واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ آبان ۱۳۹۴ (۱۰:۵۷ق.ظ)
وزير دفاع انگليس اعلام کرد؛ رقم منتشر شده در مورد برنامه بازدارندگي هسته اي انگليس نادرست است موج - وزير دفاع انگليس بعد از انتشار ارقام نجومي در مورد هزينه هاي برنامه بازدارندگي هسته اي انگليس گفت: اين هزينه ها بسيار کمتر هستند.
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج به نقل از فرانس 24، روسيه روز سه شنبه سندي را براي پايان دادن به بحران 5 ساله سوريه منتشر کرده و خواستار تهيه پيش نويسي براي اصلاح قانون اساسي اين کشور جهت آمادگي براي انتخابات رياست جمهوري تا 18 ماه آينده شده است.
بر اساس اين گزارش، در سندي که آسوشيتدپرس منتشر کرد هيچ اشاره اي به حضور و يا عدم حضور بشار اسد در آينده سوريه نشده است. تنها چيزي که در اين زمينه در اين سند به چشم مي خورد لزوم تغييرات قانون اساسي سوريه براي آمادگي در انتخابات زود هنگام آينده است.
از سوي ديگر در اين سند از استفان دي ميتسورا، نماينده ويژه سازمان ملل و اتحاديه عرب در امور سوريه، خواسته شده است تا اقدامات لازم را براي مذاکرات دولت سوريه و مخالفانش انجام داده و طرفين درگير در سوريه را سر يک ميز مذاکره بنشاند.
در همين رابطه ولاديمير سفرونکف، نماينده روسيه در سازمان ملل، به خبرگزاري آسوشيتدپرس گفته است که آنچه در اين سند آمده است پيشنهاد ماست. وي تأکيد کرده است که البته ما آماده دريافت پيشنهاد ساير قدرت ها و همچنين خواسته هاي دولت سوريه و مخالفان نيز هستيم.
لازم به ذکر است که مخالفان دولت سوريه روز چهارشنبه در مسکو با مقامات روسيه درباره نحوه حل بحران در سوريه و مذاکره با دولت گفت و گو کردند.
همچنين سند مذکور در ميان قدرتهاي دخيل در حل بحران سوريه تا پيش از برگزاري دور دوم مذاکرات در وين منتشر شد. دي ميتسورا در همين رابطه به خبرنگاران گفت که پيام من پس از برگزاري نشست شوراي امنيت به 15 عضو اين نهاد فقط يک کلمه بود: "حرکت"
گفتني است که دور اول نشست بين المللي وين پيرامون بحران سوريه در هفته گذشته با حضور 17 دولت از جمله ايران برگزار شد و قدرت هاي شرکت کننده در اين نشست توافق کردند که زمينه را براي برگزاري مذاکرات سوري-سوري آماده کنند.
دور ديگر مذاکرات سوريه قرار است روز شنبه در وين با حضور بيش از 20 دولت و سازمان بين المللي براي پايان جنگ 5 ساله سوريه برگزار شود.
دولت سوريه از سال 2011 از يک سو با شورشيان داخلي مخالف دولت و از سوي ديگر با تروريست هاي داعش در حال جنگ است. شورشيان مخالف دولت و تروريست هاي داعش که از حمايت غرب و عربستان سعودي برخوردار هستند تاکنون موجب کشته شدن و آوارگي هزاران سوريه شده اند.
در مناطق تحت کنترل شورشيان و تروريست هاي داعش، مردم سوريه از دستيابي به کمترين نيازهاي اوليه محروم هستند و با مشقت و رنج زيادي ادامه حيات مي دهند.
روسيه خواهان حضور بشار اسد در کنار ساير احزاب ميانه رو در ساختارحکومت سوريه است و مي گويد بايد افراطي ها از ساختار حکومت کنار گذاشته شوند. بنابراين روسيه بايد جزئي از ائتلاف گسترده براي مبارزه با شبه نظاميان افراطي اسلام گرا باشد.
از سوي ديگر ايالات متحده آمريکا خواهان همکاري با تروريست هاي القاعده براي برکناري بشار اسد از رأس قدرت است که در بلند مدت به بحران سوريه بيشتر دامن مي زند.
کشورهاي غربي و در رأس آنها آمريکا مدعي هستند که بشار اسد نمي تواند بخشي از فرايند انتقال سياسي در سوريه باشد. آمريکا با تشکيل ائتلاف بين المللي ضد داعش و به بهانه مقابله با تروريست ها وارد صحنه سوريه شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]