واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ آبان ۱۳۹۴ (۱۶:۲۳ب.ظ)
انتقال تجربيات گردشگري ميان ايران و اتريش موج-معاون گردشگري بهره مندي از ظرفيتهاي آموزشي ميان ايران و اتريش را با تعريف پروژههاي عملياتي مشترک، سبب ساز انتقال تجربيات سودمند در حوزه گردشگري دو کشور خواند.
به گزارش خبرگزاري موج، مرتضي رحماني موحد در ديدار با «ويل فرد هاسلاور» استاندار استان «زالتسبورگ» کشور اتريش و هيات همراه مرتبط با صنعت گردشگري، گفت: دو کشور ايران و اتريش با دارا بودن ظرفيتهاي منحصربه فرد، تجربيات موفقي در حوزههاي مختلف گردشگري دارا هستند که ميتوان از طريق تعريف پروژههاي آموزشي مشترک و نيز برگزاري تورهاي آشناسازي از اين نتايج مطلوب، بهره مند گشت.
رحماني موحد با بيان اينکه ايران از چند منظر ميتواند براي گردشگران اتريشي مورد توجه باشد؛ افزود: طبق فلسفه صنعت گردشگري، گردشگران تمايل به بازديد از اماکني را دارند که در محل زندگي خود با فراواني آن روبه رو نيستند؛لذا پوشش کويري ايران که 25 درصد خاک کشور ما را تشکيل داده است به همراه جاذبههاي تاريخي، هنري و معماري ميتواند از عوامل جذب گردشگران اتريشي به ايران شمرده شود.
معاون گردشگري يکي ديگر از جذابيتهاي ايران را با توجه به غالب بودن هواي سرد در کشور اتريش، دارا بودن چهار فصل متنوع خواند و گفت:هم اکنون بسترهاي قابل توجه ذکر شده به همراه فضاي مطلوب بين المللي بهترين فرصت را براي توسعه گردشگري ميان دو کشور در زمينههاي آموزش،خدمات و نيز تأمين زيرساختها فراهم آورده است که بايد اين فرصت را مغتنم دانست.
وي با توجه به الزام شناخت بخش خصوصي دو کشور از زيرساختها و امکانات گردشگري موجود اظهار کرد: نظر به برگزاري نهمين نمايشگاه گردشگري تهران در تاريخ 16 لغايت 19 فوريه سال 2016 و نيز همايش فرصتهاي سرمايه گذاري در حاشيه اين رويداد، پيشنهاد ميشود با بهره مندي از اين امکان شرايط ارتباط و تعامل دو سويه ميان فعالين بخش خصوصي دو کشور فراهم آيد.
وي همچنين پيشنهاد کرد: با برگزاري تور آشناسازي در اين ايام ميتوان فرصت آشنايي عميق تري براي بخش خصوصي اعزامي از سوي کشور اتريش در ايران فراهم آورد.
گفتني است؛ در اين ديدار «ويل فرد هاسلاو» استاندار استان «زالتسبورگ» اتريش نيز ضمن ابراز تمايل به همکاري در حوزههاي مختلف گردشگري با ايران به ظرفيتهاي متعدد موجود در زمينه آموزش، استانداردسازي، فناوري، خدمات، بازاريابي و تبليغات و...اشاره کرد و گفت: هدف از سفر هيات همراه و فعال در حوزه گردشگري به ايران اکتشاف و شناخت ظرفيتهاي موجود بوده است که تا به امروز دستاوردهاي غيرقابل تصوري را در ابعاد مختلف به همراه داشته است.
وي با اشاره به تعداد 10 هزار مرکز اقامتي و نيز امکان استفاده از 200 هزار تخت در کشور اتريش گفت: تجربيات موفق در فعال سازي زيرساختهاي مورد نياز صنعت گردشگري و نيز به کارگيري طبيعت کوهستاني اين کشور که بيش از 80 درصد آن را فراگرفته است از جمله تجربههاي موفقي به شمار ميآيد که ميتواند در فضاي همکاري و تعامل به ايران انتقال شود.
اين مقام مسئول همچنين در پايان ميهمانوازي ايرانيان را نيز زبانزد خواند و نسبت به برنامه ريزي در راستاي شناخت بيشتر، تعريف پروژه مشترک همکاري و نيز انتقال تجربيات موجود اعلام آمادگي کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]