است. به طوری که دولت جدید باید کلی هزینه پرداخت نماید تا یارانه‌ها به دست مردم برسد.

وی تاکید کرد: بنابر این اول ماه واریز نمی‌شود و با تاخیر به دست مردم می‌رسد ولی به هر حال عده‌ای از این یارانه‌ها بهره مند می‌شوند شاید دلیل تاخیر یارانه‌ها به دلیل نبود اعتبار در بودجه کشور باشد.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: این سیستم غلط بوده طوری که در کشور انگلستان مردم یارانه داشتند ولی نقدا به مردم پرداخت نمی‌شد از ثروت‌مندان مالیات بالا گرفته و آن را روی کالا‌ها به صورت یارانه به مردم می‌دادند.این بدترین شکل یارانه بوده است که به هر نفر 45 هزارو 500 تومان داده و چند برابر آن با تورم از جیب مردم خارج می‌شد بنابر این این بلا هنوز گریبانگیر مردم است.

وی افزود: برای جبران کسر بودجه گاز را با قیمت بالا به مصرف کننده می‌دادند که این امر باعث افزایش هزینه‌ها و تورم شده که باعث شده قدرت خرید مردم کم شود.

وی در پایان تصریح کرد: این سیستم به طور کلی به ضرر مردم است و در حال حاضر یارانه‌ها گریبانگیر دولت شده است که دولت با این پول‌ها می‌تواند سرمایه گذاری کند و اشتغال ایجاد کند در دولت یازدهم تورم کاهش یافته و نرخ رشد منفی، مثبت گردیده است و با پول‌های بلوکه شده می‌تواند وضعیت اقتصادی را بهتر کند.







تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن