واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ آبان ۱۳۹۴ (۲:۸ق.ظ)
خروج از رکود جزء تکاليف مهم و محوري دولت تدبير و اميد است/مشاغل خانگي از مؤثرترين بخش توليد کشور موج - معاون تعاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي با اشاره به اين که خروج از رکود جزء تکاليف مهم و محوري دولت تدبير و اميد است، گفت: خروج از اين وضعيت حرکت و عزم جمعي ميطلبد.
به گزارش خبرگزاري موج، حميد کلانتري در دومين نشست کارگروه تخصصي اشتغال آذربايجان شرقي در سال جاري افزود: با توجه به موفقيت سياسي دولت در زمينه پرونده هستهاي و اجراي برجام در حوزههاي سياسي، در زمان حاضر تمامي تلاش و عزم دولت براي تداوم اين موفقيتها در حوزههاي اقتصادي معطوف شده است.
وي اظهار کرد: در شرايط پساتحريم به دليل آثار اقتصادي تحريمها در سالهاي گذشته بدون ترديد وضعيت اقتصادي کشور همچنان متأثر از آن دوران خواهد بود، اما؛ خروج از رکود جزء تکاليف مهم و محوري دولت تدبير و اميد است که تمامي دستگاهها با همراهي بخش خصوصي بايد در اين مسير گامهاي محکم و اساسيتري بردارند.
کلانتري ادامه داد: همچنان که در حوزههاي سياسي با نهائي شدن برجام موقعيت جمهوري اسلامي ايران در سطح روابط بينالملل ارتقا يافته، بايد در زمينههاي اقتصادي نيز همين روند ادامه يابد تا عزت و آبروي نظام اسلامي به بهترين شکل ممکن حفظ و حراست شود.
وي، تلاش براي کاهش نرخ تورم بالاي 40 درصدي در دولت يازدهم را قابلستايش و مهم خواند و گفت: کاهش اين نرخ تورم به 16 تا 18 درصد نشان ميدهد که سياستهاي اقتصادي دولت در اين راه موفقيتآميز بوده است.
کلانتري با بيان اين که توجه به حوزههاي مشاغل خانگي به ويژه در بخش صنايعدستي، هنري و پوشاک يکي از اولويتهاي مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي است، افزود: در اين راستا بايد به اشتغال زنان خانهدار توجه ويژهاي شود تا ارائه تسهيلات بانکي در نظر گرفته شده به بهترين شکل بين فعالان اقتصادي توزيع شود.
وي، مشاغل خانگي را يکي از مهمترين و مؤثرترين بخش توليد کشور خواند و اضافه کرد: تنها مشکل در اين رابطه مربوط به بازار عرضه کالاهاي توليدي است که در اين راه دستگاههاي مختلف اجرايي، فرمانداريها و شهرداريها بايد به کمک دولت شتافته و زمينههاي بازاريابي کالاهاي توليدي خانگي را فراهم کنند.
کلانتري، برپائي نمايشگاههاي عرضه کالاها و خدمات توليدي در بخش مشاغل خانگي را يکي از راهکارهاي مفيد و ارزشمند در زمينه عرضه اين کالاها بيان کرد و گفت: بايد در اين رابطه فرمانداريها و شهرداري فضاهاي فيزيکي خود را در مدت زمانهاي محدود اما مستمر در اختيار تعاونيهاي روستايي و عشايري قرار دهند.
عضو ناظر مجلس شوراي اسلامي در کارگروه تخصصي اشتغال آذربايجان شرقي نيز در اين نشست با ابراز گلايه از اين که مصوبات و فعاليتهاي اين کارگروه در اختيار نمايندگان مجلس گذاشته نميشود، گفت: تاکنون هيچ گزارشي از دريافتها و پرداختها از اين کارگروه به دست ما نرسيده است.
غلامحسين شيري اضافه کرد: ما از بيشتر مصوبات اين کارگروه بيخبريم، اما؛ اطمينان داريم اعضاي آن تا حد توان تلاش خود را براي توسعه اشتغال استان انجام ميدهند.
وي، تسهيلات در نظر گرفته شده در کارگروههاي اشتغال را بسيار ناچيز دانست و يادآور شد: متأسفانه اين رويه از دولت اصلاحات آغاز و همچنان ادامه دارد در حالي که با اين مبلغ ناچيز هيچ کار مفيد و اشتغال پايداري را شاهد نيستيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]