تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868887245




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا بانک‌ها از کاهش نرخ سود عقب نشینی کردند؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
چرا بانک‌ها از کاهش نرخ سود عقب نشینی کردند؟
چرا بانک‌ها از کاهش نرخ سود عقب نشینی کردند؟ رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها گفت:تعیین تکلیف نرخ سود برعهده شورای پول و اعتبار است و تنها بانک‌ها موظف به رعایت تصمیمات شورا هستند.


به گزارش فرهنگ نیوز ، عبدالناصر همتی که روز گذشته در بازدید از غرفه مجموعه دنیای اقتصاد  با تاکید براینکه هیچ تصمیمی در راستای کاهش نرخ سود به ۱۸ درصد گرفته نشده است، اظهار کرد: در جلسه اخیر شورای هماهنگی بین بانکی تنها تصمیم گرفته شد تا بانک‌ها به بازار بین بانکی ورود کرده و به یکدیگر وام بین بانکی با نرخ سود ۲۴ درصد ارائه کنند و در کنار این موضوع برای انضباط در رعایت نرخ سود ۲۰ درصد از سوی بانک‌ها از اول آذر اقدامات نظارتی جدی انجام بگیرد.
 
رئیس شورای هماهنگی بین بانک‌ها تاکید کرد: در جلسه اخیر این شورا نیز در رابطه با کمک به دولت برای ایجاد رونق و خروج از رکود بحث و تبادل نظر شد که در جمع‌بندی نهایی اعلام شد نرخ سود تسهیلات و سپرده بانکی بسیار مهم و تاثیرگذار است.
 
او در ادامه خاطر نشان کرد: برخی از دوستان بر این عقیده‌اند با توجه به این که نرخ تورم کاهش یافته نرخ سپرده باید در محدوده ۱۷ تا ۱۸ درصد قرار بگیرد و بنده این با این نظر موافق هستم.
 
مدیرعامل بانک ملی با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد قابل توجهی از بانک‌ها نرخ سود ۲۴ تا ۲۵ درصد را به مشتریان پیشنهاد می‌دهند، گفت: توافق به عمل آمده در راستای ورود بانک‌ها به نرخ بین بانکی و ارائه تسهیلات با نرخ سود ۲۴ درصد در پی کاهش عطش دریافت سپرده بانکی با سود بالا در بین بانک‌های نیازمند به سپرده است.
 
تصمیم گیری برای نرخ سود بر عهده شوریا پول و اعتبار است
وی افزود: در کنار موارد یادشده از اول آذرماه عدم رعایت نرخ سود ۲۰ درصد از سوی بانک‌ها توسط کمیته نظارتی به بانک مرکزی اعلام خواهد شد.
 
همتی یادآور شد: بعد از نظارت بانک‌ها بر اجرای نرخ سود ۲۰ درصد و تحقق این مهم در مرحله دوم به سمت کاهش نرخ سود حرکت خواهیم کرد.
 
رئیس شورای هماهنگی بین بانک‌ها با تاکید بر اینکه از سوی این شورا در رابطه با نرخ سود تصمیمی اتخاذ نشده است، گفت: تعیین  تکلیف نرخ سود برعهده شورای پول و اعتبار است و تنها بانک‌ها موظف به رعایت تصمیمات شورا هستند.
 
او در پاسخ به این سوال که با آزادسازی ذخیره قانونی چه میزان منابع بانک‌ها آزاد خواهد شد، بیان کرد: باید توجه داشت که بانک‌های مسکن، صنعت معدن و ‌کشاورزی ۱۰ درصد از منابع خود را به عنوان سپرده قانونی نزد بانک مرکزی گذاشته‌اند.
 
حدود ۱۹ هزار میلیارد تومان منابع بانکی آزاد خواهد شد
وی در ادامه گفت: منابع بانک‌ها در حال حاضر در حدود ۶۰۰ تا ۶۵۰ هزار میلیارد تومان است که اگر یک تا ۳ درصد از این منابع از سوی بانک مرکزی آزاد شود حدود ۱۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان منابع بانکی در اختیار بانک‌ها قرار می‌گیرد.
 
مدیرعامل بانک ملی با تاکید بر این نکته که ضریب فزاینده در کشور شش است میزان نقدینگی این منابع ۶ برابر خواهد بود، ادامه داد: برای کمک به تحرک اعتباری در کشور تصمیم کاهش میزانی از سپرده قانونی مناسب ارزیابی می‌شود.
 
آزادسازی سپرده قانونی تورم‌زا نیست
او در پاسخ به این سوال که آیا منابع آزاد شده منجر به افزایش تورم خواهد شد،‌گفت: به دلیل آنکه بخشی از منابع بانک‌ها در پی معوقات بانکی و بدهی دولت قفل شده به نظر می‌رسد کاهش نرخ سپرده قانونی بر نرخ تورم تاثیر چندانی نداشته باشد.
 
هزینه کرد منابع آزاد شده در طرح کارت‌های اعتباری
وی با اشاره به اینکه منابع آزاده شده بیشتر در راستای اجرای طرح کارت‌های اعتباری مورد استفاده قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: بانک مرکزی و دولت معتقد است بر اساس رصد و تغییر نرخ تورم، نرخ اعتبارات بسته نیز تغییر خواهد کرد.
 
رقابت در بازار پولی و بانکی 
همتی فضای بازار پولی و بانکی کشور را فضایی رقابتی دانست و گفت: با توجه به دیدگاه آقای سیف باید تمام ذینعان بانک‌ها در تصمیم گیری‌ها مورد توجه قرار گیرند که اگر در این چارچوب حرکت شود و عجله‌ای وجود نداشته باشد بانک‌ مرکزی در میان مدت به اهداف خود دست پیدا خواهد کرد.


منبع: اقتصاد نیوز


94/8/19 - 14:27 - 2015-11-10 14:27:39





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن