تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اندكى حقّ، بسيارى باطل را نابود مى كند، همچنان كه اندكى آتش، هيزم هاى فراوانى را م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802513183




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ديابت نوع دو معمولا با گذشت 5 سال پس از ابتلا مشخص مي شود/ فعاليت بدني و رژيم غذايي مناسب کليد عدم ابتلا


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۱ آبان ۱۳۹۴ (۱۰:۳۷ق.ظ)
معاون اجرايي مرکز مديريت بيماري هاي غيرواگير وزارت بهداشت: ديابت نوع دو معمولا با گذشت 5 سال پس از ابتلا مشخص مي شود/ فعاليت بدني و رژيم غذايي مناسب کليد عدم ابتلا موج-معاون اجرايي مرکز مديريت بيماري‌هاي غير واگير وزارت بهداشت، 150 دقيقه ورزش با شدت متوسط و منظم در هفته با داشتن يک رژيم غذايي کم‌چرب را مهم‌ترين راه پيشگيري از ديابت دانست.
عليرضا مهدوي، معاون اجرايي مرکز مديريت بيماري‌هاي غير واگير وزارت بهداشت در آستانه روز جهاني ديابت که 23 آبان خواهد بود در گفت‌وگو با خبرنگار موج مهم‌ترين عامل ديابت را چاقي عنوان و تأکيد کرد با کاهش 7 درصدي وزن تا 11 درصد از مبتلابه ديابت بکاهيد.
وي در ادامه افزود: با کاهش 7درصدي وزن علاوه بر اينکه مبتلابه ديابت کاسته مي‌شود و 20 درصد از موارد ديابت را هم بهبود مي‌بخشد.
معاون اجرايي مرکز مديريت بيماري‌هاي غيرواگير وزارت بهداشت به هم‌وطنان توصيه کرد با 150 دقيقه ورزش با شدت متوسط و منظم در هفته با داشتن يک رژيم غذايي کم‌چرب از ابتلاي بهديابت پيشگيري کنند.
عليرضا مهدوي به وضعيت آزمايشگاهي اشاره کرد که وقتي شخصي طول قند خون صد يا بالاتر از 125 است؛ نه مبتلابه ديابت است و نه مي‌توان او را فردي سالم دانست.
به گفته وي اين افراد که معمولاً چاق هستند،بايد وزن خود را کاهش دهند و حتي پزشکان به اين افراد هم داروهايي مانند متفورمين تجويز مي‌کنند چراکه تقريباً به تعداد ديابتي‌هايي که چه درکشورما و چه در دنيا زندگي مي‌کنند، افرادي با چنين شرايطي (اختلال قند ناشتا)وجود دارند که بيماران آينده ديابتي به شمار مي‌آيند.
مهدوي تأکيد کرد: با کنترل اين افراد مي‌توان جلوي اختلال ديابت را گرفت.
اين مقام مسوول در خصوص زمان تشخيص ديابت نوع دو نيز اظهار کرد: معمولاً ديابت نوع دو زماني کشف مي‌شود که حدوداً 5 سال از ابتلاي به آن گذشته است.
برنامه‌هاي غربالگري و جمعيت در معرض خطر با اين هدف است که اين بيماران را هرچه زودتر پيدا کنند، اگر به‌صورت اتفاقي يک ديابتي تيپ دو شناسايي مي‌شود، حداقل 5 سال ابتلاي به ديابت دارد و درجاتي از عوارض عروقي ديابت را هم دارد.
وي در ادامه گفت: به همين دليل اهميت غربالگري مشخص مي‌شود، لزومي ندارد که تنها قند شخصي بالا باشد، تا داشتن رژيم خوب و فعاليت بدني الزامي شود.
وي در خصوص طرح‌هاي غربالگري ديابت در کشور نيز اظهار کرد: غربالگري‌هايي که انجام مي‌شود بايد بر اساس هزينه اثربخش باشد، ما در قالب برنامه کشوري ديابت در سال 83 در مناطق روستايي کشور غربالگري جمعيت در معرض خطر را انجام داديم و از سال 88 در شهرهاي با جمعيت بالاي يک‌ميليون نفر اين غربالگري را انجام داده‌ايم و از سال 92 که طرح تحول نظام سلامت ابلاغ شد، غربالگري خاص يک بيماري را انجام نمي‌دهيم چراکه خدمات افراد را به صوت ادغام يافته و جامع با شرايط و گروه سني بيماري‌هايي که در معرض خطر هستند را اندازه‌گيري کنند.
مهدوي درباره دستگاه‌هاي آزمودن قند خون نيز عنوان کرد: خريد نوار و دريافت دستگاه آزمودن قند خون مجاني را براي مبتلايان به ديابت تيپ دو آن‌چنان هم مفيد نيست؛ چراکه اين دستگاه‌ها پس از يک سال منقضي مي شوند.
لازم است بدانيم که ديابت را به دو نوع يک و دو مي شناسند، آنچنانکه که کارشناسان مي گويند: شروع ديابت نوع 1 بسيار ناگهاني و ناراحت كننده است و با علائمي مانند تکرار ادرار، تشنگي و خشکي دهان به طور غير طبيعي،خستگي مفرط يا کمبود انرژي، گرسنگي مداوم، عفونت هاي مکرر و کاهش ناگهاني وزن و همنين تاري ديد همراه است.
اما آغاز ديابت نوع 2 برخلاف ديابت نوع يک، تدريجي است و از همين رو تشخيص آن بسيار دشواري است.به هر حال علائم ديابت نوع 1 بصورت خفيف‌تر ممكن است در مبتلايان به ديابت نوع 2 نيز وجود داشته باشد.
به همين دليل در برخي افراد مبتلا به ديابت نوع 2 هيچ گونه علائم زودرس بيماري ديده نمي شود و به همين دليل دکتر مهدوي عنوان کرد: ممكن است سال‌ها پس از ابتلا، تشخيص داده نشود. متاسفانه نيمي از اين افراد در زمان تشخيص دچار عوارض مختلف ديابت هستند.
هرچند ديابت درمان قطعي ندارد اما راه‌هاي موثري براي كنترل آن وجود دارد و به كمك درمان‌هاي مناسب دارويي و آموزش‌هاي صحيح در كنار داشتن شيوه صحيح زندگي، يك فرد ديابتي مي‌تواند همانند ساير افراد جامعه به زندگي فعال خود ادامه و خطر ايجاد عوارض ديابت را كاهش دهد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن