واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: ضرورت استفاده از منابع محلی در اجرای پروژههای عمرانی ضرورت استفاده از منابع محلی در اجرای پروژههای عمرانی/ دوران تکیه بر منابع دولتی گذشته است معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به منابع و ظرفیتهای بالقوه استان گفت: در دوسال گذشته در استفاده از منابع محلی و توان بخش خصوصی در اجرای طرحها و پروژههای عمرانی و خدماتی به موفقیتهای خوبی دست یافتهایم که میتواند به عنوان تجربه موفق عمومیت یابد.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۰ آبان ساعت 07:44
به گزارش خبرنگار پانا از آذربایجان شرقی ، محمدصادق پورمهدی در آیین امضای تفاهمنامه ساخت بیمارستان یک هزار و 540 تختخوابی تبریز، افزود: کاربرد این شیوه به ویژه در اجرای طرحهای عمرانی شهرداری تبریز در دو سال گذشته بسیار موفق بوده و ما با استفاده از همین شیوه موفق به اجرا و اتمام بسیاری از پروژههای شهری شدهایم.
وی گفت: امروز با توجه به شرایط مالی دولت، ضرورت استفاده از منابع محلی از طریق مشارکت بخش خصوصی و تبدیل به احسن داراییهای موجود بیش از پیش در استان مورد توجه قرار گرفته است.
پورمهدی افزود: با وجود این موفقیت هنوز در اندیشه بسیاری از مدیران، تفکر و ذهنیت وابستگی به بودجههای دولتی به شدت وجود دارد که تصور میکنند بدون منابع دولتی نمیتوانند کاری از پیش ببرند.
وی خاطرنشان کرد: دوران این نوع تفکر گذشته و هنر مدیر امروز این است که بدون اتکا به منابع مالی دولت بتواند مدیریت کند و با استفاده از منابع مردمی و محلی طرحهای عمرانی را به پیش ببرد.
پورمهدی گفت: باید از برخی رسوبات ذهنی گذشته در بخش دولتی فاصله بگیریم و انتظار نداشته باشیم تا تمام منابع نقدی توسط دولت تزریق شود. معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیتها و توان اجرایی قرارگاه خاتمالانبیا و وجود زمینههای مناسب سرمایهگذاری در آذربایجان شرقی، خواستار حضور بیشتر این قرارگاه در اجرای طرحها و پروژههای عمرانی استان شد. وی همچنین با قدردانی از فعالیتهای مدیران و فعالان حوزه بهداشت، درمان و علوم پزشکی استان اعلام کرد: در دو سال اخیر به همت مدیریت و کارکنان این حوزه اقدامات خوبی در توسعه خدمات درمانی و بهداشتی به ویژه با اجرای طرح سلامت در سطح استان انجام شده که خروجی آن رضایتمندی اقشار مختلف مردم از دولت و نظام بوده است. پورمهدی در ارتباط با طرح ساخت بیمارستان یک هزار و 540 تخت خوابی تبریز هم گفت: مکانیابی این بیمارستان مناسب بوده و وسعت بزرگ آن امکان اجرای برنامههای توسعه را در آینده میسر ساخته است. تفاهمنامه ساخت این بیمارستان در زمینی به مساحت 75 هزار متر مربع میان قرارگاه خاتمالانبیا و دانشگاه علوم پزشکی تبریز امضا شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]